הקפצה

Rוית

New member
מפגש פורום..../images/Emo35.gif

אז, בגלל שהשירשור הקודם כבר לא קופץ, נפתח חדש. ובגלל שלא עלו רעיונות לדברים שאפשר לעשות במפגש, נתחיל בקטן יותר - כמה אנשים באמת רוצים מפגש פורום?! פשוט שרשרו לפה כן או לא, ואשמח אם גם תרשמו לרעיונות למה אפשר לעשות במפגש, במידה ויש לכם רעיונות כאלו כמובן...

אחרי שלא הייתי בשום מפגש פורום

למרות שאני פה מתחילת הפעילות של הפורום אני חושב שעכשיו זה הזמן. אז אני בעד~

Crazy Figgy

New member
../images/Emo45.gif אני בפנים.

וכבר הצעתי את הבית שלי כמקום מפגש אבל אני בספק אם ההצעה הזו תתקבל... היה שווה ניסיון. מה שבאמת הייתי רוצה לעשות זה לשכור בית קולנוע ולהקרין את כל מה שיש לנו על אלאניס! גן עדן לשמו
... אבל, בהיעדר מימון, זה יהיה צריך להישאר בגדר חלום. הדבר הטוב הבא זה להיפגש בבית של מישהו ולצפות בחברת מתלהבים שכמונו. אולי בבית של מישהו שגר יותר במרכז?

אני מרכזיסט ../images/Emo13.gif אשמח לארח אצלי..

הבעיה היא אוטובוסים שאין לקיבוץ שלי, או שיש בשעות מאוד ספציפיות

shikma r

New member
אזור חדרה?! איפה איפה איפה?!

אני גרב במושב ליד חדרה! אה וגם אני רוצה לבוא (התחלתי את השירשור הקודם מרוב שרציתי), אבל גלי ההיסוסים שלי מפגישות מסוג זה תוקפים אותי בנתיים :)

גם אני בעד

בהתחשב שמשתמשים דיי חדשים (חודשיים זה חדשים? אני רואה את עצמי כחדשה) גם מוזמנים .. בכל מקרה אני בעד, אם אני אבוא או לא זה כבר משהו אחר ... :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifאפשר להיות בעד אבל לא לבוא?

או שזה לא עוזר לכם אז אני פשוט אשתוק?:X

j u n k

New member
אהלן חברייה

שנים שלא הייתי פה, נלקחו חיי רשמית ע"י הצבא, אתם מוזמנים לרשום תאריך פטירה. מאחר וההתנקות הזו גזלה את חיי רשמית , כנראה שלא אוכל להגיע, אבל אני אתעדכן בפרטים ואבדוק את האפשרות...

AliceW

New member
../images/Emo6.gif

אני בעד שלא יהיה מביך במפגש הפורום הראשון שלי.

Rוית

New member
תפסיקו לפחד רק כי אתם חדשים פה!!

באמת שאנחנו לא נושכים

כן אבל..

זה בטח מוזר כזה. .. אתה בנאדם יחיד .. במקום עם דיי הרבה אנשים שאתה לא מכיר ... מה עושים?!

Rוית

New member
מתחילים לדבר ואז מגלים

שבסופו של דבר לכולנו יש נושא משותף עיקרי.. וככה מתחילים להכיר!
ברור שזה מוזר, הייתי בכל המפגשים וכל פעם מחדש זה מוזר לי, אבל זו חוויה כיפית בסופו של דבר

o0Invisible0o

New member
אה, ומה עם אלה שמתקשים להתחיל

לדבר? האמ.
לא שזה משנה, אני בכל מקרה לא באה..

למעלה