עידכונים 13.6

תעשי לי טובה,

מי שמדברת על לחפש תשומת לב.. אני באמת מצטערת שאני מפקפקת קצת בדברייך, אולי בגלל שאת *לא* החברה הכי טובה של בריטני והמידע שיש לך עליה הוא בדיוק המידע שיש לי, ומכיוון ששתינו לא מכירות את בריטני, אני אאלץ לסמוך על האינטואיציות שלי לגביה. בלה בלה בלה היא לא תחזור - לכל אמן יש מנהל וסטייליסט ויחצ"ן ושומר ראש ומפיק ומאפר ומעצב שיער ועוזרת אישית וכוראוגרף ומורה לפיתוח קול. אז? ועל איזה פרצוף אמיתי את דה פאק מדברת? הפרצוף האמיתי האחרון שראיתי שלה הוא פרצוף שמנפנף לילדה קטנה ברחוב ועושה "אוווו", ולא יודעת מה איתך, but I liked what I saw. מה שאני מצפה ממנה להיות זה בדיוק מה שהיא, ואני רואה שהיא לא השתנתה - היא עדיין אותה בחורה מקורקעת וחייכנית, גוּפית ושטותית. היא לא אותה ילדה שמטיפה לא לשתות אלכוהול ולשמור את עצמנו לחתונה, והייתה לה תקופה משוגעת - ואני באמת לא מבינה איך אנשים יכולים *עדיין* לשפוט אותה על זה [במיוחד מי שבעניינים לגביה ויודע מה היא עוברת].היא לקחה את עצמה בידיים, השתקמה, וחזרה להיות הבריטני שכולנו מכירים - חייכנית, יוצאת המון עם המשפחה, ואפילו חזרה להופיע. בקשר להצלחה שלה, א. אל תצחיקי אותי. גם אם תשווי אותה לביטלס היא תעמוד יפה מאוד בזכות עצמה, ב. ייאי לשאניה טוויין. אה, רגע, מי? בקשר לפדרליין - שוב, אל תצחיקי אותי. העולם באשכרה הריע לה כשהיא זרקה אותו [ליטרלי - חפשי את התוכנית הזו עם רוזי אוסבורן ששודרה יום אחרי הגירושין]. מי יודע מי הוא בכלל? גם כשטורחים להתעניין בו זה רק בשביל לקבל אייטמים על בריטני. Libar, go to the light go to the light and see jesus

YugiBoy

New member
Libar, go to the light.....חחחחחחחחחחח

!! מחזק כל מילה.... אפשר עוד פרטים על הפרידה, תמיד חשבתי שהוא זה שהיה המניאק בסיפור ובגלל זה היה הייתה שבורה.. אפשר פרטים או קישור? טנקס

ליבר6

New member
חבל שאת מתווכחת איתי

אני זוכרת בדיוק איך התווכחתי במשך שעות ארוכות עם מעריצי מייקל והם היו כול כך בטוחים שהוא עומד להצליח שוב, למרות האהבתי למייקל (ולדעתי האישית הוא גם חף מפשע) האלבום היה מיועד לכישלון, האלבום הבא שלה עומד להיות אחד הכישלונות הכי גדולים בהיסטוריה לזמרת שפעם די הצליחה, אין ולא היה שום אומן שקיבל כול כך הרבה פירסום רע וחזר לצמרת, אולי אחרי הכישלון הזה היא תחזור אם אלבום חדש (במידה ויהיה לה שקט תיקשורתי במשך כמה שנים) והוא יצליח, אבל אני בספק, אני בטוחה כמעט במאה אחוז שאתם עומדים להיתאכזב, חיכתם הרבה זמן כדי שהיא תיצא לסיבוב הופעות ובסוף היא פיזזה עם פלייבק מלא, חצי בטן בחוץ לבושה כמו פרוצה, סליחה אבל אני לא רואה שום הבדל לבין כך שאני ילך לבית פרוצות ויראה פרוצה רוקדת לצלילי המוזיקה שלה, זה אותו דבר מבחינתי, ועזבו את זה שיש את כול הפירסום הרע הזה, אין בה שום דבר מיוחד, היא לא רקדנית מי יודע מה עכשיו. היא לא זמרת מעולה. הסיבה היחידה שכולם כול כך אובססים איתה היא בגלל שהיא מוזרה ועושה דברים מטורפים, וכמובן מפורסמת. (על זה לדוגמא אני לא מתווכחת, היא אכן אחת הנשים הכי מפורסמות בשנים האחרונות.) מאחת ששמה התחבר לשמות כמו מדונה מאריה קארי היא התחברה לשמות כמו לינדזי לוהן ופאריס הילטון, וזאת אשמתה בלבד, והיא נועדה לשלם על כך, ואתם תתאכזבו כי ברגע שהיא תבין שהאלבום שלה נכשל היא תחזור לטפל בתינוקות שלה ותעזוב לתמיד את סצנת המוזיקה. מקסימום נראה אותה מככבת בעוד 10 שנים ב-"מה קרה איתם" 50 ק"ג עודף עם עוד 9 תינוקות חיה בקרוואן אחרי 5 גירושים וכמובן אחרי שהיא איבדה את כול כספה בגלל טיפשותה.

DEAR GOD

למה את מדברת על זה כמו על משוואה מתמטית? דעת קהל היא הפכפכה ואי אפשר לחזות אותה, גם אם נורא רוצים. תסריט שלם בישלת לה שם, אבל בהנחה שאת לא מגדת עתידות, אני אאלץ לא להסתמך עליו יותר מדיי.. טוב, אין לי כח לזה.. time will tell וזהו :) עכשיו סיריוסלי, אם היא כזאת מזעזעת את באמת לא חייבת להכנס לכאן. שבת שלום!

פאק מי הפליץ אותך ??!או לחילופין מאיפה באת ?!

את חייה בסרטים ?! איפה היית בשנים האחרונות ?????? בריטני היא לא די הצליחה . בריטני הצליחה כמו ש-א-ף זמר/ת אחר/ת לא הצליח/ה בשנים האחרונות חוץ ממדנוה מיקל ואולי וממש אבל ממש אולי מראיה קרי שגם היא חזרה לקרשים מהר מאוד אחרי שקמה מהם . פאק מה אכפת לך לתת לה צ'אנס במקום לדבר יותר מידי ?! לא מבטיחה לך כלום אבל רק תני צ'אנס ואם את לא רוצה אז זה לא המקום שלך . זאת את שמושפעת מכל שמועה שקרית ומפרסום רע לא אנחנו . אנחנו אוהבים את בריטני כי היא הביאה משהו חדש שלא היה פה ובכל דיסק שלה אין שיר אחד משעמם . אני גם לא ממש מתלהבת מהתדמית השרמוטית משהו ?! שהיא יצרה לעצמה בזמן האחרון אבל אני זוכרת טוב טוב שבכל פעם שבריטני הבטיחה שהיא תפתיע היא הפתיעה .

little girl3

New member
"מי שסולח לה זה המעריצים העיוורים, זה הכול"

למה היא עשתה לנו משהו שאנחנו צריכים לסלוח לה???? בסך הכל היא עושה מה שהיא רוצה וכל עוד לא פוגעת בנו אין לנו בכלל על מה לסלוח

תקראי זה חשוב , זה נראה ...

שאת העיוורת פה , יש לך דעה רעה כלפי בריטני (ויש לך הרבה סיבות ) ואת לא מוכנה לזוז ממנה . אם כל הכבוד היא היחידה שגם אם אתה לא אוהב אותה אתה ממלמל לפחות 3 שירים שלה בע"פ כשהם מתנגנים , אז בואי לא נזלזל . וזאת עובדה היא בראד ואנ'לינה הם האנשים הכי מצולמים ע"י הפפראצ'י = משמע הפפראצי מרוויחים מזה המון כסך = משמע הצהובונים רוצים את זה = משמע עדיין מתעניינים בבריטני ואפילו ביג טיים . היא מעלה הופעה כמו שאף אומן אחר לא מעלה הופעה ועד היום אף אחד עוד לא הצליח לעלות מופע כמוה מה שאומר שאם היא חוזרת אנשים יקנו כרטיסים להופעות . כל דיסק שהיא הוציאה רק הראה על זה שהיא יודעת לעשות מוזיקה אם תרצי ואם לא . נכון התדמית שלה עכשיו על הקנטים וזה רק באשמתה והיא עוד תסדר את הבלגן שהיא עשתה וההתחלה היא המודעות לכך שהיא אשמה ובזה שהיא מודה בזה . אז אל תקברי את הקריירה של בריטני את עוד תשמעי אותה , בריטני אומנם נראית שטחית וטיפשה אבל בין להיט ללהיט היא מוציאה גם שירים עם משמעות וחלק אפילו היא כתבה .

דרך אגב את הוצאת את עצמך

די לא מודעת ואף לומר מטומטמת משהו ?! דבר ראשון בריטני מכרה יותר ממדונה ויותר ממריאה קרי . את פעם ראית הופעה של בריטני ? מאריה קרי בחיים לא העלתה רבע מופע כזה ... מאריה קרי לא הכילה באלבום אחד כל כך הרבה גיוון במוזיקה (כמו ב אין דה זון ) , הערצה לבריטני הייתה עצומה ולא נראתה כמוה מעולם , הכתירו אתה לנסיכת הפופ והיורשת של מדונה , השם הראשון שאנשים אומרים בהקשר ללהיטים הוא "בריטני " אז על מה את פאקינג מדברת ??!! נכון יש כאן מעריצות בנות 14 שהולכות באופן עיוור אחרי בריטני , אני אישית העברתי ביקורת קשה כלפי מה שהיא עשתה אבל אל תפקפקי לרגע (ואם את כן אז לא בקול רם כדי שלא תצאי נעל בשנית) ביכולת של בריטני להביא מוזיקה טובה לעולם .

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מבינה למה כולם כל כך מזלזלים בבנות בנות 14
כיתה ח', אנשים כבר די בוגרים. אני לא הרגשתי כל כך ילדותית וקטנה כשהייתי בכיתה ח' כמו שמציגים בנות בכיתה ח'

tali44

New member
../images/Emo6.gif

אבל הייתי ממש מטומטמת בכיתה ח'.(תמיד הייתי מטומטמת ואולי גם עכשיו
) חח סתם, אבל הייתי כל כך טיפשה. אני לא מאמינה איזה טיפשה הייתי...

SuperShiro

New member
אה, אממ כן../images/Emo3.gif שכחתי

דיברתי עם בריטני, היא ממש שמחה שהתקשרתי, זה מה שהיא אמרה [בתרגום לא חופשי], "אני מוסרת סליחה, באמת סליחה. סליחה על כך שאני יוצאת לאכול מחוץ לבית, סליחה שאני יוצאת לחופשות, סליחה שאני הולכת לחוף הים, סליחה שאני הולכת למכון הריקודים ולאולפן ההקלטות, סליחה שאני יוצאת להיפגש עם חברים, סליחה שאני יוצאת לעשות קניות, סליחה שאני הולכת למכון השיזוף ולמניקור, וכדומה, סליחה, סליחה שאני יוצאת מהבית. אני גם מבקשת סליחה על כך שהפפראצי נהנים לרדוף אחרי 24/7. אה, וכמובן סליחה על כך שבכל פעם שאני אומרת מילה, היא מתפרסמת בכל מקום אפשרי, והרמון אנשים נהנים לקרוא ולהגיב. שוב, סליחה. סליחה שאנשים מוכנים לשלם על תמונת פפראצי אחת שלי הון תועפות, סליחה. סליחה שהרמון אנשים נהנה להגיב על התמונות, סליחה. סליחה, אני מצטערת שאני מעניינת, אני מצטערת שאפילו בימים שבהם אני נמצאת אך ורק בבית, צלמי הפפראצי טסים במסוקים מעל ביתי ומנסים לצלם תמונות, אני מצטערת שאפילו בימים כאלה מתחילות להסתובב עלי שמועות, סליחה, באמת סליחה. אני גם מצטערת על כך שאפילו בימים ובזמנים שאני לא עושה שום דבר אני בכל זאת הנושא החם והמדובר ביותר, באמת סליחה, את צודקת, אני מביאה את כל זה על עצמי. הכל, את הכל אני מביאה על עצמי, למשל, כשאני הולכת לי לתומי לקנות בגדים לשון וג'יידן ולאחר מספר שעות זה מופיע בכל אתר/מקום, זה באמת קורה באשמתי, אז שוב, סליחה. בעצם, סליחה שאני חייה, סליחה שאני נמצאת פה, באמת סליחה." נו מה לעשות, בריטני אוהבת לדבר הרבה
מה שמעניין אותי זה אממ..מה את עדיין עושה פה? את אומרת, שכביכול, כל מה שהיא מחפשת זה תשומת לב, כשאת בעצם היא זו שנותנת לה את תשומת הלב הזו..קצת חומר למחשבה.

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מלכה
בריטני באמת חופרת

Brit22k

New member
כנס מיד!

מי את חושבת שאת את בכלל במכירה אותה ? הציבור עייף ? בריטני עייפה את לא שמה לב ? הציבור אף פעם לא יהיה עייף ! הוא לא מפסיק לחטט בחיים של בריטני ! בריטני לא מכורה לשום דבר ! אז תוריד את הפוזה הזאת כאילו את מכירה את בריטני כי את לא ! ואף אחד לא מכיר אותה ! ואני ממש לא מתקוון למשיך להגיב לשטויות שרשמת פה רק שתידעי שבריטני הולכת להוכיח לכולם שהיא לא סתם זמרת !! הלה הרבה יותר מזה ואז נראה אותך נכנסת לפה ומשיכה לפתוח את הפה שלך !!!!!

elena20

New member
ומי את שתכלילי את כולם ותגידי "מעריצים

עיוורים", אנחנו ממש לא תמיד מהללים אותה, ומעבירים ביקורת כשצריך. עצוב לך לראות אותנו ככה? לי עצוב לראות אנשים שכביכול לא אוהבים אותה והיא לא מעניינת אותם, נכנסים לפה ומנסים לקבל תשומת לב על ידי זה שכותבים עליה דברים שליליים,

רחלי פ

New member
צודקת

אני לא מבינה למה אתם נכנסים לכאן אם אתם לא אוהבים אותה או שהיא לא מעניינת אתכם? עצוב שאתם נכנסים לפורום של מישהי שלא מעניינת אתכם או שאתם לא אוהבים, מגיבים ומאחלים לה שתיכשל. מה אין לכם משהו יותר טוב לעשות במקום לבזבז את הזמן על דברים כאלה?

למעלה