ח"ח רעיון מגניב!
P Painted Fairy New member 5/7/05 #18 ../images/Emo45.gifנשמע מעולה../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif אני אשתדל להכין
P PinK inK New member 6/7/05 #26 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifרעיון מדהים, מושלם!! הכל ביחד אני אנסה,אל דאגה, כ גמלי יש עומס מבחינת דוליז כרגע.
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifרעיון מדהים, מושלם!! הכל ביחד אני אנסה,אל דאגה, כ גמלי יש עומס מבחינת דוליז כרגע.
P PinK inK New member 6/7/05 #27 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif התחרבשה לי ההודעה.. אני התכוונתי שכשאני אוכל להכין אני אכין-= כי גמלי יש עומס..בלע
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gif התחרבשה לי ההודעה.. אני התכוונתי שכשאני אוכל להכין אני אכין-= כי גמלי יש עומס..בלע
ש שושה היפיופה New member 6/7/05 #33 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואוווווווווו!../images/Emo99.gif זנותית *הולכת לבכות בפינה*
D DaRdAsIt12 New member 6/7/05 #48 ../images/Emo84.gifיצא מוזר. הבייס המדהים מאנג'יצ'אן, הפלטות המעולות מקסנדורה.
M meidl New member 6/7/05 #36 הווו *עוצרת את עצמי*!! ממש השקעתי בה ואני ממש גאה.. (ממ אוקי לא! מה אתם חושבים עלי?, אוקי אוקי אני יגיד את זה! אני לסבית!!! תהרגו אותי? ) (תעזבו את ההערה הקודמת אוקי?) בכל מקרה אני רוצה לפרסם בכל מאודי .. תתנו לי היום?
הווו *עוצרת את עצמי*!! ממש השקעתי בה ואני ממש גאה.. (ממ אוקי לא! מה אתם חושבים עלי?, אוקי אוקי אני יגיד את זה! אני לסבית!!! תהרגו אותי? ) (תעזבו את ההערה הקודמת אוקי?) בכל מקרה אני רוצה לפרסם בכל מאודי .. תתנו לי היום?