...Updates...

vogue15

New member
לפני כמה ימים

אחי הקטן (בן 13) טס למחנה קיץ בקנדה שנמשך חודש... החלטתי שהגיע כבר הזמן לספר לו שאני נמשך לבנים (כולם כבר יודעים) וכי חשוב שהוא גם יידע... עשיתי את זה דווקא מתי שהוא טס כי אז יהיה לו קצת (הרבה) זמן לחשוב על זה והוא לא ייצטרך להתקל בי ולא אני בו בבית... מצד שני זה היה יכול להרוס לו את הנסיעה... בקיצור בסוף החלטתי כן לכתוב לו משהו ועשיתי לו מין חוברת כזאת שכתבתי לו זכרונות ודברים מצחיקים כאלה ובסוף- ב2 עמודים על זה שאני הומו. אמרתי לו לקרוא את העמודים האחרונים שהוא יהיה לבד... הקטע פה הוא שיכול להיות שהוא יודע כי אני שם בחדר שלי דגלי גאווה, ולא נראה הכי גברי בעולם (בלשון המעטה) וגם עוד הרבה דיבורים סביב העניין במשפחה... אבל עדיין תמיד הייתי איתו בקשר יותר טוב והיו לנו שיחות די עמוקות על החיים וכאלה... רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים- זה היה צעד נכון או לא? אה אגב... הוא לא יצר קשר (טלפון או מכתב) איתי ועם המשפחה שלי מאז שהוא טס (כמעט שבוע) ותאמת אני קצת מודאג...
אבל בכל זאת...

dm 4

New member
מממ ניראה לי שהתיזמון לא טוב

יקירי אתה יודע שרחוקים מהבית.אז זה קשה יותר שנופל עליך לפתע איזה בשורה או כל מאורע שאתה לא יכול לתת לה מענה מידי.והטיול שלו עלול אולי להשתבש משהו.ובכלל ילד בן 13.ברור שקשה לו להתמודד עם בעיות כאלו ובטח מרחוק.אבל אני לא מכיר את אחיך ואני מקווה שהוא יקבל את הבשורה בקלות.ואני מבין גם שאתה לא ממש עשיתה מאמץ להסתיר בבית את הנטייה אז אולי הוא יודע כבר ורק הדגשת את האמת.בכל מיקרה.לעצם הענין טוב שאתה מספר .היום אני מבין כמה זה מועיל כמה זה משחרר .

sarah

New member
אני חושבת שזאת אמ, טקטיקה טוב

:) אני לא יכולה לצפות מה יקרה בנסיבות האלה, אבל עליי זה היה עובד מצויין. אז, אני אקווה לטוב ביותר
אני לא רואה סיבה שזה לא יילך טוב, בעיקר אם הוא קרוב אלייך כל כך בהצלחה
שרה

resputin

New member
טקטיקה מעניינת, בהחלט.

השאלה הגדולה היא, זה האם הוא באמת בוגר כמו שאתה מצייר אותו והאם הוא יכול לעמוד במעמסה. אם אתה אומר שהנושא לא חדש אצלכם בבית ושבין שניכם יש קשר חזק ושיחות ברומו של עולם, אני משוכנע שמתישהו הייתה נגיעה הכי קלה בנושא הגאווה -בלי קשר ישיר אלייך- ואתה יודע "איפה הוא עומד" בנושא, כך שיש לך הכנה כלשהי. עצם העובדה שהוא לא יראה אותכם הרבה זמן, ויהיה לו זמן לחשוב, ולא תהיה את השתיקה המביכה אח"כ.. זה רעיון טוב. מצד שני, יכול להיות שזה סתם יתן לו להתבשל וכשהוא יחזור הוא יהיה קריר ומרוחק- ומקובע על דעתו, כך שלא תוכל לשנות אותה הרבה. אני אלך (לשם שינוי
) על הפן החיובי, אפילו אומר לך בהצלחה
ובקשר לזה שהוא לא מצלצל, אל תדאג. ילד בן 13, טס לקנדה עם חברים למחנה, בלי הורים וכאב ראש... ברור שהוא ינפוש ויזכר שיש משפחה אחרי מינימום אמצע הטיול

sarah

New member
../images/Emo13.gif

מצאתי דיוידי של זה באוזן השלישית עם ראיונות עם היוצרים והכל... *מזילה ריר* חייבת להוציא את זה כבר

עקרונית..

אני אישית לא הייתי עושה את זה בכול זאת הילד עדיין ילד וצריך לשבת איתו ולהסביר לו ולא לשוח איתו מכתב לטיול בחו"ל כי בשלב הזה הוא בטח רואה את הדברים בצורה מאוד סטיגמטית.. אבל אם כבר עשית את זה נקווה לטוף ואין לך כול כך מה לעשות אלה לצפות לטלפון ממנו.

ליאור ג

New member
אם אתה רוצה קשר כנס ל-165024674

זה האיי סי קיו שלי וגם אם אני לא מחובר תשאיר הודעה ונדבר...

vogue15

New member
גוד ניוזזזזז

אוקיי... כתבתי פה הודעה אבל משום מה היא לא עלתה
בקיצור- אחי כתב לי מכתב בחזרה (רשם "פרטי לאורי" כמו שאמרתי לו) ואמר לי שהוא יכתוב את התגובה במכתב הבא כי הוא לא רוצה שמישהו יקרא את זה.. כמה ימים לפני שהוא טס דיברנו והוא אמר לי שיש 3 ילדים שהוא לא רוצה להיות איתם בחדר כי הם "םריקים" (הוא בן 13.. למה אתם מצפים) אמרתי לו שהוא סתם סטיגמטי ושהוא חייב לתת לזה נסיון כי פעם כשהייתי בגדנ"ע של מזרחנים (אל תשאלו.. גדנ"ע ממגמת ערבית) אני "נתקעתי" בחדר עם איזה ילד מהכיתה שלי שאיך לומר... לא אהוד משהו... וגיליתי שהוא ממש נחמד. הוא סיפר לי שהוא בסוף קיבל אחד מה3 בחדר שלו ושהוא ילד ממש נחמד וכיפי ושהוא אחד מהחברים הקרובים שלו!!!
הוא חתם את המכתב ב"
ניר" איך התרגשתייייייייי זלגו לי דמעות מהעינים... אני חושב שהוא קיבל את זה די יפה- לא?

ha16

New member
איזה יופי

אז הכל נגמר בצורה הטובה ביותר... גם אני הייתי בגדנ"ע מזרחנים. היית שם בפולג- נתניה??? אם כן תגיד מאיזה בית ספר אתה. אולי היינו יחד שם.

vogue15

New member
אני לא זוכר אם זה היה בנתניה

אני חושב שכן... יש לי משם תמונות- תסתכל בכרטיסישי שלי אם אתה מזהה.. כולם הכירו אותי שם..

resputin

New member
-נמחקה הודעה-

אנשים, אני מבקש שתחשבו שניה לפני שאתם שולחים תמונות של אנשים שאינם אתם לאינטרנט, עקב אאוטינג. לפני שמפרסמים תמונה של אדם שאינו אתה, יש לבקש לרשותו אחרת אני חייב למחוק את ההודעה. תודה.

vogue15

New member
../images/Emo12.gif

אבל היא לא לסבית!!! היא סתם מפקדת... בלאט! טוב...

resputin

New member
זה עדיין אאוטינג.

אאוטינג זה לא מושג שקשור רק להלב"טים. מה גם, מאיפה אתה יודע שמישהי מהחטיבה שלה לא קוראת בפורום והיא תראה את התמונה שלה ותחשוב שהיא לסבית? זה הרי פורום גאווה צעירה..

ha16

New member
בגלל שהמפקדות לא צעירות

ואם הן יכנסו הן לסביות והן כבר יכנסו לגאווה של הצבא שאו של הזקנים!

../images/Emo45.gif איזה יופי! ../images/Emo9.gif

נקווה שכל הסיפורים יגמרו ככה עם סוף טוב
ואני צריך לזוז, אז ביי! -
-
מזל טוב למי שיש יומולדת היום!
(בטח יש הרבה כאלה בעולם, או בתפוז, לא?
)

LuNaTiC

New member
מגמת ערבית שולטת!!!! ../images/Emo9.gif

אה כן ו... חדשות מעולות. טוב לשמוע
.