עידכונים, 19.6

SuperShiro

New member
ככל הנראה בריטני כן השמיעה שיר

חדש שלה באודישנים, בו לוקח חלק טימבאלנד?
The other day I reported exclusively that Britney played one of her new songs that featured Timbaland on it at the male auditions at Millennium Dance Studios. I was wary because the back-up dancer had no proof, until now. They sent me a picture of Britney sitting in front of the dancers for their auditions. I was hesitant to post the pic because it seemed pretty sneaky... BUT I used my better judgment, and decided that this is only confirming that Brit is preparing to come back stronger and better than ever. This still doesn't 100% prove that she played that new song, but this gives it a lot more credibility, no?
תרגום לפני מספר ימים דיווחתי באופן אקסקלוסיבי [לא אני, גו'רדן
] כי באודישנים אשר ערכה בריטני ב Millennium Dance Studios בהם בחנה שני רקדנים גברים, היא השמיעה את אחד משיריה החדשים בו טימבאלנד נוטל חלק. הייתי מאוד מודאג כיוון שלרקדן אשר דיווח לי על הדבר לא הייתה הוכחה, עד עכשיו. הרקדן שלח לי תמונה של בריטני יושבת לפני הרקדנים בחדר האודישנים. היססתי מעט לפרסם את התמונה אשר שלח הרקדן כיוון שהיא מאוד לא ברורה, אך השתמשתי בכוח השיפוט הטוב יותר שלי, והחלטתי שהדבר רק מאשר שבריטני מתכוננת לחזור חזקה וטובה יותר מתמיד. זה עדיין לא מוכיח במאת האחוזים שהיא אכן השמיעה את השיר, אך זה נותן לידיעה הרבה יותר אמינות, לא? מסכימה
לפני כן לא יכולנו לדעת האם הרקדן אשר דיווח על הידיעה באמת היה באודישנים או לא, הוא יכול היה להיות אדם רגיל שפשוט החליט לשחק בנו המעריצים קצת. עכשיו משהוא שלח תמונה של בריטני בה היא יושבת בחדר האודישנים, זה מוכיח שהוא אכן היה שם, והדבר נותן אמינות לדיווחו באשר לשיר שבריטני השמיעה, איזו סיבה כבר יש לו לשקר? הוא הרי כבר התאמץ לא מעט בכדי להוכיח את אמינות דבריו. כפי שאתם יכולים לשם לב, בריטני יושבת באמצע

SuperShiro

New member
בריטני תובעת תחנת רדיו בפלורידה על

שימוש בתמונה בה היא נראית קירחת ללא קבלת רשות, והצגתה באופן מכפיש.
JUNE 17--Britney Spears is threatening legal action against a Florida radio station that used a bald-headed photo of the pop star on billboards that appear to call her sanity into question. In a June 14 letter to Clear Channel Communications lawyer Donna Schneider, Spears's counsel claims that the billboards promoting the MJ Morning Show were "outrageous to the extreme" and demanded their removal. A copy of the Spears legal letter can be found below. The three outdoor advertisements, which are reproduced at right, pair a paparazzi photo of a bald, snarling Spears with a picture of WFLZ morning show host Todd Schnitt (who uses the air name MJ Kelli). They are headlined, "Total Nut Jobs," "Shock Therapy," and "Certifiable." According to the star's lawyer, Spears's "likeness has a multi-million-dollar value for authorized commercial exploitations" and, as a result, she is entitled to "very substantial damages" from Clear Channel. The MJ Morning Show airs on several stations across Florida. The Spears billboards, which first appeared in April, advertised the program in Tampa, Jacksonville, and Clearwater.
תרגום ה 17 ליוני, בריטני ספירס מאיימת לנקוט אמצעים משפטיים כנגד תחנת רדיו בפלורידה. הדבר יקרה כיוון שתחנת הרדיו השתמשה באחת מתמונותיה של כוכבת הפופ, בה היא קירחת, על לוח מודעות, וכינתה אותה משוגעת בסימן שאלה. היועצת של ספירס טוענת כי המודעות המקדמות את התוכנית "MJ Morning" היו "שערורייתיות במידה קיצונית" וזו דרשה את הסרתן. שלושת המודעות החיצוניות, אשר שוכפלו תחת זכויות יוצרים - זוג של תמונות פפראצי בהן נראית ספירס קירחת ורוטנת יחד עם תמונה של תוכנית הבוקר WFLZ אותה מנחה טוד סקניט [המשתמש בכינויMJ Kelli כאשר הוא משדר]. כותרתן של התמונות היא "עבודה של משוגעים לחלוטין", "שוק תראפי", ו "אדם שצריך לאשפז". תוכנית הבוקר MJ משודרת במספר תחנות בכל רחבי פלורידה. המודעות בהן ספירס נכללה, אשר תחילה הופיעו באפריל, פירסמו את התוכנית בטמפה, ג'קסונביל, ובכלירווטר. [דילגתי על דבריה של עורכת דינה של בריטני כיוון שאני לא בטוחה שהבנתי אותם כשורה ולא רציתי להטעות אתכם, אך דבר אחד ברור - היא מאוד כועסת
.]

SuperShiro

New member
פארל סיים לעבוד עם בריטני על האלבום

בידיעה נכתב אך ורק המשפט הזה. המקור הוא פארל עצמו אשר ערך ראיון עם תחנת רדיו ואישר את המידע. זה מעולה, מעניין אילו שירים גאוניים הם יצרו ביחד

Britney Style

New member
האמת שאיתו זה או אחלה תוצאה או חרא תוצאה

אבל בכל מקרה הוא גדול. גם עובד כרגע עם מדונה על האלבום הבא דרך אגב...

SuperShiro

New member
שירים באופן כללי או שירים לבריטני?

בכל אופן, פארל וצ'אד הוגו יחדיו הם הצמד "הנפטונז" והם בדרך כלל מפיקים שירי היפ הופ. פארל עצמו לא הפיק לבריטני שום שיר לבד, אך יחד עם צ'אד הוא הפיק וכתב לה Slave ו Boys.

SuperShiro

New member
לבד לבד, או שגם עם צ'אד זה בסדר?

פשוט את מרבית השירים הוא הפיק יחד איתו/עם אנשים אחרים שהוא היה יחד איתם בהרכב [N.E.R.D למשל].

למעלה