שאלון.

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifשאלון.

למרות שהיה את השאלון הזה תשעים פעם פה, עדיין משעמם. אז כל שאלון יהיה כיףXD כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

Aline In Chains

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo210.gif../images/Emo185.gifיאללה.

כללי:
מהו שמך?אלין לין
. תאריך לידה:5 לפברואר 91. מקום מגורים:בארשבע. כמה אחים/אחיות?בת יחידה. צבע עיניים?אפור ירוק תכלת. צבע שיער?שטני משקל:50 גובה:1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן?מפוחית,תופים אתה אוהב לרקוד?אנערף, כן?
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?הליקס התנסת בעבר בסמים? איזה?לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: סטרייטית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אהא
:) | איזה מגמה היית בביה"ס?אומנות ויזמות+סוציולוגיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?:O יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?אני מניחה שיש הרבה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זנות? נחייה את הרגע?כן? מה מתנגן עכשיו?קולדפליי:] עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד.משעמםלי
. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה. מה הספקת כבר לעשות היום?לקום ב 6.40 בבוקר עם רותם
,לסוע לב"ש בחזרה,לישון הרבה,חברה,ותכף שוב לישון. מה עוד תספיק לעשות היום?לישוון. ישנת טוב אתמול?לא ישנו
, אבל היה מדהים:):) תישן טוב הלילה?אהא.
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטה וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף! צבע אהוב:שחור ירוק וסגול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:התנשאות וצביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אנערף איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?חיפה.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית?היום. אכלת?היום:O התנשקת?היום:] התאהבת?לפני 8 חודשים:] נשבר לך הלב?אנערף,אי שם בספטמבר? צחקת?לפני איזה...שעה. בכית?יום שישי נדמה לי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני חצי שעה בערך בטלפון:) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום אצל רותם. עישנת?אני לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי?XL נחשב
? השתכרת?אף פעם. שכבת עם מישהו/י?יום שבת היית במועדון?לפני שבועיים בצ'יקה. לבשת חצאית?לא זוכרת אפילו. קנית בגד?שבוע שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא היה את זה כבר? היום:] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני תמיד מתכוונת. הקדישו לך שיר?ואע, מזמן. שיפרו לך את המצברוח?אין מה לשפר חח..
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית?שני. חשבת עליו?רותם. התקשרת אליו?רותם התקשר אלייך?זוהר נראה לי פגע בך?השמוק. שימח אותך?שני

Aline In Chains

New member
2

היום:
באיזו שעה התעוררת?6.40 מה/מי העיר אותך?הפלאפון מתחת לכרית עם השיר איי פיל גוד, ובמערכת של רותם הדיסק של אופת' על שיא הווליום=[ מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוסאמק. מה היה הדבר הראשון ששמעתאיי פיל גוד טנהנהנה? מה היה השיר הראשון ששמעת?אופת' ושיר ההוא^ מה אכלת?את רותם
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הרכבת? מיקום כרגע: בחדר. על הכיסא XD חג מעודף:אנערף,פורים? ערוץ מועדף: Vh1 מילה אהובה:כוסעמק? להקה אהובה:OPETH איזה כיתה את: סיימתי יא':O בדיחה שגרמה לך לצחוק: ואי היה איזה משהו,אבל אני לא זוכרת איך זה הלך. הבנאדם הכי יפה שראית:לא יודעת מי הכי יפה,אבל ניקול קידמן מקסימה. הפאדיחה הכי גדולה שלך:טומאצ'. הדבר הכי מטורף שעשית:לא משהו שאני רוצה לכתוב כאן XD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה\ת"א. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?לא עולה לי כלום.. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?רותם איזה צלצול יש לך?של לאמב אוף גאד. הקול הכי יפה ששמעת?ג'ף באקלי\מיקאל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי ושל שנשונה. ושומר מסך?רגיל של ווינדוס? אין לי שמץ. את רוצה להיות זמרת?חחחחחח ממש לא. את רוצה להיות שחקנית?נע, לא יתאים לי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אין לי שמץ, אוליXD? אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?נו ברור:) הכי בעולם. איפה את רוצה פירסינג?בגבה? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?יותר מידי:| מה החלום שלך?להיות מעצבת אופנה\פנים? איך חגגת את תחילת השנה?סילבסטר יעני? עם רותם:] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?אנת'ם!!!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:חח לא חשוב. איזה סילבסטר הכי זכור לך?האחרון :):) איזה אדם `גילת מחדש` השנה?חברה שלי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?יש כמה. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בחודש האחרון. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?כל דבר עם המקסים שלי. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?=[ מקום בו הכי נהנת?;-] אירוע שהכי השפיע עליך?לא חשוב. אירוע שאיכזב אותך?כנ"ל. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?פעם אחת נראה לי? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?שנתיים אנערף,זה היה ממש מזמן. ניסיתם להתחיל איתו?כן. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?כן. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא:] מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?מה זה משנה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?הפרשי גילאים. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?זה בטח היה ממש מעצבן.
זוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?אהא:] אם כן, אתם אוהבים אותו?מאד
והוא, אוהב אתכם?כן כמה זמן אתם יחד?8 חודשים שבוע הבא. איך הכרתם?בדרך נורא מוזרה חחחחח מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מהכל
. מה גרם לכם לבחור דווקא בו?הוא מקסים,אין מה לאמר. אתם רבים?לפעמים. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?כ"כ הרבה
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?כן:( אתם פוחדים לאבד אותו?מאד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל
אקסים:
כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?רק בהתחלה אולי, אח"כ זה התנתק. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זכרונות מעורפלים. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?הכל סגור

R o n 2 5 6

New member
זה כולל את כל השאלות שהיו בכל השאלונים שאלין

שמה בפורום :|

Torn Up Letters

New member
וואי בא לי בטוב D: [א']

כללי:
מהו שמך? לילך.
תאריך לידה: 25.10
מקום מגורים: מכביםרעות
כמה אחים/אחיות? 3, כולל אותי.
צבע עיניים? ירוק. :)
צבע שיער? אדמדם.
משקל: 53 מתנדנד.
גובה: 167 וחצי.
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אבא.
על מה היית רוצה לנגן? תופים!
אתה אוהב לרקוד? מאוד :)
השחתה עצמית: חלק מיותר, אין לי כח. :)
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: גברים.
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0.
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן.
איזה מגמה היית בביה"ס?
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? צורפת.
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ לא ממש.
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אה הא.
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת.
נחייה את הרגע? נגיד.
מה מתנגן עכשיו? הראל סקעת :)
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים.
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק מסנג'ר ואייטונס.
מה הספקת כבר לעשות היום? לקבל תעודות, לישון וללכת לחתונה.
מה עוד תספיק לעשות היום? שרשרת?
ישנת טוב אתמול? לא ): 3 שעות.
תישן טוב הלילה? אני מקווה.
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי.
עונה אהובה של השנה: סתיו.
צבע אהוב: בורדו.
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום? :)
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח.
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? לפני 5 שעות בערך.
אכלת? לפני שעתיים.
התנשקת? אתמול.
התאהבת? מאוהבת.
נשבר לך הלב? ספטמבר.
צחקת? אתמול נדמה לי. :]
בכית? לא זוכרת.
איזה שוס אמאלה.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חח :)
חיבקת מישהו/י? אתמול.
עישנת? אף פעם.
שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת.
השתכרת? אף פעם.
שכבת עם מישהו/י? אף פעם.
היית במועדון? מזמן פיייי.
לבשת חצאית? אממ גם די מזמן.
קנית בגד? נעליים נחשב? D: אם כן אז אתמול חחח
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כבר שאלתם! אתמול. :]
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול.
הקדישו לך שיר? לא זוכרת. |:
שיפרו לך את המצברוח? אתמול. :)
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אבא!
חשבת עליו? עילי.
התקשרת אליו? עילי.
התקשר אלייך? עילי. [איזה דפוס חוזר
]
פגע בך? עזבו אתכם שטויות.
שימח אותך? עילי.
היום:
באיזו שעה התעוררת? פאקינג 8 וחצי!
מה/מי העיר אותך? שעון מעורר קוף.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק בא לי לישון.
מה היה הדבר הראשון ששמעת את אמא.
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת כבר. הא, Now You're Gone כי זה השעון מעורר.
מה אכלת? בורקסים, בגט וגבינה לבנה. D: ארוחת בוקר עם המגמה חח.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שבא לי לחזור לישון.
מיקום כרגע: בחדר מול המחשב.
חג מעודף: פורים לנצח!
ערוץ מועדף: אממ 3 נראה לי.
מילה אהובה: בובי/קוקי/מאמי. יאפ. |:
להקה אהובה: 3DD
איזה כיתה את: י"א 4
בדיחה שגרמה לך לצחוק: יו לפני כמה ימים היה משהו מצחיק! לא זוכרת.
הבנאדם הכי יפה שראית: אנערף.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו מיליון. |:
הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת. |:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: עזבו.
את חושבת שאת יפה? לפעמים.
את חושבת שאת צבועה? לפעמים.
את חו

Torn Up Letters

New member
אוי, נקטע באמצע. ../images/Emo12.gif [ב']

את חושבת שאת קנאית? לפעמים.
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים.
את חושבת שאת עקשנית? לפעמים. [זה מתחיל קצת לחזור על עצמו.]
את אוהבת את עצמך? בד"כ. [הופה, שינוי!]
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית אחוש.
בנאדם ש:
שונא/ת: בלי שמות.
אוהב/ת: את כווווולם.
מתגעגע/ת אליו: יש הרבה. :/
חסר לך: יש הרבה..
עושה לך טוב להיות איתו: עילי.
הכי מצחיק: חח יוני!!
הכי דפוק: אנערף. |:
הכי מוזר: אנערף. |:
הכי כיף לדבר איתו: כולם :)
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א.
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ממ צער גידול בנות!
יש לך פלאפון? אה הא.
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לעילי.
איזה צלצול יש לך? יש לי צלצול שונה בערך לכל בנאדם ברשימה.
הקול הכי יפה ששמעת? הראל.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי מגיל 4! אוז'י.
ושומר מסך? אין לי.
את רוצה להיות זמרת? לא במיוחד.
את רוצה להיות שחקנית? לא.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני ממש בספק.
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד.
איפה את רוצה פירסינג? דאית', ובפופיק אולי.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את הטבעת המושלמת שלי. ):
מה החלום שלך? אין לי משהו ספציפי.
איך חגגת את תחילת השנה? לא זוכרת.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אממ ללמוד צורפות.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מה יהיה כשהוא יתגייס.
איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה אצל נועם.
איזה אדם `גילת מחדש` השנה? מאיו
ואממ, מוחה, נועה, לילוש, יוני, יאלו.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? סבא.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? סבא.
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא זוכרת משהו ספציפי.
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא רוצה להצטער על כלום.
מקום בו הכי נהנת? ממ לא יודעת.
אירוע שהכי השפיע עליך? סבא, אני חושבת.
אירוע שאיכזב אותך? פפפ.
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא יותר מדי.
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא יודעת אם לקרא לזה אהבה.
אם כן, כמה זמן? קרוב לשנה.
ניסיתם להתחיל איתו? לא.
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.
התנשקתם איתו? לא.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא.
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו הרבה.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אולי.
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "איזה זין."
זוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן.
אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד.
והוא, אוהב אתכם? כן.
כמה זמן אתם יחד? 4 חודשים.
איך הכרתם? פייסבוק
מה אתם הכי אוהבים בו? הכל.
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? ככה יצא.
אתם רבים? לא יותר מדי.
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הכל.
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לאלאלא.
אתם פוחדים לאבד אותו? הכי בעולם.
מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל.
אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 2?
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אפלטונית. :)
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן.
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אה הא.
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ככה-ככה. בעיקרון כן.
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות טובים ופחות טובים, געגוע לפעמים, לא יודעת.
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא בטוחה שזה הכרחי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
נהנת? ספר לחבריך! לא נהנית? לך קיבנימט! סתם, ספרו לי אם קראתם.

A Broken Myth

New member
שמוליק ../images/Emo11.gif [א'.]

כללי:
מהו שמך? נועה. תאריך לידה: 21.4.91 מקום מגורים: רעות
. כמה אחים/אחיות? 2 אחים
צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום אדום כזה. משקל: פחחחחחחחח, נו-וואי
גובה: 1.70 בערך |: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ, על גיטרה
! על מה היית רוצה לנגן? אמממ, על תופים, סתם כי זה מגניב
אתה אוהב לרקוד? כן
. [[נושא רגיש.]]
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים נחשב? חחחח אין לי
. התנסת בעבר בסמים? איזה?
. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
.
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: בנים
. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אמממ יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד |: האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין, בביולוגיה ^__^ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אההההה אינלי האמת. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא נראלי
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אההההה לודעת |: איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שחקנית בסרט פורנו! לאיודעת. נחייה את הרגע? זה לא שאלה, נכון? |: מה מתנגן עכשיו? Love Hurts - Incubus עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1, לילכי
. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אממממ רק תפוז
. מה הספקת כבר לעשות היום? אמממ, תעודות, ארוחת צהריים עם אמא^^, בגדים!!!, ערב פולין
מה עוד תספיק לעשות היום? לישון?
ישנת טוב אתמול? לא ממש
תישן טוב הלילה? אני מקווה!
כמה שאלות כלליות:
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
! עונה אהובה של השנה: אביב
צבע אהוב: אדום
. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני לא אצטרך להשלים בגרויות
. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי כאן ^^.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? לפני 5 שעות
אכלת? לפני 6 שעות
התנשקת? לפני 5 חודשים |: התאהבת? עדיין. נשבר לך הלב? לפני שנה בערך. צחקת? לפני שעה?
בכית? לפני 4 שעות
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול? חיבקת מישהו/י? לפני 5 שעות, משהו כזה
עישנת? נבר! שתית משקה אלכוהולי? פפפפ המון זמן
השתכרת? נבר! שכבת עם מישהו/י? נבר! היית במועדון? אממ, לא נראלי שהייתי XD לבשת חצאית? עכשיו XD קנית בגד? היום! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא היה משהו כזה מקודם?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת ^__^ הקדישו לך שיר? לפני איזה 5 שנים XD שיפרו לך את המצברוח? אתמול
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? תורן ^^. חשבת עליו? המ. התקשרת אליו? נועה ^^. התקשר אלייך? דניאל ^^. פגע בך? המ. שימח אותך? הרבה..

A Broken Myth

New member
שמוליק ../images/Emo11.gif [ב'.]

היום:
באיזו שעה התעוררת? 9:36!!! מה/מי העיר אותך? בעיקרון דניאל התקשרה, אבל השעון המעורר צלצל 5 דקות אח"כ XD מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו? מה היה הדבר הראשון ששמעת: מוחה? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת XD מה אכלת? ביסקוויט, חביתה, גלידה, לחם. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אוכל ללכת? ^^ מיקום כרגע: בחדר שלי :] חג מעודף: פסחפורים
ערוץ מועדף: אממ, ביפ. מילה אהובה: נראה לי ש'בובי'. להקה אהובה: 30STM
. איזה כיתה את: י"א?
בדיחה שגרמה לך לצחוק: היו המוןןןן XD הבנאדם הכי יפה שראית: המ. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת |: הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אינלימושגגגגגגגגגגגגגג את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? ישמצב
. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית.
בנאדם ש:
שונא/ת: חחחחחחח לודעת. אוהב/ת: הרבה D: מתגעגע/ת אליו: לין
חסר לך: סבאסבתא
עושה לך טוב להיות איתו: הרבה D: הכי מצחיק: יש המוןןןן XD הכי דפוק:
הכי מוזר: דניאלXD הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה
איפה היית רוצה לגור בארץ? טוב לי כאן D: איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לודעת |: יש לך פלאפון? יאפ. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אינלישמץץץץ XD איזה צלצול יש לך? Better Than Me - Hinder הקול הכי יפה ששמעת? בולי
. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של 30STM! ושומר מסך? מהחתונה של אחשלי
. את רוצה להיות זמרת?
. את רוצה להיות שחקנית?
. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? זה תלוי
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אהא. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב... [[יש לי תחושת דז'ה-וו קטנה
]] איפה את רוצה פירסינג? באף
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? המוןןןן XD מה החלום שלך? להיות כוסית. סתם, אני לא יודעת. איך חגגת את תחילת השנה? אם מדברים על ה1.9 - בבצפר, ראש השנה - אצל דודים שלי, סילבסטר - נעם. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להצליח?
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא להצליח?
איזה סילבסטר הכי זכור לך? אממ מלפני שנתיים XDD עם פואה XD איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לילך
. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ענייני הברך למיניהם |: באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשנשברה לי הברך XD חחחח סתם. כשגיליתי שיש לי חרא ציונים |:::: איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יומולדת ^^ על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לודעת. מקום בו הכי נהנת?בפולין באיזשהו מקום... אירוע שהכי השפיע עליך? פולין. אירוע שאיכזב אותך? פולין. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא הרבה!! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהא. לא הרגשה משהו
אם כן, כמה זמן? הרבה זמן. ניסיתם להתחיל איתו?
. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
. התנשקתם איתו?
. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פרידה? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביישנות. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי אומרת שאני הדבר הכי מפגר בארץ. ||חזירזוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
.
אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 3. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אמ, לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? יאפפפפ. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אהא. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? יאפ. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגועים. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? יאפ. הודגש באמצעות מדגישומטיק
חחחח מי קרא? XDDD

כי משעמם לי נורא ../images/Emo3.gif

כללי: מהו שמך? ירדן תאריך לידה: 24.7.91 מקום מגורים: ירושלים כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: מספיק גובה: 1.63 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר וגיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, אני רוצה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, רוצה בגבה התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: אוהבת את המין השני
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תיאטרון תקשורת ואומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להצליח עם החלומות יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אממ נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כרגע בתהליכי חיפוש עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסינג'ר והאנטי וירוס מה הספקת כבר לעשות היום? להתקלח מה עוד תספיק לעשות היום? להתכונן ללשון ישנת טוב אתמול? ככה תישן טוב הלילה? נקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? אמממ יחיד וחצי עונה אהובה של השנה: חורף וןקיץ צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: תקווה
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? חו"ל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה אכלת?שעה התנשקת? אף פעם התאהבת? כיתה ז' נשבר לך הלב? כיתה ז' צחקת? אתמול בכית? כנ"ל אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא שותה
השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מוצאי שבת קנית בגד? מיזוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כשאני אומרת נאי מתכוונת הקדישו לך שיר? אממ שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?בן דודה שלי חשבת עליו?
התקשרת אליו? משהו של הצבא
התקשר אלייך? עידן פגע בך?
שימח אותך? דניאל! היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לנו וידיאו!" (דודים שלי חיפשו) מה היה הדבר הראשון ששמעת? דודים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ מה אכלת? עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי קונים את המתנה מיקום כרגע: חדר חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: סרטים מילה אהובה: להקה אהובה: נייטויש איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: XD הבנאדם הכי יפה שראית: אממ הפאדיחה הכי גדולה שלך: XD הדבר הכי מטורף שעשית: אממ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? ככה ככה בזבזנית או חסכנית? שניהם איפה היית רוצה לגור בארץ? בדיוק פה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? מומינים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ איזה צלצול יש לך? מעפן הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהים ושומר מסך? של וינדוס את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? כן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה מה החלום שלך? יש הרבה איך חגגת את תחילת השנה? איזה תחילה? איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שני איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אממ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? גרמניה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? =\ מקום בו הכי נהנת? המון אירוע שהכי השפיע עליך? אמ אירוע שאיכזב אותך? אמ כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא אאמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? מספיק ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אממ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרון האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? יש מצב

שרון710

New member
בלי אייקונים. בכלל!

כללי: מהו שמך? שרון תאריך לידה:5.11 מקום מגורים: כרמיאל כמה אחים/אחיות?3 צבע עיניים?כחול צבע שיער?חום משקל:49 (הו-יה). גובה:1.61 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן?תופים. זה מגניב. אתה אוהב לרקוד? כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אוזניים:S התנסת בעבר בסמים? איזה?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת במה אני. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין. ביולוגיה-כימיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמ. לא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה נחייה את הרגע? יאללה מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף לא אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבי"ס, לראות טלוויזיה, להתחרט. מה עוד תספיק לעשות היום?ללמוד למת' ישנת טוב אתמול? כן, אבל לא מספיק תישן טוב הלילה? אני תמיד ישנה טוב כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד. רוצה וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: איטיות. וחוסר חוש הומור. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת. (פחחחח, טוב.) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי איפה שאני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעתיים התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?- לבשת חצאית? מזמן. קנית בגד? לפני שבועיים ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו?=\ התקשרת אליו?*בודקת* גיל התקשר אלייך?לפלאפון- אבא. הביתה- גיל. פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשמונה מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת: את אמא מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת. מה שהיה בגלגל"צ. מה אכלת? קורנפלס בבוקר וכשחזרתי אכלת סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המחשבה הזאת=\ מיקום כרגע: בית חג מעודף: פסח, פורים, חנוכה. אוהבת חגים. ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: לא יודעת להקה אהובה: מוניקה סקס איזה כיתה את: שבוע לי"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות שואה למיניהן..חחחח הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא נוטה לעשות פדיחות הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? לאחרונה, קצת. את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?מאודדדדדד את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית? לאחרונה- בזבזנית בנאדם ש: הרי לא יעזור לכם שמות. אז אני מוותרת. שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המון סדרות. קשה לבחור. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישו מסוים איזה צלצול יש לך? what I like about you (הפתיחה של אחיות או לא להיות.) הקול הכי יפה ששמעת? של מישהי מהבצפר שלי שסיימה י"ב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?מכוער ושומר מסך?של ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? סביר להניח שלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל. איפה את רוצה פירסינג? בלמעלה של האוזן (אני לא טובה בשמות|: ) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את החיים בערך מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? פף, לא זוכרת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:לסים י"ב, גאד דאמט!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שלא ילך לי. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אל יודעת איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לגמרי לגמרי שיר. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אמ. שומדבר מיוחד. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא היה רגע של ממש כזה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? .. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? תאילנד? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא הרבה

B a m b o o k

New member
../images/Emo210.gifחלק 1

כללי: מהו שמך?צלילי תאריך לידה: 20.3.1991 מקום מגורים:באר שבע כמה אחים/אחיות? 4 צבע עיניים? כחול צבע שיער?חום משקל:לא מדברים על זה
גובה:1.63 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?טיפה גיטרה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
אתה אוהב לרקוד? לא לרקוד לרקוד.. להשתולל כזה עם מוזיקה
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?3 לובים רגילים... התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף לא אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? זה משו לא ברור עדיין. מקווה שזה יסתדר לברור. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין-בתקושרת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אין לי מושג יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ יכול להיות, אבל לא עולה לי משו לראש קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הו כן מלא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? המ מורה נחייה את הרגע?ברור! מה מתנגן עכשיו? נמאס לי ממך-התבלינים
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם אחותי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פייסבוק ומסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד ולהתעצבן מילדים בני 7
מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? לא משו... כאבי בטן וכאלה תישן טוב הלילה? אינשאללללללה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית! עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת (הוווו) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איפשהו במרכז מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בבוקר אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? יום חמישי בלילה התאהבת?יום חמישי בלילה נשבר לך הלב? מזמן
צחקת?אתמול. עם זוהר אחרי הבגרות
נכנסנו למן מצב כפית מהחום בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שבוע שעבר מתישהו חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? אממ בטח בשבת השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון?מזמןןןן לבשת חצאית? יום רביעי שעבר קנית בגד? לא זוכרת:( אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? משתדלת תמיד הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?היום בצהריים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו? דני התקשרת אליו? ספיר התקשר אלייך?דני
פגע בך? לאדעת... אבל הילדים בקייטנה די עצבנו היום שימח אותך? דני היום: באיזו שעה התעוררת? עשרים ל6
מה/מי העיר אותך? שעון מעורר

B a m b o o k

New member
../images/Emo210.gifחלק 2

מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני רוצה לישווווווון מה היה הדבר הראשון ששמעת את הצלצולשל השעון מעורר "גיטרה וכינור" של שלום חנוך
מה היה השיר הראשון ששמעת?^^ מה אכלת?שני ביסקוויטים כדי שאני אוכל לשתות כדור איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?פאק איך שאין לי כוח לילדים בקייטנה היום מיקום כרגע: בבית של סבתא חג מעודף: פורים
ערוץ מועדף: אין כ"כ... מילה אהובה: מותק להקה אהובה: אינפקציה
!!!!!!!!1 איזה כיתה את: סיימתי י"א אתמול בדיחה שגרמה לך לצחוק: פעם היה גמל שנשם מהתחת, הוא התיישב ומת
הבנאדם הכי יפה שראית: איזה פעם בת.מרכזית
הוא היה כ"כ יפה הפאדיחה הכי גדולה שלך: לאדעת הדבר הכי מטורף שעשית: לאדעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאדעת את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?כשצריך את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? משו באמצע בנאדם ש: שונא/ת: לא עולה לי לראש מישו... אוהב/ת: חברות, חברים, משפחה, דני מתגעגע/ת אליו:דני, ליל
חסר לך:^^ עושה לך טוב להיות איתו: ^^ הכי מצחיק: כפיר יודע להצחיק אותי כשצריך
הכי דפוק: הוו יש כ"כ הרבה
הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו:שני איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה ישוב במרכז, או בצפון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לאדעת יש לך פלאפון? יא למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת הרבה.. איזה צלצול יש לך? כל אחד והבוב שלו-חמי רודנר ושליחי הבלוז
הקול הכי יפה ששמעת? אביתר בנאי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו עם כוכבים שאחותי שמה ושומר מסך? אנערף את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי על מה היא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? משתדלת איפה את רוצה פירסינג? בשפה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא הייתי עושה בו-זאת השאלה הנכונה... מה החלום שלך? שנהיה ביחד איך חגגת את תחילת השנה? העברית-בחג עם המשפחה, הלועזית-אצל גיא ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יש מצב אם כן, כמה זמן? לאדעת ניסיתם להתחיל איתו? ברור הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?ריחוק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ב-א-ס-ה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא ברור כ"כ אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם? אני חושבת שכן כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? X: מה אתם הכי אוהבים בו? הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כי הוא כזה חמודי אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יום חמישי האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? כ"כ
מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? אפחד לא באמת נחשב אקס
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? בטח מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? עובדה מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות בעיקר. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא תודה

למעלה