ממולא.

TheWingedPig

New member
XD

הגב שלך מפורסם!!! איזו מגניב שהיית בהופעה:) בהצלחה במבחן! (כן, את בטח סתם לחוצה, וזה בתת מודע ככה שאת לא באמת מרגישה לחוצה אבל עדיין יש משהו מטריד, ואת פשוט לא יכולה למקם את זה).

rotemi22

New member
חחח כה, הא? XD

ותודה. :) כן, אני מקווה להפסיק להילחץ בקרוב. ^^

o0Invisible0o

New member
מכירה את התחושה המוזרה..../images/Emo122.gif

ואל תהיי לחוצה מהמבחן, עצם זה שאת בפרוייקט אומר שלי שאת תותחית במתמטיקה!
ואני בטוחה שתעברי אותו בקלות.. שמחה שנהנת בהופעה!
וממש לא חפרת.

הוא כזה מאנייק!

היום דיברתי עם חברה שלי על תחילת השנה, והסתבר שכשעומר ואותה חברה היו ביחד, הוא סיפר לה שאני מאוהבת בו, ועל המייל. וזה כל כך מגעיל מצידו. ושאלתי אותו באסאמאס למה הוא סיפר לה על המייל והכל, והוא לא החזיר תשובה. ודווקא אתמול הוא היה כל כך נחמדוהתעניין בהצגה:-\ לא פייר.

rotemi22

New member
:/ ../images/Emo201.gif

אני מניחה שהוא לא ניסה לפגוע או משהו והוא התעניין כדי להשכיח ממך את הכעס... אני מצטערת, בכל זאת.

rotemi22

New member
סוף הלימודים. :) ../images/Emo65.gif

אז כן, נכון שרובינו כאן סיימו את בית הספר לפני עשרה ימים, בואו לא נשכח שיש כאן גם בנות ובנים [*בן*
] שנמצאים בבית הספר היסודי וסיימו אותו אתמול. :) אז... לכל אלה שסיימו את ביה"ס אתמול-
לאיזה כיתה אתם עולים?
איך הייתה השנה האחרונה?
אם סיימתם כיתה ו'- מתרגשים לקראת המעבר לחטיבה? :)
מה אתם מתכננים לעשות החופש? ו... (זה לכולם, גם למי שבחטיבה/תיכון
):
איך התעודה? מרוצים ממנה? :) *אענה על השאלה האחרונה אח"כ, הולכת ללמוד קצת מתמטיקה.
*

Miss Naama

New member
אני עולה לתיכון! ../images/Emo2.gif

אבל בגרותי המנטלית היא של גמד שוביניסט העולה לכיתה ב'. טוב, אמ, בערך. ;;
התעודה בסדר, אנ מניחה שאם אתחיל להתלונן על שלא קיבלתי הצטיינות יתרה יכו אותי
ממוצע שנתי 94.5. ו, תעודת הצטיינות בספורט! חה! D: איזו סטירת לחי לתדמית הבטטה שאני מטפחת לעצמי ._. אה, כן, אני אפסיק לקשקש.

rotemi22

New member
XDD

"בגרותי המנטלית היא של גמד שוביניסט העולה לכיתה ב'." XDD וכל הכבוד על התעודה ועל התעודת הצטיינות בספורט.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gif^^;

אני עולה לכיתה ז'
השנה האחרונה עברה מזה מהר
והייתה מאד קלה. ומשעממת. נו, כיתה ו'. אני די שמחה בגלל העובדה שאני אהיה בחטיבה אבל עכשיו שאני באמת עוברת ונפרדתי מכל הילדים שאני יודעת שלא נתראה יותר אני די עצובה. חלק מהחברות שלי עוברות לחטיבה אחרת, ואני לא ממש בטוחה שנשמור על קשר. יהיו איתי בכיתה בחטיבה (כיתה מתוגברת לילדים לא-טיפשים) 6 בנות מהכיתה שהן חברות שלי. והחטיבה היא מש באמצע מרכז החנויות בעיר שלי אז זה נחמד שלא צריך ללכת 20 דק' מהבית שלי כדי לקנות עט עיפרון מעפן או איזו גופיה. אפשר ללכת אחרי בצפר D: בחודש הראשון בחופש אני מתכוונת... טוב, התכוונתי להתנחל על המחשב אבל מתברר שיש לי הרבה דברים לפניי, (היום נוסעים עד למרכז כדי לראות שרק3 כי אין לי מקום לראות סרטים בעיר), אני גם צריכה לעבור ניתוח בשבועיים הקרובים, אני צריכה לקנות הרבה בגדים, בתמצוות וכו' וכו'. בחודש השני אני אהיה בארה"ב, ואני גם מאמינה שתהיה מלחמה. אוףף.. צר לי להיות ממש לא אופטימית אבל אני בצפון, ואני מאד מפחדת. במלחמה שעברה סבלתי המון. תעודה הא? המ.. ממוצע 98 (ממוצע 97.80 אם לדייק), יש לי 7מאיות. תנכ- 100 קריאה והבנת הנקרא- 100 הבעה בכתב- 100 לשון- 100 מתמטיקה- 95 מדעים- 100 ג"ג- 95 הסטוריה- 95 (אני לא מאמינה
הפעם לא קיבלתי 75 :X) אנגלית- 100 חינוך גופני- 90 מחשבים- 100 וואל, זו רק כיתה ו', נחכה לחטיבה ונראה אם אני בכלל אעבור את ממוצע 90:X

rotemi22

New member
קודם כל-

כל הכבוד על התעודה! היא מעולה. :]] אל תדאגי בקשר לחברות- את תכירי המון חברים חדשים, כך שעם הרבה חברים שיש לך עכשיו את תנתקי קשרים ממילא. זה תהליך טבעי שקורה כמעט לכל אחד וזה בסדר גמור. :] אני בטוחה שתסתדרי בחטיבה ;] נשמע שהולך להיות לך חופש מעניין.
ממ.. אבל למה ניתוח?
המון בהצלחה.

rotemi22

New member
גם אני עולה לתיכון. ../images/Emo3.gif

אהמ... תעודה? קיבלתי בהכל 100, רק במקרא 95 (ולא, אני לא חרשנית.. XDD למרות שאין לי בעיה בכלל עם חרשנים.
). אממ.. ממוצע 99.7222 XDD אבל יש לי 4 נק' בונוס על זה שאני נמצאת בכל המצויינויות, אז זה יוצא יותר מ100.
בקיצור, אני מרוצה.

think shon

New member
קולולולוייDD:

לאיזה כיתה אתם עולים?-ו'.ברוך ה',שנה אחרונה ביסודי הזה. איך הייתה השנה האחרונה?-נסבלת. מה אתם מתכננים לעשות החופש?-לישוןןןןןןןן.אני נראת כמו ילדה שעולה לכיתה ג',לא לו',צריך לגבוה קצת:p מרוצה לגמרי מהתעודה[: ממוצע 92.2,מגנייייייבD: יהי שלום.

shanchan

New member
|מרגישהזקנה|

איך התעודה? מרוצים ממנה? אין לי תעודה, היו עיצומים. אני עולה לי"ב, עוד מעט אני בת 40, אני עומדת למות, אהעעעעע! :|

think shon

New member
XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDD

אני אשכרה צחקתי בקול רםXD "עוד מעט אני בת 40" XDDDD

למעלה