מידע חדש ואמין על האלבום
Cezzurr from Envy reportedly sent a message to Corte Ellis over MySpace and received answers to his questions. It says: Get Back: "UP TEMPO CLUB SMASH PRODUCED BY DANJA,WRITTEN BY CORTE ELLIS OF SOULDIGGAZ." IT PREMIERES IN SEPTEMBER. Britney is reportedly set to work with Timbaland and Justin in July --------------- HipAndPop.com: My sources are telling me that Britney Spears first single is a monster. That’s all I’m in liberty to say. =p --------------- MTV.com: Now that Hills is moving into the mixing stage, he's just waiting to find out if any of his songs are contenders to be the album's first single, which is due to impact around September, according to Spears' record label "It's ready to hit the clubs," Hills said. "You're going to hear it getting ready to go to the clubs, while you're getting your clothes on, in the car on the way to the clubs, everywhere. You're just going to hear it. Be prepared."
מידע על האלבום סיזור מפורום Envy שלח הודעה ל Myspace של קורט אליס וקיבל תשובה לשאלותיו, התשובה אומרת כי השיר "Get Back" "שיר מועדונים בעל קצב גבוהה [?] שהופק על ידי דגנ'ה הילס [ממחנה טימבה
] ונכתב על ידי קורט אליס מהלייבל של סול דיאגז." התשובה השנייה אומרת כי כמדווח, בריטני אמורה לעבוד עם טימבלנד וג'סטין ביולי. המידע הנ"ל אמין לחלוטין כיוון שהוא מגיע מאדם שיש לו חלק מסוים באלבום, והוא מקורב לצדדים השונים. --------------- HipAndPop.com: המקורות שלי אומרים לי שהסינגל הראשון של בריטני מפלצתי. זה כל מה שמותר לי להגיד. כן, כאילו שזה לא היה ברור
--------------- MTV.com: עכשיו כשנייט הילס עובר לבמת המיקסוסים, הוא רק מחכה לגלות האם אחד משיריו מתמודדים להיות הסינגל הראשון מהאלבום, שאמור לצאת בסביבות ספטמבר, לפי חברת התקליטים של בריטני. "הוא מוכן להכות במועדונים", אמר הילס "אתם הולכים לשמוע אותו כאשר תתארגנו לצאת למועדונים, כאשר אתם מתלבשים, במכונית בדרך למועדונים, בכל מקום. אתם פשוט הולכים לשמוע אותו. תתכוננו."