ממולא.

צהריים טובים לכולן../images/Emo42.gif שאלה...

מי מתגייסות השנה? איבדתי אתכן בקטע הזה...
אז מי שמתגייסת לשרשר לכאן...: תאריך גיוס: תפקיד:

Karin917

New member
אני../images/Emo203.gif

תאריך גיוס:6/2 תפקיד:משהו במודיעין גלוי [ערבית]

נׁעה

New member
אם אתקבל לעתודה, אז לא אני

אבל אם לא אתקבל, אז תאריך גיוס: מתישהו בפברואר תפקיד: לכו תדעו.

TheWingedPig

New member
אני מקווה שתתקבלי:)

ובמידה ואת כן מתקבלת, אני מאוד ארצה לדעת (אוכל לראות אותך בקמפוס, יאי!):) ועכשיו למשהו לא קשור, אך דבר שאני רוצה לבדוק כדי להיות בטוחה... נכון שהיית הגמד שלי במשחק ההוא לפני כמה חודשים, נכון נכון???XD חחחחח...

נׁעה

New member
כןןןןן ../images/Emo9.gif

חח, רציתי להגיד לך את זה אבל זה כל הזמן ברח לי מהראש או לא נראה מתאים לשרשור

TheWingedPig

New member
חח:)

ואני העיקר, עושה פה לעצמי חישובים. מי מסיימת י"ב השנה, ומי מתכוונת לעשות עתודהXD קצת באיחור, אבל תודה על כל הדברים החביבים ששלחת לי:) אממ, יכלת לשלוח לי מסר או משהוP:

Karin917

New member
בערך../images/Emo203.gif

בראיונות שאלו אותי מלא שאלות ובתחקיר הביטחוני באמת נדרשתי לכתוב קורות חיים.

לאD:

חברה שלי היא בת דודה שלו, וסיפרתי לה (לא, אנחנו לא חברים) והיא התחילה לצרוח שהיא תהיה גיסתי. ואז הסברתי לה שגם אם יקרה מצב שבו הוא יתאהב ונתחתן, היא לא תהיה גיסתי.

Miss Naama

New member
|מקטרת קלות|

חם לי ;; וחופש אבל אני לא מרגישה אותו כי יש עוד את הקונצרט ביום שישי ואני לא רוצה לפשל, אז זה מעסיק לי את המוח גם כשאני לא מתאמנת, ו, ו, >: שיואו כאילו כזה ^^. *מאבדת הכרה* [חםחםחם]

Miss Naama

New member
תודה מיתרוש ../images/Emo23.gif

כן, אה? >: וזה לא הולך להפוך מתון יותר בימים הקרובים >;

Karin917

New member
כמעט עשיתי תאונה../images/Emo122.gif../images/Emo203.gif

ונכשלתי בבגרות בספרות! איזה כיף

o0Invisible0o

New member
טוב, אז..

הוא עשה משהו מטופש.
החלטתי סופית לא לחזור לדבר איתו. וזהו, באמת שכבר לא אכפת לי יותר..די, ניסיתי אבל פשוט הערכתי אותו יותר מדי, הוא לא שווה את זה. אז זהו. זה הסוף, באמת. נמאס לי מחברה שלי, כל דבר שאני מספרת לה, משעמם אותה. אה, כן וזה שישנת אתמול כל היום ואת לא מפסיקה לקטר שנמאס לך מהחיים, זה ממש מעניין. ממש! אבל אני אומרת לך משהו? ואז שאני זורקת לה את זה בפנים, אין לה מה להגיד. יופי.
היא מצטערת..ו..? והשותפה שלי לחדר, גאד!! גאד!! היא כזאת נוראית! שתחייך קצת ותפסיק לצעוק. והמפקד שלי, אם אני מחייכת אז אני בסדר, באמת נראה לך? ואני צריכה להתחיל עבודת סמל ממש ממש ממש בקרוב.
וגם אז, אני כבר יודעת שאני לא אקבל סמל בזמן.>< ו..איזה עוד התבכיינויות היו לי? אה, כן..משהו טוב! כמעט סיימתי את הפרויקט הגדול האחרון שיש לי..אחריו אני יכולה באמת לשבת על עבודת סמל.
על פרוייקט אחר שישאיר את חותמי בחטיבה [מקווה!
] אה, ועוד משהו! [יואו, מישהו באמת טורח לקרוא הכל?
] אני עושה סרט שחרור לחברה והחלטנו לעשות לה "סרט מהסרטים" ציטוטים מפורסמים מסרטים, נאמרים בהקשר שלה. וזה מה זה הרבה יותר מדי מסובך..
אבל נראה לי שאם אנשים ישתפו פעולה זה יצא ממש משעשע! בכל אופן, מישהי מכירה ציטוטים מפורסמים מסרטים ישראלים? כי יש לנו רק באנגלית ואני לא יודעת כמה אנשים ישתפו פעולה ויתנו שיצלמו אותם חורקים שיניים בניסיון להגיד משפט שיהיה מובן באנגלית..:S ואין לנו בכלל זמן לעשות את הסרט..
אבל יהיה!! אנחנו נספיק..[מה, כבר נשארנו עד 9 כל יום בשביל הסרט הקודם, אז למה לא עוד פעם?
] וזהו, סיימתי לחפור, תגובות שיוכיחו כי אני לא באמת משעממת, יתקבלו בברכה.

למעלה