עידכונים, 19.6

0verpr0tected

New member
חחחח...איזה מאמיייי../images/Emo99.gif

פשוט חולה עליו הוא כזה חמודדדדדדדדדד

YugiBoy

New member
../images/Emo99.gif וואייי איזה חמודדדדדדד ../images/Emo99.gif

ואיזה אוטווו סידרה לו...קאדילק

SuperShiro

New member
בריטני, שון וג'יידן יצאו להם לטיול קצרצר

Brit may enjoy the occasional night out, but yesterday we spotted her spending some quality time with Sean and Jayden! Brit left her house around mid-day with the boys in her convertible Mercedes (this time the top was up), and took them for a drive on Ventura Blvd. in the Valley, followed by a bodyguard. She never stopped (thus, no pix), returning to her house about 30-45 minutes later..
תרגום בריט אולי נהנתה מיציאת לילה רגילה, אך אתמול איתרנו אותה מבלה מעט זמן איכות עם שון וג'יידן! בריט עזבה את בייתה בסביבות אמצע היום עם הבנים במרצדס בעלת הגג הפתוח [הפעם החלק העליון של גופה היה מכוסה], וטיילה איתם בשדרות "Ventura" מלווה בשומר ראש. היא מעולם לא עצרה [לכן אין תמונות]. בריט והילדים חזרו לביתה לאחר 30-45 דקות.

SuperShiro

New member
בריאן פרידמן מדבר על בריטני

Interviewer: You're friends with Britney Spears - has your shaved hairstyle influenced hers? Brian Friedman:"I don't think that my hairstyle inspired hers but I definitely think that if we all just keep shaving our heads the world will follow! We'll start a trend. Britney is a close friend and we speak a lot. She actually gave me a beautiful ring on New Year's Eve. We were getting together what she was going to be wearing for the night and there were so many outfits to choose from. I was packing up the jewelery and she slid this ring on my finger and said 'Now we're twins!' as she had one too. It's a gorgeous ring and I wear it with pride!"
תרגום בריאן פרידמן, כוריאוגרף אשר עבד עם בריטני רבות, הזכיר את בריטני באחד מראיונותיו. המראיין, אתה חבר של בריטני ספירס, האם בריטני הושפעה מסגנון שיערך המגולח? בריאן פרידמן, "אני לא חושב שסגנון השיער שלי נתן השראה לשלה אבל אני בהחלט חושב שאם כולנו פשוט נמשיך לגלח את ראשינו העולם יעשה זאת גם כן! נתחיל טרנד. בריטני היא חברה קרובה שלי ואנחנו מדברים הרבה. היא בעצם נתנה לי טבעת יפיפייה בערב השנה החדשה. ארגנו ביחד את הבגדים שהיא עמדה ללבוש לכבוד הלילה והיו כל כך הרבה תלבושות מהן ניתן היה לבחור. אספתי את התכשיטים והיא החליקה את הטבעת על האצבע שלי ואמרה, "עכשיו אנחנו תאומים!" כאשר גם לה הייתה אחת כזאת. זו טבעת מדהימה ואני עונד אותה בגאווה!". חמוד!

SuperShiro

New member
בריטני שוכרת סטייליסטית אישית

Britney Spears has made Mr. Blackwell’s infamous Worst Dressed List for seven out of the last eight years, but she’s trying to change her wardrobe and her image. On June 13, the style-challenged star met with a personal shopper at Neiman Marcus in Beverly Hills and told her to show her "the kind of stuff Katie Holmes wears." Before the afternoon was up, Britney spent a whopping $32,849 on designer duds. Her new purchases included three Chanel handbags, shoes by Monolo Blahnik, silk shirts by old time luxury designers like Oscar De La Renta, Valentino and Yves Saint Laurent, and underwear from La Perla and Cosabella. "She wants to go from trashy to classy," says a friend of the singer.
תרגום בריטני ספירס הגיעה לרשימת המתלבשים הגרועים ביותר של אדון בלקוואל ב 7 מתוך 8 השנים האחרונות, אך היא מנסה לשנות את מלתחתה ואת התדמית שלה. בתאריך ה 13.6 הכוכבת המאותגרת מבחינת סגנון לבושה נפגשה עם סטייליסטית אישית ב "Neiman Marcus" בברלי הילס ואמרה לה להראות לה "את סוג הדברים אותם קייטי הולמס לובשת.". לפני שאחרי הצהריים נגמרו, בריטני בזבזה 32,849 דולרים על בגדי מעצבים. "היא רוצה להפוך את המראה שלה מזול לקלאסי", אומרת חברה של הזמרת. המקור לכתבה הוא "Us Weekly". בכתבה מפורטים חלק מהדברים החדשים שבריט קנתה, לא תרגמתי את החלק הזה כיוון שהוא קצרצר וגם לא ממש רלוונטי

YugiBoy

New member
ברוך השם../images/Emo70.gif

כל הכבוד על היוזמה, הכסף? כסף קטן.

מריה111

New member
אוקי

מצד אחד זה טוב כי היא סוף סוף תתחיל להתלבש נורמלי והסטייליסטית באטח תציע לה לעשות משהו עם השיער והיא לא תיראה כמו ילדה שיוצאת לזרוק זבל מצד שני קייטי הולמס ניראית כמו סבתא ואני לא אוהבת את הצורה שבה היא מתלבשת וזה אומר שאין יותר ת'טישרטים המפורסמים של בריטני עם הכתוביות המגבינות האלה!:( טוב נחכה לפפרצי חדש ונראה איך היא תיראה.....

יה בייבי!

אני מקווה שהסטייליסטית הזאת לא תהפוך אותה לאחת שמתגנדרת בכל יציאה P: אני הכי אוהבת אותה עם ג'ינס, טי שירט וכובע.. מתאים לה :)

tali44

New member
נתגעגע למפות../images/Emo7.gif

ה-ל-ל-ו-י-ה !! Party.....
חחחח, עזבו...
היא חוזרת לעצמה ומרגישים את זה, דאמט!!

למעלה