../images/Emo105.gif^^;
אני עולה לכיתה ז'
השנה האחרונה עברה מזה מהר
והייתה מאד קלה. ומשעממת. נו, כיתה ו'. אני די שמחה בגלל העובדה שאני אהיה בחטיבה אבל עכשיו שאני באמת עוברת ונפרדתי מכל הילדים שאני יודעת שלא נתראה יותר אני די עצובה. חלק מהחברות שלי עוברות לחטיבה אחרת, ואני לא ממש בטוחה שנשמור על קשר. יהיו איתי בכיתה בחטיבה (כיתה מתוגברת לילדים לא-טיפשים) 6 בנות מהכיתה שהן חברות שלי. והחטיבה היא מש באמצע מרכז החנויות בעיר שלי אז זה נחמד שלא צריך ללכת 20 דק' מהבית שלי כדי לקנות עט עיפרון מעפן או איזו גופיה. אפשר ללכת אחרי בצפר D: בחודש הראשון בחופש אני מתכוונת... טוב, התכוונתי להתנחל על המחשב אבל מתברר שיש לי הרבה דברים לפניי, (היום נוסעים עד למרכז כדי לראות שרק3 כי אין לי מקום לראות סרטים בעיר), אני גם צריכה לעבור ניתוח בשבועיים הקרובים, אני צריכה לקנות הרבה בגדים, בתמצוות וכו' וכו'. בחודש השני אני אהיה בארה"ב, ואני גם מאמינה שתהיה מלחמה. אוףף.. צר לי להיות ממש לא אופטימית אבל אני בצפון, ואני מאד מפחדת. במלחמה שעברה סבלתי המון. תעודה הא? המ.. ממוצע 98 (ממוצע 97.80 אם לדייק), יש לי 7מאיות. תנכ- 100 קריאה והבנת הנקרא- 100 הבעה בכתב- 100 לשון- 100 מתמטיקה- 95 מדעים- 100 ג"ג- 95 הסטוריה- 95 (אני לא מאמינה
הפעם לא קיבלתי 75 :X) אנגלית- 100 חינוך גופני- 90 מחשבים- 100 וואל, זו רק כיתה ו', נחכה לחטיבה ונראה אם אני בכלל אעבור את ממוצע 90:X