עידכונים 11.6

SuperShiro

New member
מידע חדש ואמין על האלבום

Cezzurr from Envy reportedly sent a message to Corte Ellis over MySpace and received answers to his questions. It says: Get Back: "UP TEMPO CLUB SMASH PRODUCED BY DANJA,WRITTEN BY CORTE ELLIS OF SOULDIGGAZ." IT PREMIERES IN SEPTEMBER. Britney is reportedly set to work with Timbaland and Justin in July --------------- HipAndPop.com: My sources are telling me that Britney Spears first single is a monster. That’s all I’m in liberty to say. =p --------------- MTV.com: Now that Hills is moving into the mixing stage, he's just waiting to find out if any of his songs are contenders to be the album's first single, which is due to impact around September, according to Spears' record label "It's ready to hit the clubs," Hills said. "You're going to hear it getting ready to go to the clubs, while you're getting your clothes on, in the car on the way to the clubs, everywhere. You're just going to hear it. Be prepared."
מידע על האלבום סיזור מפורום Envy שלח הודעה ל Myspace של קורט אליס וקיבל תשובה לשאלותיו, התשובה אומרת כי השיר "Get Back" "שיר מועדונים בעל קצב גבוהה [?] שהופק על ידי דגנ'ה הילס [ממחנה טימבה
] ונכתב על ידי קורט אליס מהלייבל של סול דיאגז." התשובה השנייה אומרת כי כמדווח, בריטני אמורה לעבוד עם טימבלנד וג'סטין ביולי. המידע הנ"ל אמין לחלוטין כיוון שהוא מגיע מאדם שיש לו חלק מסוים באלבום, והוא מקורב לצדדים השונים. --------------- HipAndPop.com: המקורות שלי אומרים לי שהסינגל הראשון של בריטני מפלצתי. זה כל מה שמותר לי להגיד. כן, כאילו שזה לא היה ברור
--------------- MTV.com: עכשיו כשנייט הילס עובר לבמת המיקסוסים, הוא רק מחכה לגלות האם אחד משיריו מתמודדים להיות הסינגל הראשון מהאלבום, שאמור לצאת בסביבות ספטמבר, לפי חברת התקליטים של בריטני. "הוא מוכן להכות במועדונים", אמר הילס "אתם הולכים לשמוע אותו כאשר תתארגנו לצאת למועדונים, כאשר אתם מתלבשים, במכונית בדרך למועדונים, בכל מקום. אתם פשוט הולכים לשמוע אותו. תתכוננו."

YugiBoy

New member
לאאאאאא

שיהיה לה שיר אחד קטנצ'יק של מועדונים... סבבה.. אבל לא מוכן שהיא תהיה כמו הזמרים האלה עם מוזיקה קצבית ושטחית וסתם כזה מועדונים..... כמה שזה יכול להיות יפה..... שתהיה פופ שתהיה היפ הופ שתהיה מה שבא לה.... דווקה מועדונים? בשביך מה יש את מדונע?

SuperShiro

New member
../images/Emo12.gif מוזיקת מועדונים לאו דווקא חייבת להיות

מוזיקה קצבית ושטחית. חוץ מזה, תסמוך על בריטני, האלבום הזה הוא האחרון בעולם שיהיה שטוח מבחינה ליריקלית.

YugiBoy

New member
לאו דווקא ליריקלית

מספיק שהקצב והשירה נשמעים שיטחיים וזהו.... חוצמיזה, מה הקשר? ברור שלבריטני יהיה יותר מחצי אלבום שטוח כמו כביש... זו בריטני... מאלבום לאלבום זה נעשה שטוח יותר, אבל תמיד יש שירים עם לייריקה יפה...:) בטח עכשיו כשהיא חוזרת היא תנסה להביא משהו סקסי וקליל... סינגלים אחרים בטח יהיו יותר עמוקים... אגב.... סומדיי יהיה באלבום החדש? אהה ותודה על החדשות!

SuperShiro

New member
קצב שיטחי?

היא עבדה עם גדולי המפיקים, הקצב לא יהיה שיטחי, וכך גם השירה. בטח ובטח אחרי שכל המפיקים ללא יוצא מן הכלל אמרו שהיא נשמעת הרבה יותר בוגרת, והרבה יותר טוב. "מאלבום לאלבום זה נעשה שטוח יותר," זה באמת מה שאתה חושב?! אם רק הייתי מתחילה לנסות ולסתור את המשפט הזה לא הייתי מסיימת בחצי השעה הקרובה, וזו בדיוק הסיבה שאני לא אנסה לסתור אותו עכשיו, אין לי זמן
בינתיים, אני מציעה לך לעבור על התרגומים, למרבית השירים, שנמצאים במאמרים. ובכלל לקרוא שוב את הליריקה של Mona Lisa למשל. אין לי מושג, לא נראה לי. בבקשה

YugiBoy

New member
אמרתי ש

שיש שירים שלא שיטחיים.... אבל יש פשוט יותר שירים מאלבום לאלבום..... " פזמון: בום בום בום בוי אתה נראה כזה סקסי בום בום בוי אתה נראה כזה סקסי התחלתי לרקוד רק קצת להדליק אותך (כן יש לי את זה)" או " שערורייתית כשאני מזיזה את גופי שערורייתית כשאני במסיבה שערורייתית בג`ינס הסקסי שלי שערורייתית כשאני בסצינה שערורייתית מניע הסקס שלי שערורייתית" או מלא שירים אחרים.... אני לא אומר שהיא לא עמוקה... תמיד יש שירים כמו מונה ליזה... אוורי טיים... כל אלה... היא מאוד עמוקה כשהיא רוצה היא פשוט לא רוצה להיות עמוקה יותר מידי חח

Britney Style

New member
אבל יקירי זאת מוזיקת FUN היא לא אמורה בכלל..

להיות עמוקה. אני יכול להבטיח לך שני דברים 1.האלבום לא יהיה כולו מוזיקת "שטוחה". 2.הסינגל הראשון יהיה FUN .(כמו שצריך להיות)

YugiBoy

New member
אמרתי מאה פעם

בשרשור הזה... לא אמרתי שמוזיקת פאן אמורה להיות עמוקה אמרתי שההפך, אבל אם הלייריקס לא עמוק, אז הקצב צריך להיות טוב והביצוע... ושאני ממש לא הייתי רוצה שיהיה לה קצב כזה מועדונים בגרוש... שיהיה לה קצב יפה ומיוחד.. ושהמועדונים כבר ידרדרו אותו..

YugiBoy

New member
מי ידאג אם לא אני ../images/Emo6.gif?

אני כל כך מחכה... וזו תהיה אכזבה לראות שבריטני הלכה על הדרך ה"בטוחה" כיוויכול (איך כותבים את המילה הזאת |מפלצת|) אבל בריטני יודעת להפתיע... בעיקר אחרי תקופת הפסקה... סעמק שידלוף כבררררררררררר

Britney Style

New member
"מאלבום לאלבום זה נעשה שטוח יותר"../images/Emo12.gif

אתה נורמלי? מונה ליזה,סאמדיי,אבריטיים,טאץ' אוף מיי האנד (לא מצלצל לך?) בריטני משתבחת מאלבום לאלבום בכל המובנים, כל אלבום שהיא הוציאה לדעתי יותר טוב מהקודם...

YugiBoy

New member
נו באמתתתת

אמרתי שיש לה שירים ממש יפים ועמוקים, הכוונה שכמות השירים השיטחיים גודלת, וכמות השיטחיות שלהם גם גודלת. השירים הטובים של בריטני נשארו טובים...

Britney Style

New member
אני לא יודע כל כל מה להגיד לך כי זה עניין של

טעם. אבל אני כלל לא רואהאת ITZ כאלבום שיטחי.

איך אני מת על יפיי הנפש

שמחפשים "עומק" בשירים תשמע ותפנים: בתעשייה הזו אין עומק ובטח שלא רגש הכל סובב סביב כסף כסף וכסף. האמנים עובדים כמו חמורים מקליטים מופיעים ומצטלמים בלי סוף ומה שמחזיק אותם בהצלחה זה הפנים שלהם והכישרון שברוב המקרים נשחק עם השנים כבר אין נשמה כמו פעם והתמימות נעלמה. אני חושב שבריטני לא תוציא אלבום "עמוק" אבל גם לא תלך על בטוח.. כי עקב מצבה הגרוע בתקשורת וההתדרדרות במעמדה בעולם המוזיקה היא חייבת לחזור עם שירים "בטוחים" לפחות אלה שיצאו כסינגלים היא לא יכולה להמר על כל הקופה כרגע.

mad city

New member
היא צריכה משהו באמצע

כי מצד אחד היא כבר לא טינייג'רית ומצד שני טרם הזדקנה.

אפעם לא שמעתי שירים של בריטני

עם מילים לא שטיחיות.. לא שיש לי משו נגד השירים שלה.. אבל זה לא המילים שלה היו דברי חוכמה כל חייה..!?

SuperShiro

New member
אז את באמת צריכה לקרוא את הליריקה של

שירים כמו, Someday, Mona Lisa, Touch Of My Hand וכדומה. לא חסרים לה שירים בעלי משמעות, ואפילו משמעות עמוקה. נכון, יש לה גם שירים כיפיים, טיפשיים כאלה שפשוט רוצים לרקוד ולהינות כששומעים אותם, אבל זה לא אומר שאין לה שירים עם משמעות [ולפעמים, גם השירים הרקידים האלה הם בעלי משמעות].

SuperShiro

New member
+ אל תשכחו שהיא זמרת פופ, היא לא מתיימרת

לשיר שירים עם ליריקה פסיכודלית מתוסבכת וכדומה

למעלה