חפירה בדרך ../images/Emo18.gif
כללי: מהו שמך? רותם תאריך לידה: 28\9 מקום מגורים: מכבים! כמה אחים/אחיות? 2 אחים שלא עוזבים את הבית... צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום בהיר משקל: 50 ומשהו? גובה: 1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חלילית בייבי! על מה היית רוצה לנגן? פסנתר.. אתה אוהב לרקוד? כה, לא טובה בזה.. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נואפ נואפ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? " התנסת בעבר בסמים? איזה? צחוק טבעי מותק. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאלאלא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אכן
איזה מגמה היית בביה"ס? תיאטרון וספרות! מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רה"מ ביום, דילרית בלילה
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? עיצוב גרפי.? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חחח מתמטיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פקידה נחייה את הרגע? דההה מה מתנגן עכשיו? נועה של הים- יזהר אשדות עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפס, האמת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'יר ומייל מה הספקת כבר לעשות היום? עבודה| חבול| מה עוד תספיק לעשות היום? אולי מסיבת גיוס ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה? כנראה שלא כ"כ, גם מחר עבודה. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית
עונה אהובה של השנה: קיץץץץץץץ צבע אהוב: תכלת, טורקיז, סגול.. הכל תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עקשנות! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 20 דקות אכלת? עכשיו
התנשקת? יומיים התאהבת? אמממ נשבר לך הלב? ספטמבר כזה צחקת? אתמול בכית? הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ הרבה זמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? .. חיבקת מישהו/י? היום עישנת? ------ שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? חודש? שכבת עם מישהו/י? not yet
היית במועדון? לא זוכרת. לבשת חצאית? חודש בערך קנית בגד? אתמול
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא היה כבר? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? וואו, שנה שעברה הקדישו לך שיר? לפני כמה ימים
שיפרו לך את המצברוח? היום! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? נדב התקשרת אליו? חברה מסננת התקשר אלייך? אור פגע בך? ידיד טוב :\ שימח אותך? נדב
היום: באיזו שעה התעוררת? 8:00
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? דמממ, לא בא לי עבוודה מה היה הדבר הראשון ששמעת: בהכלבה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קראנץ/ף יו חפרתם~ את חושבת שאת יפה? לפעמים + את חושבת שאת צבועה? קצת את חושבת שאת קנאית? ממש לא. את חושבת שאת קרצייה? חח לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? מנסה לא. את אוהבת את עצמך? לרוב בזבזנית או חסכנית? בזבזנית!@$^#$^ בנאדם ש: שונא/ת: משתדלת לא לשנוא מתגעגע/ת אליו: חברה מרחוק. חסר לך: :\ עושה לך טוב להיות איתו נדב
: הכי מצחיק: איתמר ודר ואיריססס הכי דפוק: שאלה טובה הכי מוזר: שקד?
הכי כיף לדבר איתו: דניבו איפה היית רוצה לגור בארץ? פה~ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שלטיאל קוואק יש לך פלאפון? כן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? אור.. איזה צלצול יש לך? מלך האריות
הקול הכי יפה ששמעת? שאלה טובה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרים וגבעות ספונטנים ושומר מסך? בועות את רוצה להיות זמרת? לא
עדיף לכולנו את רוצה להיות שחקנית? כןןןןןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד, לא אומרת אם לא. איפה את רוצה פירסינג? לא ממש רוצה, אבל אולי בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שיעורי נהיגה בתדירות גבוהה יותר, תורמת, טסה לטיול ענקקק ומתפרעת. מה החלום שלך? להצליח במה שאני אוהבת, ולהיות מאושרת איך חגגת את תחילת השנה? היה מעפן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? גרמניהההה!~ ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: נדב מתגייס
איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? דר איזה אירוע היית מוחק מהשנה? פברואר-מרץ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יו יש לי דזוו'ה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יותר קראש.. אם כן, כמה זמן? חודש ככה ניסיתם להתחיל איתו? כן! הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נואפ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בואו לא ניכנס לזה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? - אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? דיי קרה לי, מעצבן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יאפ כמה זמן אתם יחד? ממ חודש +- איך הכרתם? דרך בית ספר כזה מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא מקשיב ומבין, ואופטימי מה גרם לכם לבחור דווקא בו? חבר'ה, חדרתם עמוק$^$ אתם רבים? לא?
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? ^#$@%#@ האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? תמיד יש את הפחד הזה מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? דיי. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 כזה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא קשה הייתי אומרת האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בהחלט, אבל תלוי מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? קשר ידידות, ביעקר זכרונות.. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. חפירה~~
כללי: מהו שמך? רותם תאריך לידה: 28\9 מקום מגורים: מכבים! כמה אחים/אחיות? 2 אחים שלא עוזבים את הבית... צבע עיניים? חום