הקפצה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאה, אתן חולקות מפוחית, מגניב!

אה, יכול להיות שפגשתי אותך באילת?
יכול להיות שכבר שאלתי את זה?
אה, את שרה במפגש.
אם אני באה, את שרה!
טוב, אגרור..
אה, אז זהו, שוירטואלית אני דוברת שטויות שוטפת, פנים מול פנים זה קצת יותר מסובך..

Crazy Figgy

New member
זו שפגשת הייתה עדי.

הייתי שם, אבל הייתי באיזו חנות למצלמות... סיפור ארוך, מייגע ומשעמם רצח. לכן לא נספר אותו ונסכם בזה ששמעתי עליך ורק דברים טובים כבר
. קיצר, בואי. במקרה הכי גרוע נאכל אותך. אז מה יש לך להפסיד? בואי נעשה עסק: אם את באה, אני אשיר מאוד מאוד בשקט. מה את אומרת? יש עסק?

UnprodigalSon

New member
יש גם קלידים אם אתם ממש רוצים...

למרות שקשה לי להאמין שאני אגיע

AlanisJunkie

New member
טוב, אנחנו עוד נדוש בזה, אבל חשוב

לי להבהיר לכם, שאם אכן נצליח לארגן קריוקי - אני עולה עם NTD!!! רוית...הייתי שמח לשמוע אותך בThese R The Thoughts...

o0Invisible0o

New member
אה, מאוד מאוד בשקט? נראה לך???!?!

תשירי בקול רגיל ואני אבוא.
אני רוצה לשמוע אותך שרה!
זה לא חוכמה בקול מאוד מאוד שקט.נמנ. מה את מתביישת? את לא במקהלה או משו?
אה, רק דברים טובים זה נחמד.
חבל שלא פגשתי אותך כבר אז..
חה. למרות שזה היה ממש ממש קצר..
עשיתי בלאגן כדי להגיע לשם.XD ואז רבתי עם חברה הכי טובה שלי הו ולא משנה, היה ערב ארוך בכל מקרה.
ואם תאכלו אותי, אה, אני אהיה יותר רזה, להפסיד משקל? אין לי בעיה עם זה! יאיי אני באה!
נמנ. אה, טוב אני בטח אבוא אבלאבל..מתי זה? מה עושים בסוף? [אה, לשכנע את אבא לפגוש אנשים שלא פגשתי ולא בעזריאלי זה בעייתי מאוד.:S] ואת חייבת לשיר..ואם יש קריוקי..בכלל!
אה, אני הולכת לישון כי אני מדברת יותר מדי שטויות כבר..

AliceW

New member
חשבתם על בס? ../images/Emo3.gif

אני בסיסטית, יותר נכון אחת שמנגנת בגיטרה, שהחליטה לנסות קצת בס, ונשארה בגיטרה. לכן, אין לי בס. יש לי רק גיטרות. יש לי גם מפוחית, ואני שרה. אני ממש שמחה שיש נכונות ומוטיבציה, רק צריך לקבוע תאריך לפני שהחופש יגמר...

matanbu

New member
אני יכולה להביא בס + גיטרה

אבל בלי מגברים זה חסר טעם...

AliceW

New member
מגברים לגיטרה זו לא בעיה! ../images/Emo13.gif

יש לי שניים, לא משהו אומנם, אבל למרות שהם 10 ו15 ואט יש להם מספיק עוצמה.... באס, אני לא ממש יודעת, כל מגבר לגיטרה שהוא מעל ל25 ואט יכול לעזור....

matanbu

New member
אם אתם מביאים תופים, המגברים האלה

לא יישמעו (אפילו עם מגברים ורמקולים מאסיביים, במקלט [האקוסטי] שלנו שומעים תופים יותר מהכל). הרבה יותר פשוט לסגור מועדון או פאב עם אפשרות לג'אם סשן ללילה אחד. חסרים מקומות כאלה במרכז? לי יש מקום כזה אפילו באילת ;) אפשר לארגן גם קריוקי לשירי אלאניס באותה הזדמנות (מישהו אמר DC?) ולהשמיע אותם על גבי דיסק אודיו (להצטייד במילים מהבית) ועם מיקרופון אחד או שניים לשירה.

AliceW

New member
ג'אם סשן

או ז'אם שסן [כך אני קוראת לזה כשאני מסתבכת עם הסשן] זה כמה חבר'ה שנפגשים כדי לנגן..אני חושבת שזה כולל גם אלתורים, מישהו מתחיל לנגן סתם ריף כזה, ואז הבס והתופים מתאימים את עצמם...זה ממש מגניב!

Crazy Figgy

New member
נו, יש פה עוד המון זמרים אחרים-

להנעים את זמנך מלבדי, אבל אני אשתדל וזה כל מה שתצליחי להוציא ממני
. קיצר, את באה, כולנו שרים ויהיה כיף.

Crazy Figgy

New member
מישהו מכיר מועדון קריוקי?

אם אנחנו אשכרה עושים את זה, נצטרך להיות טיפה מאורגנים. אז- מי שמכיר מקום כלשהו לקריוקי שנמצא יחסית באמצע או במקום מתוחבר היטב, נא להרים יד. במקרה ולא נמצא מקום שכזה, הבית שלי והבית של blackspot on the sun עדיין מוצעים.

AliceW

New member
../images/Emo3.gif

פאנץ' ליין בת"א, זה לא ממש מועדון, זה יותר "מלצרים שרים", משהו בסגנון..אבל זה מאוד מרכזי, ת"א, אחרי הכל...

o0Invisible0o

New member
אה, מועדון קריוקי עם שירים של

אלאניס?
נמנ. יש איזשהו מועדון בת"א עם יו לרן!
אבל חרא מקום, אז אני לא מועילה בכלל.:S יש משהו בצומת סביון, שזה ליד יהוד ואממ סביון.
אבל אני לא יודעת איך מגיעים לשם באוטובוסים..
בקיצור אני מאוד לא מועילה.

Rוית

New member
../images/Emo179.gifהקפצה../images/Emo179.gif

בגלל שהשירשור עדין פעיל ועדין עוד לא קבענו כלום (למרות שעלו רעיונות מגניבים למדי!) לקחתי את הזכות להקפיץ אותו שוב

o0Invisible0o

New member
טוב, מה נסגר?

תאריכים? ממש לא נשאר הרבה מאוגוסט. אני פנויה כל יום חוצ מרביעי הקרוב וחמישי ה25. נראה לי שזה הבא..עדיף גם לא ב24.
נמנ. מה עושים בסוף?
יש מקום לקריוקי? לג'אם סשן? רותם, אפשר לקחת מעזריאלי רכבת לזכרון, לא? כמה קשה להגיע מהרכת לבית שלך?
אה, מי השני שהציע את הבית שלו? מורן, לא? נמנ. אוקיי..לך יש אוטובוס בעייתי הביתה נכון? מישהו בא עם רכב? זה יכול להיות ממש מועיל... אה, זהו.
אני לא טובה בלארגן דברים..אז..אז..תעשו משהו!
*בורחת*

למעלה