Drunk Bullet
New member
רק אני מורעב שהביא אוכל לבי"ס?
מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 100 באנגלית, אנגלית בע"פ, מתמטיקה, ביוכימיה, מעבדת ביוטכ'. מרוצה.. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לסיים בהצטיינות, התשגמו?
האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) בתנ"ך וספרות לא. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? השנה האחרונה מה רוצה לשנות בשנה הבאה? הבי"ס כבר לא משנה לי בשנה הבאה.. מי המורה הכי טוב השנה ולמה? אנגלית, מורה די ידידותית, השיעורים שלה עברו מהר. מי הכי גרוע ולמה? תנ"ך
, מגלומנית, גזענית בהסוואה. ה$$^&$# נתנה ציוני מגן יבשים, כשכל מורה אחר העלה כמה נק'. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? בערך איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? עברה מהר, הציפיה היחידה היא לקבל ציונים טובים. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? חושב שלא יהיו, אולי רק במתמטיקה, אבל בשביל זה יש מועד ב'
האם מצאת כבר עבודה לחופש? עובד כבר קרוב לשנתיים, בקרוב מפסיק בגלל הצבא. האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? הכנתי, באנגלית פחות כי לפעמים אילתרתי תשובות ועשיתי את עצמי קורא אותן מהספר.. האם למדתם למבחנים? כן מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100 מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח 82, ספרות ותנ"ך לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? מאוחרת - שיעור שלישי (10 בבוקר בערך), הכי מוקדמת - 8:15 (שיעור ראשון רגיל) מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? תה עם משהו האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? כן, סנדוויץ' מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? מאוחרת- קרוב ל4 (מעבדת ביוטכ'..), מוקדמת - נראה לי שאחרי 2 שיעורים, ב10 בערך.. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? לפי התעודה, יש לי 11 חיסורים, אבל אני לא זוכר שבאמת היו לי כאלה.. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? בילבלתי למורה לתנ"ך, את המוח..לא עזר.. מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? לא זכורים לי דברים מיוחדים, המורה למתמטיקה (המחנכת) פעם אחת התרגזה וצעקה "טמטום גלובאלי" (במבטא רוסי כבד), ופעם אחרת היא התייאשה ממישהו, ונתנה גניחה שלא הייתה מביישת שחקנית פורנו מנוסה. בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? למורה שלנו במעבדת ביוטכ' קוראים סאלי, ומתחילת השנה אני קורא לה (ביני לבין החברים) "באבא סאלי" (ע"ש הרב). בשיעור אחד, הייתי צריך לשאול אותה משהו, ניגשתי אליה ואמרתי בקול "באבא סאלי", מבלי לשים לב למה שאני אומר..למזלי היא דיברה עם מישהי, וחבר שהיה לידי השתיק אותי מהר. מה תזכרו מהשנה החולפת? שהיא האחרונה? האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? נהה גם ככה הוא עובר להרצליה, עוד שנתיים. מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? כל מיני שרבוטים משיעורים משעממים.. ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספרים שלכם?.. לא זוכר מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? שונא - מתמטיקה (לא נראה לי שצריך סיבה), אוהב - ביוכימיה (סתם מעניין) כנ"ל מחברת - שונא - מתמטיקה באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עפרון, אבל במבחנים הכריחו לכתוב בעט מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אהוב - אנגלית/ביוכימיה, שנוא- לא כ"כ שנוא, אבל לא הכי אהוב - מעבדת ביוטכ' - המעבדות לא היו הכי מעניינות, וכל פעם היינו צריכים להכין דו"ח..
מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 100 באנגלית, אנגלית בע"פ, מתמטיקה, ביוכימיה, מעבדת ביוטכ'. מרוצה.. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לסיים בהצטיינות, התשגמו?