הקפצה

AliceW

New member
יאללה!

תופים:
גיטרות: יש מספיק בס:
בהסתמך על זה שמתן מביאה את הבס ומישהו אחר מביא מגבר בס [או מגבר גיטרה מעל ל20-25 ואט] מפוחית:
חליל צד:
סולנים-סולניות:
מיקרופון:
? מקום: האומנם? רכבות למקום: אני מקווה שכן. אני אשקלונית והרכבת באשקלון לא מגיעה לכל מקום...
מה יש לנו, חוץ ממה שציינתי שיש?

Rוית

New member
הכי קריטי כרגע זה למצוא מקום..

בהנחה שלא מדברים כרגע על דרכי הגעה (כי בסופו של דבר אפשר להגיע לכל מקום, זה הכל קטע של נוחות), יש למישהו הצעה על מקום שבו אפשר להיות כולנו? לא ברמה של להשכיר מועדון, אלה ברמה של מקלט משותף פנוי או משהו כזה... ובקשר לרכבות, זה בקטנה, גם רכבת מאשקלון מגיעה למקום הנכון כשמחליפים אותה בתחנות הביניים הנכונות

AliceW

New member
נו באמת! ../images/Emo3.gif

אף אחד מכם לא גר במושב ויש לו חצר אחורית ממש ממש גדולה עם דשא? (דיז פרשס אילוז'נס אין מיי הד.)

Crazy Figgy

New member
יש רכבת לבינימינה.

משם אפשר לקחת אוטובוס או מונית שירות- נסיעה של כ10 דקות גג. במקרה ונחליט על הבית שלי (יותר נכון, החדר שלי שהוא גדול מאוד אבל אני לא בטוחה בקשר לתופים...), נארגן משהו שאני אהיה שם איתכם אולי וביחד נלך כולנו אלי שזה לא יהיה מבלבל. השני שהציע את הבית שלו הוא blackspot on the sun. צריך לדבר איתו באמת... אנחנו צריכים מקום!

AlanisJunkie

New member
לפי דעתי..

אפשר פשוט לסגור על בית או חצר, להביא מערכת (אם אין באותו בית), ולגבי הקריוקי - זה ממש לא בעייה. מקישים בקאזה alanis morissette - karaoke ויש מלא קבצים מגניבים...:)

AliceW

New member
צץ במוחי רעיון בר ביצוע!../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בכל מערכת סטריאו פשוטה יש חיבור למיקרופון וכפתור קריוקי..כך אפשר פשוט לבחור כל שיר שרוצים מכל אלבום שרוצים מבלי להוריד..והמילים? לא בעיה, מביאים את הספרונים מהאלבומים [כי זה המון זמן והמון צבע להוציא את כל השירים מאתר ליריקה.. :) ] אבל חייב לארגן גם ג'אם שסן!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifטוב נראה לי שזה המקום!../images/Emo2.gif

אוף, עד שאתם מזיזים דברים.
מתי?
מוותרים על תופים? מי מביא איזה כלי?XD מי לוקח איתי רכבת מעזריאלי?
נמנ. זהו נראה לי..

AliceW

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif

יאללה! אני לא מוותרת על תופים, אלא אם כן נעשה משהו אקוסטי אז נצטרך שתי גיטרות אקוסטיות (לי יש אחת) ובס, לא משנה איזו.. וקלידים וחליל
מתי? לי נוח עד ה1 בספטמבר. איפה? לא יודעת! מושב יהיה הכי נחמד.. אבל כשאני חושבת על זה, עזריאלי זה המקום האידאלי למרות שלחלק מכם כבר בנאלי להיפגש שם..זה לא ממש נעים לבוא לבתים של אנשים שאני לא מכירה..
אני מוכנה להביא גיטרה אקוסטית, הבעיה היא שהיא לא מוגברת..אז צריך מיקרופון.....וגם שני מגברים, מצ'וקמקים אומנם, 10 ו15 ואט...אבל בסדר.. אכפת לכם אם אביא למפגש חובבת אלאניס שהיא צ'לנית, ולא בפורום? היא גם עושה קול שני ממש ממש טוב...

o0Invisible0o

New member
אין בעיה שתביאי מי שאת רוצה../images/Emo9.gif

נראה לי..
אבל אני לא רואה את המפגש הזה קורה!

AliceW

New member
איילת, את פסימית.../images/Emo9.gif

המפגש הזה יקרה ועוד איך!

o0Invisible0o

New member
את רואה פה מישהו, חוצמשתינו

עוד מדבר ומגיב פה?
אני לא יכולה ביום חמישי הקרוב. ויום שני עדיף גם לא. ובכלל מחכה לי שבוע בלעכס שכזה.
ונשארו אממ..11 ימים עד לתחילת הלימודים וכולם בטח עסוקים ולחוצים בתקופה הזאת. [אני לא חוזרת ללימודים!
אבל בעיקרון.:S] וכן, אני פסימית.

למעלה