../images/Emo26.gif
אין לי כוח לכתוב עכשיו אבל את יכולה להיות בטוחה שכולם ישמעו לפחות שיר אחד מהאלבום החדש. אל תישכחי שיש אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה ולא אותה. תפסיקו לקרוא ל-In the Zone אלבום לא מצליח היום כל זמר חולם למכור 10 מיליון עותקים עם 3 סינגלים ובלי סיבוב הופעות של שנה/שנה וחצי. אני בטוחה שאם בריטני הייתה מוציאה עוד 2 סינגלים מצליחים מ-In the Zone אז זה היה מוכר 15 מיליון כי הסינגלים הצליחו יותר מהסינגלים של האלבום Britney. בקשר ל"היא כבר לא מה שהיא הייתה" אני חושבת שטוב שהיא השתנתה. כשהיא הייתה קטנה אמרתם שהיא בובה על חוטים שעושה רק מה שאומרים לה. עכשיו כשהיא עושה מה שהיא רוצה זה יותר מפריע לכם כי היא צריכה לעשות מה שאומרים לה כדי להציל את הקריירה שלה?. כשהייתי קטנה (בת 9-10) אהבתי את בריטני בגלל שהיא הייתה חמודה ואהבתי את השירים שלה היום אני אוהבת ומעריצה אותה כי היא לא מי שחשבתי שהיא כלומר אז חשבתי שהיא מושלמת כי היא הייתה יפה, צעירה, מצליחה, עשירה וזה נראה כאילו היה לה הכול גם אהבה (ג'סטין). עכשיו שאני יודעת שהיא לא מושלמת אני אוהבת אותה יותר בגלל שהיא תמיד הצליחה לקום ולהמשיך והיא הרבה יותר חזקה ממה שכולנו חושבים וגם אין הרבה אנשים שעוברים את מה שהיא עוברת כל יום במשך שנים. בקיצור אני מעדיפה את בריטני של היום כי היא אמיתית ועושה מה שהיא רוצה ולא מה שאומרים לה כמו פעם.