אתגר

../images/Emo18.gifאתגר../images/Emo18.gif

אני מציגה בפניכן את "אתגר". ובכן, בטח שמתן לב שהמון בנות בפורום מתלוננות על חוסר השראה, ובטח גם שמתן לב שהדוליז בפורום שלנו, עם כמה שהן מדהימות, הן די באותו הסגנון רוב הזמן (שימו לב, רוב הזמן) ולכן אני פותחת את "אתגר". מה זה? זה פרויקט שבועי, אפשר לומר פינה, שבו כל שבוע אני אתן משימה. איזה סוג של משימה? לא משימה שגרתית יחסית מהסוג של המירוץ או של אחת הפינות, אלא משימה עם קצת יותר הגבלות. המשימות יכולות להתמקד בחלק מסוים של הדולי, בסגנון מסוים, או ברעיון כללי מסוים. והמטרה של זה היא להגביר את היצירתיות והמקוריות בדוליז שלכן, לספק השראה וליצור דברים חדשים. בהודעה הבאה המשימה השבועית. נא לא להגיב בינתיים.

../images/Emo18.gifשיער לא כמו תמיד../images/Emo18.gif

הפעם נתמקד בנושא מעט בעייתי- שיער. מי מאיתנו לא הסתבכה עם השיער? ניסתה הצללות חדשות, חיפשה טיוטוריאלים, מחקה וציירה מחדש המון פעמים, ביקשה קווי מתאר ממישהי אחרת ולבסוף החליטה לצייר שיער חלק. מי מאיתנו לא רוצה להצליח לעשות תסרוקות מפוארות, שוונצים מתנפנפים ושיער מתולתל מהודר? מי מאיתנו לא הסתכלה על השיער המדהים באנג'י\ אוטום פיקסלס\ קוויהאנה\ וכ'ו... ולא רצתה להצליח לעשות שיער בדיוק כמוה? אז זה מה שתעשו הפעם. אני רוצה לראות דוליז עם הדברים הבאים: *שוונצים והרבה *תסרוקות משוגעות *סרטים\פרחים\תוספות כלשהן מיוחדות (אפילו רק אחת) אל תגידו שאתן לא יכולות כי אתן כן- אתן מוכשרות ואתן יכולות לעשות דברים כאלה, קחו דוליז מאתרים ותסתכלו איך הן עושות את זה, אף אחת לא נולדה עם זה. אם אתן רוצות דוגמאות צירפתי כמה דוליז פה בצד: שמאלית למעלה של "קנדי קלאוד"- תראו איך כמה תוספות ותסרוקת קצת לא שגרתית מחיים את הדולי. ימנית של "אוטום פיקסלס"- גם קוקיות יכולות להיות לא שגרתית עם קצת אורך שוונצים וסלסולים. שמאלית הכי למטה של "אנג'י צ'אן"- גולגולים, מקלות שוונצים- הכל שם. שמאלית למטה של מור פליצה פליקה- תראו איזה תסרוקת! הדבר הכי בולט בדולי הזו זה השיער. כל מה שצריך זה להעיז ולנסות דברים חדשים, תפתחו את הצייר ותתחילו לנסות. אני רוצה לראות פה שבוע הבא דוליז אם שיער שינקר את העיניים. אפשר להגיב. נ.ב. מצטערת על איך שהקובץ נראה, אבל לא מצאתי שום דרך להקטין אותו ולכן הייתי צריכה לחתוך דוליז..

DOLLS GIRL

New member
וואו זה מהמם!

א5ני בעד הפינה זה טוב ויפה וחמוווווווווווווד ביי

../images/Emo45.gif צודקת../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אצלי הבעיה, שאני מסתבכת עם הפלטות, אני לא יודעת אני לא מוכשרת אני לפעמים מנסה לעשות כאלה דברים ואז אני מתייאשת בשיא המהירות

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifגם אני..

אבל זה בטח היה בגלל שהסתכלתי אחרי שקראתי את ההודעה שלך

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאז בעצם צריך לעשות עכשיו?

אני אולי אנסה אח"כ, בכל מקרה יש לי עומס מבחינת דוליז כרגע. ><

משרשרים שבוע הבא../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

את הדוליז יש זמן להכין עד שבוע הבא.

אפשר רק שיער../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

מכיוון שזאת המטרה, אבל אם את אוהבת את השיער למה לא להמשיך את הדולי?

tamaguchi girl

New member
תודה [[=

כי אני לא בטוחה שאני אספיק, אבל אם בסוף זה יהיה מגניב אני אמשיך אותה, בהזדמנות..

למעלה