naked in the rain
New member
2#
<תדמיינו שזה בלשון זכר,אין לי כוח ביקר לי> את חושבת שאת יפה?לא. את חושבת שאת צבועה?במידה מינימלית,שקיימת בכל אדם. את חושבת שאת קנאית?קצת. את חושבת שאת קרצייה?לא. את חושבת שאת עקשנית?כן. את אוהבת את עצמך?במידה. בזבזנית או חסכנית?חסכן. בנאדם ש:אני אדלג על זה,כי בכל מקרה אתם לא מכירים את האנשים. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ?מממ...וילה ממש ליד הכינרת נשמע מגניב. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?איןליכוח. יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?למעיין! איזה צלצול יש לך?משהו מובנה בפלא'. הקול הכי יפה ששמעת?גיטרה מייבבת באוברדרייב חם,עם ריברב במידה ואולי גם קצת קורוס. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הנדריקס. ושומר מסך?אין. את רוצה להיות זמרת?לא. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן. איפה את רוצה פירסינג?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?גיטרות וציוד ממדרגה ראשונה. מה החלום שלך?נחשו. איך חגגת את תחילת השנה?לא חגגתי! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?היא כבר נגמרה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לא רלוונטי. איזה סילבסטר הכי זכור לך?לא זכור,לא היו מיוחדים עד כה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה?לא קרה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את בחינת הגמר בספורט. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לקראת אמצע הבגרויות,אחרי כל המגנים. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?מעיין
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?אין בי חרטה. מקום בו הכי נהנת?כל מקום שאני עובר היה יכול להיות ביתי,יכולתי לגור שם,להשתקע. יכולתי גם למצוא את מותי. אירוע שהכי השפיע עליך?לא זוכר. אירוע שאיכזב אותך?לא זכור לי. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?לא אמרתי. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן?שנה ככה. ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק,איי גס. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?*הטחת ראש בקיר*.מניסיון,במיוחד כי זאת הייתה אחת מאותן השלוש שהזכרתי קודם.לא בדיוק אהבה,though,אבל בהחלט משהו מעניין. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
כמה זמן אתם יחד?11 חודשים. איך הכרתם?ביומולדת 15 שלי,ביום כיפור. מה אתם הכי אוהבים בו?אותה. מה גרם לכם לבחור דווקא בו?"דווקא",הא?אני לא עונה על החרא הזה. אתם רבים?לא רציני. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?לא חסרות
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?
אתם פוחדים לאבד אותו?
למרות שאין סיבה,כי לא נראה שזה יקרה. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל.הייתי מקריב את יד שמאל שלי. אקסים: כמה אקסים יש לכם?יותר ממה שבריא לי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות יפים יותר ופחות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?אולי.
<תדמיינו שזה בלשון זכר,אין לי כוח ביקר לי> את חושבת שאת יפה?לא. את חושבת שאת צבועה?במידה מינימלית,שקיימת בכל אדם. את חושבת שאת קנאית?קצת. את חושבת שאת קרצייה?לא. את חושבת שאת עקשנית?כן. את אוהבת את עצמך?במידה. בזבזנית או חסכנית?חסכן. בנאדם ש:אני אדלג על זה,כי בכל מקרה אתם לא מכירים את האנשים. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ?מממ...וילה ממש ליד הכינרת נשמע מגניב. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?איןליכוח. יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?למעיין! איזה צלצול יש לך?משהו מובנה בפלא'. הקול הכי יפה ששמעת?גיטרה מייבבת באוברדרייב חם,עם ריברב במידה ואולי גם קצת קורוס. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הנדריקס. ושומר מסך?אין. את רוצה להיות זמרת?לא. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן. איפה את רוצה פירסינג?