עידכונים 11.6

Invisible Boy

New member
אנשים -רוצים- להאמין לזה../images/Emo3.gif

כל השונאים למינהם, יאמינו לכל שקר שכתוב עליה רק כדי שיהיה להם סיבה לשנוא אותה עוד יותר, ולהוציא אותה זבל.

SuperShiro

New member
אני רוצה לשלוח לוואלה הודעה, אבל לא יודעת איך

זאת אומרת, ברור לי שאנשים ימשיכו להאמין לשטויות האלה, אבל הם גורמים לה נזק עצום ואני חושבת שזה ממש לא בסדר.

Invisible Boy

New member
אל תנסי אפילו...

הם לא יקשיבו לך, אני שלחתי להם מספיק מכתבים והם לא נענו. אי אפשר להוציא משהו נגדם? הם ממש מגזימים.

SuperShiro

New member
תודה, שלחתי../images/Emo9.gif נראה אם פנייתי תטופל ב 72

השעות הבאות

YugiBoy

New member
שלחתי להם כבר

תחפש ב1-3 עמודים האחרונים.. פתחתי נושא עם התגובה שהם הביאו לי אבל תשלח להם גם... תציפו אותם אנשים!

DirrtyGirl

New member
זה באמת אחת הכתבות המצחיקות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק ע"פ זה: "את לא כוכבת כזאת גדולה בשביל שאבטל את ההופעה שלך עכשיו. תתנצלי במיידי, או שאני אדאג שלא תעבדי באף מקום לעולם". אפשר להבין שזה לא אמיתי.
איאיאי באמת הפכו את זה להרגל כבר.. |:

SuperShiro

New member
../images/Emo3.gif גם, למרות שברור שזו שמועה שיקרית,

והיא באמת אחת ההזויות, נניח שבריטני כן הייתה זורקת על מישהו סכין, כבר ממזמן היו מגישים נגדה תביעה. אני חושבת שוואלה צריכים להיכנס לתנומת חורף ולא לחזור

Brit22k

New member
כנסו ../images/Emo206.gif

אני פשוט לא מאמין לאנשים שיכול להאמין שבריטני עשתה דבר כזה!! כאילו מה נסגר ?! בריטני רוצחת ???? למה שהיא תעשה דבר כזה ? ! זה כל כך מעצבן אותי ועוד האנשים הדבילים הלה שמאמינים לזה !!! ווואלה ההלה פשוט חארות !!!! בחיים הם לא פירגנו לאף אחד ובטח שלא לבריטני! צריך להשמיד את וואלה ההלה על איך שהם מדברים ולא רק לגבי בריטני, על כולם! הם לא יודעים להעריך , לפרגן , ולכתובה מילה טובה ! בחיים לא! אני מאמין שבריטני תראה לכולם מי היא באמת ! ואחר כך כולם יצטערו על הכל! בשביל זה אנחנו פה המעריצים שחולים עליה

SuperShiro

New member
שם אחד השירים ש T Painכתב לבריטני הוא

"Code Of Fire"
T-Pain had written two songs for the next album to be released by Britney Spears. Problem is, he says, he has no idea when it will ever be released. "It depends when she gets her shit together," he says with a laugh, speaking to andPOP. One of the tracks, Code of Fire, would be the possible first single, he says.
תרגום T Pain כתב שני שירים לאלבומה הבא של בריטני ספירס. הבעיה היא, הוא אומר, שאין לו מושג מתי האלבום ישתחרר. "זה תלוי בה, ובמתי היא תחבר הכל יחדיו", הוא אומר עם ציחקוק. ייתכן כי אחד מן השירים, "Code Of Fire", יהיה הסינגל הראשון מן האלבום, על פי דבריו.

SuperShiro

New member
כותב שירים נוסף אשר עובד עם בריטני, דני ס.

UK singer/songwriter Danny .S. has been working on contributing a couple of songs for Britney's new album. The info comes straight from his official MySpace page! Current projects and collaborations Danny is working on include: Britney Spears, Nate James (Full Album Project), Daniel DeBourg Vula Malinga (Basement Jaxx) Steve Edwards (Bob Sinclar, Axwell, Dab Hands) , Jenna G, Lady Marga, Emily Friendship, Miss-Tori, Sarah Carim, Elation, WTK (DJ Drama) and many others. Recently Danny working on a couple of tracks for Britney Spears new album - we already know it's going to be super hot and are really happy Danny has a chance to submit something to the album - fingers crossed from everyone here and we'll keep you updated on developements as always. ה Myspace http://www.myspace.com/dannys1
תרגום הזמר/כותב השירים האנגלי דני ס. עבד על מספר שירים לאלבומה החדש של בריטני. הנה המידע מה Myspace הרשמי שלו. לאחרונה דני עובד על מספר שירים בשביל אלבומה החדש של בריטני ספירס. כבר עכשיו אנחנו יודעים שהאלבום הולך להיות סופר לוהט. [כל השאר לא מעניין
] רק אני חושבת שבשבועות האחרונים פתאום כל מפיקי השירים/כותבי השירים של האלבום התעוררו והחלו לדבר על האלבום, על העבודה עם בריטני וכדומה כיוון שהם קיבלו הוראה מג'ייב להתחיל קצת הייפ סביבו? אם כן, הסינגל הראשון כנראה קרוב מתמיד

למעלה