שיואו,מחר תעודות.
כללי: מהו שמך?בר "'הג'ינג'י ההוא,מהשמו" אביגל תאריך לידה:1.10.91.אני מהקטנים. מקום מגורים:גבעתיים,סיפור פרברים. כמה אחים/אחיות?אחת יותר מדי. צבע עיניים?ג'ינג'י! <אל תפתחו את הדיון שוב,זה הצבע שלהם וזהו זה,ככה המצב.> צבע שיער?גם! משקל:אין שמץ.איפהשהו בין 70 ל75. גובה:כנ"ל.איפהשהו בין 1.76 ל1.80. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה. על מה היית רוצה לנגן?בס,סקסופון,פסנתר. אתה אוהב לרקוד?לא משו.בהופעות וזה זה סבבה לפעמים. השחתה עצמית:כותרת לעניין
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים: העדפה מינית:נשים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?כרגע אני במהלך מערכת יחסים יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אחת
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יאפ^^ איזה מגמה היית בביה"ס?עודני,בתקשורת-ספרות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?גיטריסט,אופקורס. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?מממ,לא למדתי גיטרה בשום מוסד.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?no שמץ. נחייה את הרגע?בלי ספק. מה מתנגן עכשיו?the police-king of pain. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אחת. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר,מדייה פלייר. מה הספקת כבר לעשות היום?לנגן,להיפגש עם ספיר... מה עוד תספיק לעשות היום?בהתחשב בשעה,לא הרבה
ישנת טוב אתמול?כן. תישן טוב הלילה?אולי. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי
עונה אהובה של השנה:קשה לבחור. צבע אהוב:כחול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:באמת שאין לי מושג. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להשאיר את חותמי על העולם,איכשהו. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?איפה שאני גר עכשיו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בצהריי היום.הכל צבוע אדום. אכלת?לפני כמה שעות. התנשקת?לפני שלושה ימים. התאהבת?am at the moment
נשבר לך הלב?לפני שנה וחצי בערך. צחקת?לפני כמה שעות. בכית?פייייי,מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני כמה דקות
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל. חיבקת מישהו/י?לפני כמה שעות. עישנת?מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי?כנ"ל. השתכרת?כנ"ל. שכבת עם מישהו/י?מממ....לפני כמה שבועות. היית במועדון?בהופעת סוף סיבוב של 'על המשמרת'. לבשת חצאית?מעולם לא. קנית בגד?כנ"ל
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפני כמה דקות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כנ"ל. הקדישו לך שיר?לא זוכר. שיפרו לך את המצברוח?לפני כמה דקות
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ספיר! חשבת עליו?מעיין! התקשרת אליו?כנ"ל! התקשר אלייך?תמי,המעסיקה שלי! פגע בך?לאזוכר. שימח אותך?מעיין! היום: באיזו שעה התעוררת?עשר וקצת. מה/מי העיר אותך?שיפוצים. מה היה הדבר הראשון שאמרת?"כוסעמק השיפוצים האלה... *muttermutter*" מה היה הדבר הראשון ששמעת?רעשי שיפוצים. מה היה השיר הראשון ששמעת?סאמרטיים בביצוע של דייב אדמונדס. מה אכלת?דברי מזון. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אף אחת.היום לא היה יום חשיבתי במיוחד. מיקום כרגע:מול המחשב,בחדרי. חג מעודף:ל"ג בעומר,פורים,פסח. ערוץ מועדף:בקושי רואה טלויזיה עד לא רואה. מילה אהובה:פיף. להקה אהובה:פרל ג'ם,דרים תיאטר,לד זפלין,לא חסר. איזה כיתה אתה:י"א-עולה לי"ב.מין הסתם,הא
בדיחה שגרמה לך לצחוק:השורה הכי מיותרת בהיסטורית הרוק: "היי,בואו ניתן לרינגו לשיר משהו!"
הבנאדם הכי יפה שראית:יש שלוש שמחזיקות בתואר.זה לגמריי לא העניין של מי שקורא פה. הפאדיחה הכי גדולה שלך:אחרי כל כך הרבה,מי כבר זוכר? הדבר הכי מטורף שעשית:כנ"ל! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:כנ"ל!