אפשר../images/Emo3.gif
בזמן שהיינו ביחד רק התעלמת ממני אבל כשזהמן עבר זה נראה כאילו התחלת לאהוב אותי זה יותר זה נראה כאילו התחלת להעריץ אותי אבל בזמן הזה [= כשזה קרה] זה היה כבר מאוחר מדי במקום אהבה, התחלתי להרגיש שנאה אז מותק עכשיו אתה הוא זה שמחפש אותי אני תוהה למה? כיוון שהיית רגיל להיות האחד שביקש ממני לתת לו להיות [ על פי ההקשר ה"her" זו טעות בליריקה וזה אמור להיות "him"] אז אתה האחד שרוצה שאנחנו נחזור להיות ביחד [אתה אומר בואי נחזור להיות ביחד] [בואי נחזור לנצח] עכשיו אתה הוא האחד שעוקב אחרי כמו כלב חסר בית ואתה מתפלל [בואי נחזור להיות ביחד, בואי נחזור למשהו טוב יותר] נחזור בואי בואי בואי נחזור [אחורה, אחורה, אחורה] עכשיו אתה הוא האחד שרודף אחרי לכל מקום אליו אני הולכת אתה כל מה שאני רואה זה כאילו אתה עוקב אחרי לכל מקום הייתי רגילה להתפלל שזה יקרה אבל עכשיו פשוט לא איכפת לי זה יותר זה מתחיל לעצבן אני משתגעת זה הופך כאוטי אז מותק עכשיו אתה הוא זה שמחפש אותי אני תוהה למה? כי אם אני זוכרת נכון אתה היית האחד שביקש ממני להיות חופשי אז אתה האחד שרוצה שאנחנו נחזור להיות ביחד [אתה אומר בואי נחזור להיות ביחד] [בואי נחזור לנצח] עכשיו אתה הוא האחד שעוקב אחרי כמו כלב חסר בית ואתה מתפלל [בואי נחזור להיות ביחד, בואי נחזור למשהו טוב יותר] נחזור בואי בואי בואי נחזור [אחורה, אחורה, אחורה] או מותק או או מותק אני בידי עצמי עכשיו או מותק היית צריך לחשוב על זה לפני שדיברת כי עכשיו פשוט לא איכפת לי מה אתה אומר עכשיו לא איכפת לי על מה אתה יכול לחשוב עכשיו אתה פשוט כל כך לא בדרכי [=יצאת מחיי] או מותק או עכשיו גיליתי שעדיף לי בלעדייך גיליתי שאני לא צריכה אותך בשביל לשרוד גם הבנתי שאתה היית האחד שצריך אותי שיתקשר אליי שלא יכול לשכוח אותי האחד שלא יכול לעשות דבר חוץ מלאהוב אותי [שוב, שגיאת ליריקה, herself=himself] או אז אתה האחד שרוצה שאנחנו נחזור להיות ביחד [אתה אומר בואי נחזור להיות ביחד] [בואי נחזור לנצח] עכשיו אתה הוא האחד שעוקב אחרי כמו כלב חסר בית ואתה מתפלל [בואי נחזור להיות ביחד, בואי נחזור למשהו טוב יותר] נחזור בואי בואי בואי נחזור [אחורה, אחורה, אחורה] או מותק מותק אז אתה האחד שרוצה שאנחנו נחזור להיות ביחד [אתה אומר בואי נחזור להיות ביחד] [בואי נחזור לנצח] עכשיו אתה הוא האחד שעוקב אחרי כמו כלב חסר בית ואתה מתפלל [בואי נחזור להיות ביחד, בואי נחזור למשהו טוב יותר] נחזור בואי בואי בואי נחזור [אחורה, אחורה, אחורה] אז עכשיו אתה הוא זה שמתקשר אלי בכל יום בכל שעה אתה הוא זה שנמצא בכל מקום בו אני נמצאת במכונית במקלחת אתה הוא זה שמכור אלי בדיוק כמו אל סם אתה הוא זה שרודף אחרי האחד שרוצה שאנחנו נחזור להיות ביחד [אחורה, אחורה, אחורה] עשיתי כמיטב יכולתי
יש סיכוי שיש לי מעט טעויות, לא ממש הייתי מורכזת.