עידכונים 13.6

רחלי פ

New member
../images/Emo26.gif

אין לי כוח לכתוב עכשיו אבל את יכולה להיות בטוחה שכולם ישמעו לפחות שיר אחד מהאלבום החדש. אל תישכחי שיש אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה ולא אותה. תפסיקו לקרוא ל-In the Zone אלבום לא מצליח היום כל זמר חולם למכור 10 מיליון עותקים עם 3 סינגלים ובלי סיבוב הופעות של שנה/שנה וחצי. אני בטוחה שאם בריטני הייתה מוציאה עוד 2 סינגלים מצליחים מ-In the Zone אז זה היה מוכר 15 מיליון כי הסינגלים הצליחו יותר מהסינגלים של האלבום Britney. בקשר ל"היא כבר לא מה שהיא הייתה" אני חושבת שטוב שהיא השתנתה. כשהיא הייתה קטנה אמרתם שהיא בובה על חוטים שעושה רק מה שאומרים לה. עכשיו כשהיא עושה מה שהיא רוצה זה יותר מפריע לכם כי היא צריכה לעשות מה שאומרים לה כדי להציל את הקריירה שלה?. כשהייתי קטנה (בת 9-10) אהבתי את בריטני בגלל שהיא הייתה חמודה ואהבתי את השירים שלה היום אני אוהבת ומעריצה אותה כי היא לא מי שחשבתי שהיא כלומר אז חשבתי שהיא מושלמת כי היא הייתה יפה, צעירה, מצליחה, עשירה וזה נראה כאילו היה לה הכול גם אהבה (ג'סטין). עכשיו שאני יודעת שהיא לא מושלמת אני אוהבת אותה יותר בגלל שהיא תמיד הצליחה לקום ולהמשיך והיא הרבה יותר חזקה ממה שכולנו חושבים וגם אין הרבה אנשים שעוברים את מה שהיא עוברת כל יום במשך שנים. בקיצור אני מעדיפה את בריטני של היום כי היא אמיתית ועושה מה שהיא רוצה ולא מה שאומרים לה כמו פעם.
 

Brit22k

New member
תמונות פפרצי חדשות ../images/Emo70.gif

תמונות פפרצי חדשות של בריטני ואלי בת דודתה ! בריטני נראת מ-ד-ה-י-ם-! לחצו על הקישור כדי להכנס!
 

Britney Style

New member
מישהו מוכן להסביר לי...

למה היא כל הזמן אבל כל הזמן חייבת להיות עם כוס ביד?
אין היא קורעת אותי...
 

Brit22k

New member
עוד תמונות פפרצי חדשות ! ../images/Emo3.gif

בריטני ושוב אלי , בתוך המכונית ! בריטני מאושרת ! והיא צוחקת ונראת מדהים !
לחצו על הקישור הבא כדי להכנס ולראות תתמונות!
 

SuperShiro

New member
הכל נראה מעולה חוץ מהתוספות../images/Emo7.gif

היא תיראה הרבה הרבה יותר טוב עם שיער קצר
או עם תוספות שהיא תטפל בהן, לשם שינוי
 

YugiBoy

New member
אשכרה

הן מוזנחות... חוצמיזה, זה ידוע שלא עושים תוספות על שיער קצר, לא באותו הצבע שלו בדיוק, כי זה לא נראה טוב... גם כשהתוספות בהירות יותר אז רואים יותר את הפגמים ואת הבעע שלהם
 

0rin

New member
../images/Emo210.gifזה רק נדמה לי או שזה מן קטע כזה של כל...

הוליווד [מפורסמות] ללכת עם שיער מבולגאן ולהראות זרוקות.. מה הקטע? רוצות להיראות "זרוקות" בסדר לפחות שילבשו משהו נורמלי [ואני לא מדברת ספציפית על בריטני] ויסדרו את השיער [יש מלא ספרים שעושים להרבה לקוחות סגנון שיער "פרוע" כאילו ככה השיער שלי נראה כשאני קמה בבוקר..כאילו שיו מושלם כזה..
]
 

SuperShiro

New member
I wish I was that little girl../images/Emo7.gif

היא כל כך כל כך חמודה!
[בריטני, לא הילדה
]
 
וואו, היא נראית מדהים!

וכל פעם מחדש אני נלחצת בשבילה מכל הפפראצי. די, זה מטורף. $:
 

סימה36

New member
ומה שהכי מרגיז

(כן, זה הודעה ראשונה שלי פה ) שהם אומרים לה ביי בריטני בכזאת נחמדות שמי היה מאמין שהם בעצם אלה שהורסים לה את החיים?
 
למעלה