עידכונים 13.6

shay08

New member
מקווה מאוד שהיא מתבדחת ...מאווווווד../images/Emo4.gif

Dignity זה שם האלבום של הילארי דאף ...
קיצר אלו בדיחות של בריטני

SuperShiro

New member
אהמ, תחברו את הכותרת הראשונה ואת השנייה ביחד

והופ! התקבל משפט חדש
Omg is Like Lindsay Lohan Like OK Like What if the Joke is on You.

YugiBoy

New member
למה לעזאזל היא לוקחת כסף על הרשמה למועדון?

ומה המועדון הזה נותן? (בהרחבה אם אפשר) אז אני מבין שאי אפשר להצביע... ומה קרה ללינדזי??

SuperShiro

New member
לא היא לוקחת את הכסף, ג'ייב לוקחים אותו.

למרות שהיא בטח מקבלת אחוזים
95% [אם לא 100%] ממועדוני המעריצים הרישמיים של מפורסמים גובים כסף, זה תלוי בחברה בה הם חתומים.

ליבר6

New member
ואתם עדין לא הבנתם...

שהבחורה מחפשת סך הכול תשומת לב בכול מקום אפשרי, בפאפרצי, אפילו באתר שלה, האמת נראה כיאלו היא גילתה את האינטרנט לאחרונה. תפסיקו כבר לחפש תירוצים כמו "היא אנושית" "היא טועה כמו כול אחד", נו באמת...תפעילו קצת את השכל, הבחורה מ-ח-פ-ש-ת תשומת לב, היא אוהבת את תשומת הלב, היא מכורה לתשומת לב, זה כבר מעבר ל"היא אנושית והיא טועה כמו כולנו", זה כבר טימטום לשמה, הבעיה היחידה היא שהיא לא מודעת לכך שהציבור כבר עייף מלשמוע עליה בכול חור אפשרי, בסופו של דבר זה יגמר ולציבור ימאס ממנה לגמרי, ואז היא תהיה גמורה סופית, והכי עצוב זה לראות אתכם הולכים בצורה הכי עיוורת שאפשר, עושים דפי אינטרנט להגנתה, עצוב פשוט עצוב לי לראות אתכם מבזבזים את זמנכם היקר על בחורה טיפשה שרק מחפשת בכול מקום, לדעתי האישית עד שמישהו לא יצעק לה בוז היא לא תירגע ותבין שהיא כבר לא מה שהיא היתה, ושאם היא תחזור אף אחד לא ממש ירצה לשמוע את האלבום שלה, פעם אמרתי שיש לה עוד היזדמנות להציל את הקריירה שלה אבל עכשיו היא כבר גמורה לדעתי, אין מצב שהיא תצליח להציל את הקריירה שלה, גם אם היא תבכה בכול ראיון טלויזיה אפשרי, האלבום שלה יכנס מקסימום לטופ 10 בגלל מעריצים עיוורים כמוכם ואז יפול כול כך מהר שאתם לא תספיקו להגיד גי'ק רובינזון. יום טוב לכולם, תחשבו על זה.

אז.. למה את עדיין כאן?

לא, ברצינות. למדת "חקר חיי הזוהר" באוניברסיטה או משהו? ו- קאן יו בי אני מור דראמטיק? כולה כתבה משהו שאמור היה להצחיק באתר שלה. וואו, זהו!! היא גמורה. צאי מזה. אנשים מספידים אותה מהשניה שהיא התחילה, והיא עדיין חיה ובועטת ומצליחה ברמות שאף סלב לא ידע, בלי לעשות פאקינג כלום. אז נדבר עוד כמה חודשים, כשהאלבום שלה יהיה הנושא הכי חם בעולם (אה, רגע, זה ככה כבר היום!), והיא תראה לכולם שצוחק מי שצוחק אחרון.

ליבר6

New member
..........

מתי תבינו שהבחורה נוהלה על ידי צוות של מנהלים חכמים וסטייליסטים בעבר,הבעיה היא שפעם היא הקשיבה להם, כיום היא לא מקשיבה לאף אחד, אתם התאהבתם בבריטני שנוהלה על ידי הסטיילסטים ומחכים כביכול שהיא תחזור אבל היא לא תחזור הבחורה היא לא יותר מוויאט טראש שמחפשת תשומת לב, הפרצוף האמיתי שלה נחשף פחות או יותר, את כתבת למעלה כי "העולם סולח לה כול פעם מחדש" ופה את טועה ובגדול, מי שסולח לה זה המעריצים העיוורים, זה הכול. האמת שהתדמית של קווין פדרליין היא הרבה אבל הרבה יותר טובה מאשר התדמית שלה כיום, את אומרת ש"אנשים מספידים אתה מהשניה שהיא התחילה" אז פה הטעות שלך, שאף פעם לא הספידו אותה כמו שמספידים אותה כיום, אף פעם היא לא קיבלה כול כך הרבה פירסום רע כמו שהיא מקבלת כיום, היא אף פעם גם ככה לא היתה כזאת מצליחה כמו שעשו או אתם עושים ממנה, כן לאמנית צעירה היא בהחלט היתה מצליחה אבל לאמנית בכלליות היא רחוקה מאוד מההצלחה שעושים ממנה, קחו למשל את שאניה טוויין, למרות שהיא אף פעם לא היתה ממש פופלארית כמו בריטני, אם תשווי את ההצלחה שלה לשל בריטני, בריטני תיראה כמו גו'ק קטן עלוב וחסר כנפיים, האלבום של בריטני עוד שלאנשים היתה סימפטיה כולשהיא אליה, In The Zone לא היה כזה הצלחה כמו שרובכם עושים ממנו, אומנם הוא מכר הרבה עותקים בשבוע הראשון אבל הוא נשאר מעט זמן במצעדים אפילו כאשר Toxic יצא (ולא נשכח את הדואט עם מדונה), האלבום האחרון של מדונה ומאריה קארי שכבר אז השווי אותה אליהן (זאת אומרת להצלחה שלהן) מכר כפול ומכופל מהאלבום הזה שלה גם כאשר האלבומים שלהן יצאו כמה שנים אחרי. וד"א גם האלבום של קווין פדרליין היה הנושא הכי חם בעולם, וקיבל פירסום על ימין ועל שמאל, האם הוא הצליח? לא.

SuperShiro

New member
הוא היה הנושא החם בעולם כשהוא היה קשור אליה

כמו שאת בוודאי יכולה לראות, היום כשהוא כבר לא קשור אליה ולא נמצא איתה, לא שומעים עליו יותר.

SuperShiro

New member
+ על השאר לא הגבתי כי באמת אין טעם שאני

אגיב על כאלה שטויות. רק דבר אחד, ITZ מכר 9 מיליון עותקים, לא מאריה קארי ולא מדונה עם האלבומים החדשים שלהן מכרו 18 מיליו עותקים, הן גם לא מתקרבות לסכום כזה. בריטני לעולם לא תיראה כג'וק ליד שום אומן.

SuperShiro

New member
+ וגם

אני לא יכולה להפסיק
נעזוב כרגע בצד את העובדה שהיא האמנית הכי מוכרת בשנות ה 2000, נעזוב את כמות השיאים שהיא שברה [למשל, האמנית שמכרה הכי הרבה עותקים מאותו האלבום בשבוע אחד, דוגמא קטנה], הביטי לך ברשימת הפרסים בהן היא זכתה [וגם זו רשימה לא מלאה], ואימרי נא לי - האם בריטני יכולה להיראות כג'וק ליד אומן מסוג כלשהו? http://en.wikipedia.org/wiki/Britney_Spears%27_awards

YugiBoy

New member
חחחחחחחחחחחח

לא מה שעושים ממנה? תתעדכני מותק, בריטני נחשבה, נחשבת ותיחשב לזמרת שעשתה שיאי מכירות והופעות, בכל העולם, יותר ממייקל ג'קסון ויותר ממדונה! היא אולי הדבר הכי מוכר שיש בציבור, בתחילת הדרך היכולות הוואקליות שלה היו טובות ולא דומות לשום דבר אחר, והיא הייתה הדבר הכי מבטיח והכי מצליח שיש. האלבום שלה, לא יעשה הסטרית מכירות כמו האלבומים הקודמים, אבל הוא לא יכשל, והיא יכנס גם לטופ 5. ואני מאמין שהוא יהיה מספיק מוצלח לטפס למקום ראשון... כמו כל השאר.

למעלה