ממולא.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת לא באמת משעמת! :]]

באמת. קראתי ונהנתיP: וסמתי את כל האנשים במסנג'ר על הולד..P: בכל מקרה. המפקד טיפש. והסרט ממש מאגניב. אבל מי כמוני יודע כמה השקעה זה. אז בהצלחה!! וזהו, נשאר לך רק עוד קצת בצבא, לא?

חמצמצה

New member
נושא בהודעה

מה הוא עשה החצוף?:ם באמת לא שווה אותך ~.~ ובקשר לציטוטים - יש את ההיא שמגמרת:X זה באסקימו לימון או משהו לא? וממ שניה! אני יש לי אתר! http://he.wikiquote.org/wiki/ בטח יש שם קטגוריה של סרטים ישראליים וזה.. ועוד דבר אחד, תרגישי טוב, קיץ וזהה

o0Invisible0o

New member
תודה על התגובות!../images/Emo13.gif

נשאר לי עוד חצי שנה לשחרור..ועכשיו אני קצת במשבר ונמאס לי. אבל זה רק תקופה ויעבור.
תודה שקראתן והוכחתן שאני לא משעממת..
תודה על הציטוטים יעל, ההיא שמגמרת..אממ..כן..אף אחד לא יעשה את זה בסרט שמוצג לכל הענף.
ומה הוא עשה? האמת שהוא פשוט שקרן גרוע, זה מה שהוא עשה..
סתם, היה לי יום די מעפן ואז בערב חברה התקשרה אלי, ידעתי שהיא תגיד משהו בקשר אליו, פשוט...תחושה כזאת.
וזהו, סיפור המסגרת היה מצחיק. סתם נעלבתי. גם אני מחקתי אותו מהפלאפון, אז מה הסיפור?
חוצמזה, זה רק מראה שזה הטריד אותו ושהוא היה חייב לעבור את השלב הזה של -למחוק את המספר- :X נכון?
אבל הוא פשוט שקרן גרוע..
טוב, די זה לא משנה.

rotemi22

New member
גם אני קראתי. ../images/Emo3.gif

את ממש לא משעממת.
אני אחפש לך ציטוטים מסרטים ישראליים [אשאל אנשים שמבינים בזה, כי אני לא. XDD], ממ... רק מה זה "ההקשר שלה?" XDD שאדע מה לחפש.
יהיה בסדר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

האמת שבאתר שיעל נתנה לי יש מלאמלא ציטוטים מסרטים ישראלים..אבל שומדבר לא באמת בהקשר שלה.
אולי נעשה משהו עם אלה שבהקשר צבאי..XD נמנ..הקשר שלה? שאלה טובה. אבל משהו נניח שאפשר לשלב בברכת שחרור.
לאיודעת נו..
וכן, יהיה בסדר.

M o o M o o

New member
שמעתן את ההופעה בגלצ?

היה יפהD: (למרות שאני לא הכי שומעת ומעריצה אותם)

rotemi22

New member
אני הייתי בהופעה. ../images/Emo3.gif

ורואים את הגב שלי בגיא פינס.
היה כ"כ מדהים.
;]

Karin917

New member
איזה יום...../images/Emo203.gif

נסעתי לקניון רחובות עם חברות לקנות חצאית שתתאים לטוניקה [זאת ששמתי בשרשור הקודם] ולא מצאתי כלום ורבתי עם חברה ובלה בלה בסוף איכשהו הגעתי לקניון רמת אביב ויצאתי משם עם חצאית מיני עם פייטים. רק עכשיו חזרתי...

Karin917

New member
זה לא כזה רע כמו שזה נשמע

אני גם לא אוהבת אבל זה ממש נחמד על החצאית

o0Invisible0o

New member
נמנ..יכול לצאת מעניין.../images/Emo9.gif

יש תמונה? והטוניקה מהשרשור הקודם..ממש ממש יפה!

Karin917

New member
היא כבר לא אצלי../images/Emo203.gif

היא עלתה הרבה מדי ולדעתי היא לא שווה את זה. חוץ מזה לא הצלחתי להתאים לה כלום

Miss Naama

New member
אע, החצאית מגניבה דווקא ../images/Emo9.gif

כשאמרת 'פייטים' נבהלתי, חשבתי צביקה פיק
.

rotemi22

New member
יאללה, תורי להתבכיין. D: ../images/Emo3.gif

סתם, לא, אני לא אתבכיין הרבה. :] ואני אקצר, כי אני לא רוצה לחפור לכן ;; שלשום הייתי בהופעה של אוונסנס, והיה כ"כ מדהים, והייתי שורה רביעית בערך והדרך לשם הייתה הזויה XDD אבל נהניתי כמו לא יודעת מה
ורואים לי את הגב בגיא פינס. D:: XD וזהו, יום שני מבחן סיום בפרוייקט בר אילן. כ"כ אין לי כח... ואני מקווה מאוד לעבור, כי אין לי עצבים לעשות מועד ב' [5/9
]. ואממ.. מכירות את זה שסתם יש לכן תחושה מוזרה כזאת? אתן לא עצובות, לא שמחות...? אז, אהמ, זה מה שיש לי עכשיו. אבל אולי זה מהלחץ למבחן. והעובדה שאני במחזור.
Who knows?
טוב, ניסיתי לא לחפור.
סליחה?

למעלה