שאלון.

Lilo the fairy

New member
אני בחרתי להתייחס לעניין הלחות, תנוח

חוץ מזה שאני שונאת את המרכז מכל הבחינות באילת שקט....אין מסה של אנשים בכל מקום [חוץ מבחודשיים בשנה וגם, הם מכירים רק תטיילת או תלובי במלון שלהם] המרחק פה משתי נק' הכי קיצוניות זה אולי רבע שעה.. אפחד שבא לפה לא יכול לזיין תשכל כי הוא רחוק 5 שעות מכל מקום אחר... באילת יש הכל מהכל.. כל מה שצריך בשביל לחיות אחלה של חיים.. אצלכם במרכז\צפון איך שתקראו לזה [בשביל האילתים כל מה שאחרי המחסום זה צפון] כל דבר נמצא בחור אחר והמרחקים אדירים....מי צריך את זה

זונע

New member
איי איי

הקנאה אוכלת אותך אז את מחפשת איך לשכנע את עצמך... צאי מהסרט שלך, החיים הם במרכז. או לפחות במקומות שהם לא אילת...

שרון710

New member
בואנה, תצאו כבר מהבועה המפגרת שלכם.

תפסיקו לחיות בסרט שכלללללללל הדברים שקיימים בעולם קורים בת"א. יש חיים מחוץ לת"א! ונחשו מה?! יש חיים טובים. אפילו יותר טובים מאשר בת"א. אז וואלה יופי, יש לכם מסעדות פתוחות 24 שעות ביממה. אז אני עכשיו נוסעת לת"א וסוגדת לכם. ואתם יודעים מה? גם אם אתם חושבים שת"א זה מרכז העולם אז- א.תשמרו את זה לעצמכם ואל תצאו על אנשים. ב. אתם מפגרים.

זונע

New member
ג.את מקנאה

אני אוהב את זה שאנשים לוקחים ברצינות דברים

שרון710

New member
במה אני בדיוק מקנאה?

וכן, אני לוקחת את זה ברצינות כי כבר נמאסה ההתנשאות הזאת שלכם של "ת"א זו העיר הכי טובה בעולם ויש בה הכל וכל שאר המקומות בעולם זה חור אחד גדול שאין בו כלום". אז תפסיקו, טוב? או לפחות תשמרו את זה לעצמכם.

זונע

New member
אבל אני מדבר בצחוק

אז מה יש לקחת ברצינות את העצבים שלך...איך את אומרת...תשמרי לעצמך גבר

שרון710

New member
אוקיי

צחוק צחוק- אבל נמאס. ואני לא אשמור את העצבים שלי לעצמי אם משו מעצבן אותי, ככה עובד ההגיון הבריא, לא? אז ככה יוצא שאם אתה מעצבן אותי- אני אוציא את העצבים עלייך.
יום טוב.

שרון710

New member
לא למדת לפסק משפט, הא?

כאילו, מה? אתה רוצה שניכנס לכל הקטע של "מי יכול לרדת על מי טוב יותר"? חבל, זה לא יגמר ואני לוקחת אותך בגדול.

שרון710

New member
אני מדברת אל כל מי

שחושב ככה. לא כתבתי "כל מי שגר בת"א חושב ככה"

למעלה