ככל הנראה בריטני כן השמיעה שיר
חדש שלה באודישנים, בו לוקח חלק טימבאלנד?
The other day I reported exclusively that Britney played one of her new songs that featured Timbaland on it at the male auditions at Millennium Dance Studios. I was wary because the back-up dancer had no proof, until now. They sent me a picture of Britney sitting in front of the dancers for their auditions. I was hesitant to post the pic because it seemed pretty sneaky... BUT I used my better judgment, and decided that this is only confirming that Brit is preparing to come back stronger and better than ever. This still doesn't 100% prove that she played that new song, but this gives it a lot more credibility, no?
תרגום לפני מספר ימים דיווחתי באופן אקסקלוסיבי [לא אני, גו'רדן
] כי באודישנים אשר ערכה בריטני ב Millennium Dance Studios בהם בחנה שני רקדנים גברים, היא השמיעה את אחד משיריה החדשים בו טימבאלנד נוטל חלק. הייתי מאוד מודאג כיוון שלרקדן אשר דיווח לי על הדבר לא הייתה הוכחה, עד עכשיו. הרקדן שלח לי תמונה של בריטני יושבת לפני הרקדנים בחדר האודישנים. היססתי מעט לפרסם את התמונה אשר שלח הרקדן כיוון שהיא מאוד לא ברורה, אך השתמשתי בכוח השיפוט הטוב יותר שלי, והחלטתי שהדבר רק מאשר שבריטני מתכוננת לחזור חזקה וטובה יותר מתמיד. זה עדיין לא מוכיח במאת האחוזים שהיא אכן השמיעה את השיר, אך זה נותן לידיעה הרבה יותר אמינות, לא? מסכימה
לפני כן לא יכולנו לדעת האם הרקדן אשר דיווח על הידיעה באמת היה באודישנים או לא, הוא יכול היה להיות אדם רגיל שפשוט החליט לשחק בנו המעריצים קצת. עכשיו משהוא שלח תמונה של בריטני בה היא יושבת
בחדר האודישנים, זה מוכיח שהוא אכן היה שם, והדבר נותן אמינות לדיווחו באשר לשיר שבריטני השמיעה, איזו סיבה כבר יש לו לשקר? הוא הרי כבר התאמץ לא מעט בכדי להוכיח את אמינות דבריו. כפי שאתם יכולים לשם לב, בריטני יושבת באמצע