שאלון.

2#

<תדמיינו שזה בלשון זכר,אין לי כוח ביקר לי> את חושבת שאת יפה?לא. את חושבת שאת צבועה?במידה מינימלית,שקיימת בכל אדם. את חושבת שאת קנאית?קצת. את חושבת שאת קרצייה?לא. את חושבת שאת עקשנית?כן. את אוהבת את עצמך?במידה. בזבזנית או חסכנית?חסכן. בנאדם ש:אני אדלג על זה,כי בכל מקרה אתם לא מכירים את האנשים. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ?מממ...וילה ממש ליד הכינרת נשמע מגניב. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?איןליכוח. יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?למעיין! איזה צלצול יש לך?משהו מובנה בפלא'. הקול הכי יפה ששמעת?גיטרה מייבבת באוברדרייב חם,עם ריברב במידה ואולי גם קצת קורוס. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הנדריקס. ושומר מסך?אין. את רוצה להיות זמרת?לא. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן. איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?גיטרות וציוד ממדרגה ראשונה. מה החלום שלך?נחשו. איך חגגת את תחילת השנה?לא חגגתי! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?היא כבר נגמרה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לא רלוונטי. איזה סילבסטר הכי זכור לך?לא זכור,לא היו מיוחדים עד כה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה?לא קרה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את בחינת הגמר בספורט. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לקראת אמצע הבגרויות,אחרי כל המגנים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?מעיין
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?אין בי חרטה. מקום בו הכי נהנת?כל מקום שאני עובר היה יכול להיות ביתי,יכולתי לגור שם,להשתקע. יכולתי גם למצוא את מותי. אירוע שהכי השפיע עליך?לא זוכר. אירוע שאיכזב אותך?לא זכור לי. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?לא אמרתי. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן?שנה ככה. ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק,איי גס. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?*הטחת ראש בקיר*.מניסיון,במיוחד כי זאת הייתה אחת מאותן השלוש שהזכרתי קודם.לא בדיוק אהבה,though,אבל בהחלט משהו מעניין. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
כמה זמן אתם יחד?11 חודשים. איך הכרתם?ביומולדת 15 שלי,ביום כיפור. מה אתם הכי אוהבים בו?אותה. מה גרם לכם לבחור דווקא בו?"דווקא",הא?אני לא עונה על החרא הזה. אתם רבים?לא רציני. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?לא חסרות
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?
אתם פוחדים לאבד אותו?
למרות שאין סיבה,כי לא נראה שזה יקרה. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל.הייתי מקריב את יד שמאל שלי. אקסים: כמה אקסים יש לכם?יותר ממה שבריא לי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות יפים יותר ופחות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?אולי.

Rose131

New member
בגרות בלשון!../images/Emo7.gif

כללי: מהו שמך?נועה תאריך לידה:10.9 מקום מגורים:ירושלים\מבשרת כמה אחים/אחיות?2 אחים צבע עיניים?חום צבע שיער?שטני משקל:מספיק גובה:170 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?פסנתר אתה אוהב לרקוד?לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אינדאסטריאל, 3 הליקסים ו6 לובים התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?ממ.... שאלה טובה. יציבה, נראה לי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?ספרות וקולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?במאית צילום יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?ממ.. לא. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?אנערף, שוחטת?XD נחייה את הרגע?מנסה מה מתנגן עכשיו?Let me go- 3 doors down עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייטיונס מה הספקת כבר לעשות היום?להתארגןXD מה עוד תספיק לעשות היום?בגרות בלשון! ישנת טוב אתמול?ממש לא תישן טוב הלילה?אולי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה: אביב, סתיו.. צבע אהוב:כחולאדוםורודירוקסגולשחורלבן ונו, כזה, הכל חוץ מצהוב כתום וכו' תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות נראה לי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:מממ... איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אנגליה. או המושבה.
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול? אכלת?4 דקות התנשקת?חודש ומשהו התאהבת?.. נשבר לך הלב?... צחקת?אתמול בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חח מזמן חיבקת מישהו/י? ממ..
לא זוכרתXD שלשום? עישנת?.. שתית משקה אלכוהולי? יום שישי שעברXD השתכרת?יום שישי שעבר..... שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?מזמן קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כמה ימים נו! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כמה ימים! לא אומרים כאלו דברים סתם! הקדישו לך שיר? חח שלשום שיפרו לך את המצברוח?שלשום? למרות שגם אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו?ההוא ששיפר את המצברוח התקשרת אליו?ההוא ששיפר את המצברוח
התקשר אלייך?אח שלי פגע בך?אנערף שימח אותך?אח שלי היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?אוה, בגרות. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפתיחה של the diary of jane שהיוותה השעון המעורר.
מה היה השיר הראשון ששמעת?נו, זהXD מה אכלת?קורנפלקס עם חלב[סויה!] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חדר חג מעודף: איכי ערוץ מועדף: M2 מילה אהובה: שיואו להקה אהובה: HIM MCR ודה יוזד איזה כיתה את: י"א 13 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אמממ... הבנאדם הכי יפה שראית: וילה הפאדיחה הכי גדולה שלך: כלמיניD: הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שאני אוהבת אותו. את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה? קצת את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ?מושבה גרמנית איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?ממ.. שנותה שבעים? אנערף. יש לך פלאפון?כע. למי אתה מתקשר הכי הרבה?אנערף. איזה צלצול יש לך?לית'יום בדר"כ. אבל גםeverybody's fool למשפחה וi'm not okay לעבודה.. הקול הכי יפה ששמעת? וילה! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טאם טאם טאם! וילה! ושומר מסך? כלמיני תמונות את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה הפרס אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? עוד איזה 4-5 הליקסים. טראגוס. לשון. שפה. אבל אעשה אולי עוד 2 הליקסים, בפועל. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חו"ל+בית. מה החלום שלך? במאית צילום, עברנו על זה. איך חגגת את תחילת השנה? אנערףXD ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? היא עוד שנייה נגמרת, מה אתם רוצים ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: הבגרות שיש לי עוד 40 דקות? איזה סילבסטר הכי זכור לך? ממממ איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ממ.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מממממממממ.......... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? חחחח לפני יומיים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ..... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?.... מקום בו הכי נהנת?.... אירוע שהכי השפיע עליך?........ אירוע שאיכזב אותך?......... כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?.......... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אהבה. הידלקות. אם כן, כמה זמן?הרבה. ניסיתם להתחיל איתו?לא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא. התנשקתם איתו?לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר אכפתיות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?חוסר התאמה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? שיט. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?. והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?קצת, אבל לא במיוחד. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?היו 3 פרידות מאותו האחד, אז אפשר להגיד:S האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?עדיין בקשר. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? הוא ידיד. ואפילו אחד טוב. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?געגועים. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?... אולי. אבל זה כבר לא משנה...

Broken sound

New member
כי לא ישנתי כ"כ הרבה זמן ואני לא נרדמת.

כללי: מהו שמך?שני תאריך לידה:29.7.91 מקום מגורים:מודיעין כמה אחים/אחיות?4 כולל אני צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור משקל: גובה:1.66 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לאלא על מה היית רוצה לנגן?תופים אתה אוהב לרקוד?ממ כע לאדעת. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?עדיין לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?ממ 2באף.היה בגבה.אינסדטראיל דיית' הליקס והרחבה. התנסת בעבר בסמים? איזה?שלהלהלהללהלהלהלהה^^ ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?ממ מעשנת. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייט.בניםבניםבנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?משהו סתמי^^ עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לאלא איזה מגמה היית בביה"ס?עדיין.אומנות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?קיצוני לא.להיות מעצבת. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?ממ לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?וואו המוןן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע?כמו כל יום מה מתנגן עכשיו?story of the year- wake up עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?מממ שיר/שחר/מיכלי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסן מה הספקת כבר לעשות היום?יותר מדי.עבודה,שיעור נהיגה, לסיים איזה ציור. מה עוד תספיק לעשות היום?לצאתתתתתתתתתת ישנת טוב אתמול?ממ לא ממש.הרגל כואבת. תישן טוב הלילה?אני מקווה.מחר לא קמים ב5. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה: אביב נראלי צבע אהוב:ירוקקקקקקקקק
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:טח שאני לא יתחיל התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ממ ניו-יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?ממ בעיקרון חזרתצי רק לפני שעה אכלת?לפני רבע שעה התנשקת?שלהלהלהלהלהלהלהלהלה^^ התאהבת?ממ וואי ממזמן נשבר לך הלב?ממזמן ממש.D: צחקת?חח היום.הקייטנה הזאת הורגת. בכית?ממ מתי שהיה כל הסיפור עם הרגל. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?ממזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?ממ לפני כמה ימים חיבקת מישהו/י? ממממ.אתמול/שלשום לאדעת עישנת?אחרי העבודה. שתית משקה אלכוהולי?מסיבת גיוס ביום לאדעת השתכרת?שלהל מסיבת גיוס שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?חח אם אפשר לקרוא לזה מועדון לבשת חצאית? קנית בגד?ממממממממ. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לאלא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?מממ.רגל. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?גיא חשבת עליו?
סוד. התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?שיר פגע בך?ממממ... שימח אותך?חח
היום: באיזו שעה התעוררת?5 מה/מי העיר אותך?אבא.השעון לא צלצל מה היה הדבר הראשון שאמרת?"כושלאמא של השעון הזה הוא לא צלצל." מה היה הדבר הראשון ששמעת: את הצחוק של אבא השמןD: מה היה השיר הראשון ששמעת?ממ לאדעת ישר אני שמה מוזיקה בבוקר.לא זוכרת מזה. מה אכלת?מממ שוקו,לחמניה והמון ארטיקים חח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: בחדר חג מעודף:לאדעת משו עם חופש ארוך ערוץ מועדף: יס סטאר 123.וMTV2שהורידו לנוווווווו מילה אהובה:חחחחחחחח להקה אהובה:THE USED איזה כיתה את:עולה ליב' בדיחה שגרמה לך לצחוק:חחחחחח וואי בדיחה שהנהג שלנו סיפר.ואני כל פעם צוחקת מחדש. אבל היא ארוכה ואין לי כח לרשום הכללל. הבנאדם הכי יפה שראית:שלהלהלהלהלה
הפאדיחה הכי גדולה שלך:ממ...קרו הרבה הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה?לא ממש שלהלהלה את חושבת שאת צבועה?חח כן... את חושבת שאת קנאית?תלוי את חושבת שאת קרצייה?נופ את חושבת שאת עקשנית?כשצריך את אוהבת את עצמך?חחחחח.ממ.לא. בזבזנית או חסכנית?בזבזנית אחוש בנאדם ש: שונא/ת:וואו יש הרבה אוהב/ת:כנ"ל מתגעגע/ת אליו:סבתא חסר לך:סבתא עושה לך טוב להיות איתו:חברים הכי מצחיק:ממ.. הכי דפוק:שחרXD הכי מוזר:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אסף מהקבוצה של שחרר. הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?צער גידול בנות,אריזה משפחתית. יש לך פלאפון?יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה?ממ.. איזה צלצול יש לך?מתחלף כל הזמן הקול הכי יפה ששמעת?בארט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?זה יוזד ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?חח לא נראלי את רוצה להיות שחקנית?יש מצב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלויתלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?חח כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא. חח סתם. איפה את רוצה פירסינג?ממ יש עוד כמה מקומות.בקרוב אני הולכת לעשות אותם.שלהלהלה סופסוףףף. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?חח וואע. מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה?ממ נראלי שהייתי חולה או משו ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לסיים יב'.!!!!!!!111111 ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה?שחר בעיקרון העיקרית. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כלוםכלום. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא היה משו רציני נראלי. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?המוןןןן על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?אני לא מצטערת על דברים מקום בו הכי נהנת?בובמלהמלהמלמהלמהלמהלה אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך?חחחחחחחחח כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?בגרויות. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?מממממ.לא נראלי. אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בעיקרון אכזבה מעצמי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?כי אני מפגרת שלהלהלה. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?חחחח זה קרה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

למעלה