SpyKid

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

שאלון לכבוד סיום הלימודים
{הקרדיט שייך לולן
} מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט
) במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? מה רוצה לשנות בשנה הבאה? מי המורה הכי טוב השנה ולמה? מי הכי גרוע ולמה? האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? האם מצאת כבר עבודה לחופש? האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? האם למדתם למבחנים? מה הציון הכי גבוה (במבחן)? מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? מה תזכרו מהשנה החולפת? האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?.. מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? כנ"ל מחברת - באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אתם מוזמנים להוסיף הערות, הארות, סיפורים אישיים, או כל דבר העולה על רוחכם

../images/Emo41.gif שלי..../images/Emo41.gif

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו?100,לשון..הייתי רוצה יותר אבל אין ברירה...
מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לא היו ציפיות..רציתי לסיים כמה שיותר מהר.. האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט )בחלק כן בחלק לא... יש כמה מקצועות שבבגרויות רק עברתי,לא קיבלתי ציון גבוה... במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות?שנה אחרונה..:) מה רוצה לשנות בשנה הבאה?אין מה לשנות כבר... מי המורה הכי טוב השנה ולמה? אילנית,מורה לתנ"ך...לא יודעת למה פשוט אהבתי איך שהיא לימדה ובכלל בגלל שאהבתי את המקצוע.. מי הכי גרוע ולמה?מורה לספרות...מומיה הייתה צריכה כבר לקחת חופש מזמן... האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? חלק מהכיתה כן.. איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? היה המון לחץץץץץץ פשוט המון... עדיין נשארו כמה בגרויות... האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? לא היו הבדלים השנה... האם מצאת כבר עבודה לחופש? ממשיכה לעבוד באותה עבודה כבר שנתיים..
האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? לא ביקשו מאיתנו.. האם למדתם למבחנים? לחלק כן.. מה הציון הכי גבוה (במבחן)?100 מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח הכי נמוך 60...אין תירוץ פשוט לא למדתי..חחח לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? הכי מאוחרת ב9 בבוקר,הכי מוקדמת ב7 ורבע.. מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? קפה בלי אוכל.. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה?לא לקחתי.. מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת?הכי מוקדמת 2 הכי מאוחרת 5 מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)?אמממ בעיקרון לא ממש הברזתי הרבה,היו כמה מקצועות פה ושם שנהגתי לא להגיע לשיעור :) למשל ספרות.. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים?לא משהו מיוחד מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה?לא נכנסה להריון...חחחח בכל השנים היא הייתה בהריון... בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? הייתי ממש אבל ממש עצבנית על המורה ופשוט שלחתי אותה לעזאזל ואחרי זה הצטערתי איזה חודש מה תזכרו מהשנה החולפת? את כל החברים .. האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? לא מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? יש,וכולן מעולות... ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?..לא מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה?קאטרינה...בספרות..חחחח כנ"ל מחברת - באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עטים חחח מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה?אהוב לשון ותנ"ך,שנוא ספרות

חחחחחח ראסמי

אני לומדת בבית הספר מכיתה ז' בכל השנים היא הייתה בהריון...כנראה יש לה איזה 5 ילדים כבר וזה רק מהתקופה שלמדתי בבית הספר..

SpyKid

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו?
100 (כימיה), כמובן שמרוצה
מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו?
אמממ... מבחינת הלימודים - כנראה לקבל ציונים נורמליים במתמטיקה-פיזיקה-כימיה... כנראה שהתגשמו
(חוץ מזה לא ממש זוכרת ציפיות חחח) האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט )
באלה שאכפת לי מהציונים בהם (ראה תשובה לשאלה הקודמת), אפשר לומר שכן, בשאר המקצועות - לא כ"כ אכפת לי חחחח אבל היה לא נורא כ"כ סה"כ...
במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות?
בעיקר בזה שהכרתי אנשים חדשים (חלק לא מהביצפר, וחלק כן, אבל שבעבר לא הייתי כ"כ מדברת איתם) מה רוצה לשנות בשנה הבאה?
את הציונים בפיזיקה ומתמטיקה
מי המורה הכי טוב השנה ולמה?
לודמילה, המורה לכימיה, (לא בגלל הציון חחח
), פשוט כי היא אחלה מורה, וגם בנאדם טוב
מי הכי גרוע ולמה?
חחחחחחחחח המורה לספרות-לשון
בגלל כמה שהיא "אוהבת" אותי ובגלל המגן המדהים...
[אבל בקטנה...] האם הכיתה שלך הייתה מגובשת?
יחסית לכיתה שהייתה לי בחטיבה - כן. אבל עקרונית רוב החברים\ידידים שלי מהביצפר הם מכיתות אחרות בשכבה... :] איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות?
עברה דווקא ממש ס22ה, חוץ ממתמטיקה 06 הבגרויות היו ממש טובות
האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה?
כמובן שאני עוד לא יודעת בוודאות את הציונים של הבגרויות, אבל אני מתארת לעצמי שיהיו הבדלים בהסטוריה ובלשון... חחח האם מצאת כבר עבודה לחופש?
לא
[וגם לא בטוח שאני אחפש...] האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא?
נאמר ככה, במקצועות הריאליים הכנתי ש"ב כמעט תמיד [רק לא בבית, אלא בשאר השיעורים.......], ובשאר המקצועות לא
האם למדתם למבחנים?
ברוב המקרים - או שלא למדתי בכלל, או שלמדתי ערב לפני המבחן... {כמו לבגרות בלשון של היום, שהתחלתי ללמוד ב-10 בלילה...} מה הציון הכי גבוה (במבחן)?
אמממ... 100
{בספורט, אבל נראה לי שהיה גם בעוד מקצועות...} מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח
חחחחחחח אני מניחה שמשהו בסביבות 50-55 [בהסטוריה כנראה]... תירוצים - לא למדתי, לא הקשבתי בשיעורים, לא הכנתי שיעורי בית...
לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת?
הכי מוקדמת - שעת 0, 7:50... מאוחרת - שעה שלישית נדמה לי... [10:30] מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות?
אם בכלל, לשתות - קפה [במיוחד ביום רביעי\שישי לפני שעתיים פיזיקה, כדי לא להירדם חחח, וזה לא בגלל שמשעמם, פשוט בניגוד לשיעורים אחרים אני מנסה להתרכז..] לאכול - בדרך כלל כלום, לפעמים יוגורט\טוסט... [יאמי] האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה?
בהתחלה לקחתי או קניתי סנדוויץ' בקפיטריה, אבל לקראת סוף השנה הפסקתי לאכול בבי"ס... מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת?
הכי מאוחרת - 5:30 [ביום ראשון, שלוש שעות אחרונות ספורט מורחב], הכי מוקדם - אחרי שעה ראשונה, שחררו הביתה כי רוב השכבה הייתה באסיפה של המשלחת לפולין... מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)?
אילו - חברה [הברזתי מחצי מהשיעורים בערך כי זה שעת 0, והיה לי 'טוב מאוד' בהתנהגות :0 ], לשון, תנ"ך, הסטוריה, ספרות, אנגלית, וכו'... כמה - מי סופר?
[אבל לא כ"כ הרבה] האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים?
חחח כן, עם רכזת השכבה [בגלל חוסר הסכמה אידאולוגית
] ועם המורה לספרות-לשון
[שוב בגלל חוסר הסכמה אידאולוגית, אבל הפעם בנוגע ליחס למקצוע...] מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה?
אמממ... בניגוד למחבר השאלון,[
], לי אין כ"כ הרבה מורים מוזרים בבי"ס חחח אני רק זוכרת שהמורה למתמטיקה הסבירה לנו דברים בגאומטריה של המרחב בעזרת כל מיני חפצים שהיו בהישג יד, ובדרכים מצחיקות... בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה?
אממממ... תנו להיזכר...
מה תזכרו מהשנה החולפת?
ישיבות ודיונים בספרייה ושיעורים מצחיקים
האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ?
לא... מה יישאר לל"ג בעומר של שנה הבאה???
מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם?
כן, במחברת היחידה שלי [מסוף השנה] יש - מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, רשימות ליומן אישי, ציורים, שירים, מקרים מצחיקים בשיעורים, נסיון לפתור בעיית חשיבה שמצאתי באיזה ספר בספרייה, רשימות ממקצועות אחרים [כי אין לי מחברת], כל מיני סיכומים ו\או דפים, ציטוטים מ"ספר הבדיחה והשנינה" שחרשתי עליו בזמנו, ועוד ועוד...
ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?..
לא
מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה?
הכי אוהבת - מכניקה ניוטונית [כי יש שם סיפורים על תולדות הגילויים באסטרונומיה וכו'], הכי שונאת - ספר הסטוריה
כמה חוסר-אופטימיות בספר אחד...
כנ"ל מחברת -
מתיכיזיקה!!! [המחברת הנ"ל עם השטויות, השם נגזר משלושת המקצועות העיקריים שבה]
באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה?
עט שחור בעיקר... מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה?
אהוב - ספורט, פיזיקה, כימיה [תלוי באיזה חלקים של השנה], שנוא - הסטוריה [כרגיל...], למרות שגם תנ"ך די (מאוד) מרדים...

SpyKid

New member
אה נזכרתי,

הדבר הכי מוזר שמורה אמרה - המורה ללשון-ספרות: "אני זוכרת איך בתיכון היה לי 40 בספרות... אה, וגם איך שהברזנו כל הכיתה לים!" [היא אמורה להבין אותי, לא לשנוא אותי..!
]

Dynamo1929

New member
בשנה הבאה נשרוף את בית הספר...

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 98 (05), לא מרוצה! הגיע לי 100! מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לא היו ציפיות מיוחדות. חלקן התגשמו.. חלקן הקטן, הייתי אומר.. האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) במגנים-לא ממש. בבגרויות-חוץ מפשלה אחת, מקווה שכן. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? שהיא האחרונה והקצרה (פורמלית) מכולן. מה רוצה לשנות בשנה הבאה? חחחחחח בבית הספר?.. הייתי רוצה לשנות את מראהו החיצוני.. מראה מודרני של עפר וקרשים שרופים מאד הולם אותו... מי המורה הכי טוב השנה ולמה? המורה לפיזיקה. כי הוא אנטיתזה של מורה. הוא בדיוק ההפך ממה שצריך לעשות ומאיך שצריך להיות מורה. <: מי הכי גרוע ולמה? מורה להסטוריה-פטריוטית אנטי סובייטית מגעילה, שמפלא בין תלמידים ונותנת מגנים שערוריתיים. מורה לתנ"ך (שהיא גם הרכזת הפדגוגית)-המורה הכי מושחתת שהכרתי אי פעם, פשוט גועל נפש. מורה לספרות (כיתתי)-דתייה, אנטי חילונית והיסטרית בטירוף. פשוט גועל נפש. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? לא. איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? עברה פסדר, מקווה לטוב. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? נראה לי שכן ובכל המקצועות. למה? כי המורים מפגרים מושחתים שמעודדים חרשנות עיוורת. האם מצאת כבר עבודה לחופש? טרם. האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? לא ממש, בפיזיקה הכנתי פעמיים, פעם באוקטובר ופעם בנובמבר. באנגלית-פעם אחת בדצמבר. בחיבור הכנתי כמה פעמים (כי אהבתי את זה.. חח), וזהו, בשאר המקצועות לא ידעתי מה לומדים עד הבגרויות.. האם למדתם למבחנים? לחלקם (אבל למידה זה דבר סובייקטיבי, לא כולם מגדירים את זה באותה צורה). מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100 (מתמטיקה,05). מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח 40, או 40 ומשהו, תנ"ך. תירוצים? אין תירוצים מיוחדים, ההיכרות הראשונה שלי עם החומר של השנתיים האחונות הייתה יום לפני המתכונת.. לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? הכי מאוחרת- 9:20 (אבל זה לא היה כל השנה), הכי מוקדמת, ראסמית-7:45, אבל אני לא חושב שהייתה פעם אחת כל השנה שבאתי בשעה הזאת.. מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? לאכול-בדר"כ פיצה, לשתות-קפה. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? לפעמים, ביסלי, כי אין צורך להכין אותו.. מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? 15:40, 13:00. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? מכולם, לא זכור לי מקצוע שלא הברזתי ממנו. כמה-הרבה.. יש מקצועות שעדיף לספור כמה פעמים הגעתי אליהם (כמו מתמטיקה, אנגלית, חיבור לקראת סוף השנה, הסטוריה ועוד..) האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? משהו רציני? לא ממש. עם המורה להסטוריה לקראת סוף השנה (בגלל ציון המגן השערורייתי). עם הרכזת הפדגוגית בתחילת השנה (בגלל שטויות פורמליות) , ועם המורה לספרות באמצע השנה (בגלל שהיא היסטרית בטירוף...). מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? וואו, היה הרבה.. בערך באמצע השנה הלך לעולמו אחד ממורי המתמטקיה אצלנו בבית הספר. המורה שלנו לספרות מורחב כנראה הכירה די טוב את הנ"ל, ובשעור אחד, יומיים אחרי מותו של המורה, עשתה דבר מוזר.. היא נכנסה לכיתה ופצחה במונולוג על הנושא. לפתע, באמצע דברייה, כשכל הכיתה יושבת בשקט מופתי ונושאת עינייה למורה, מתחילה המורה לתת לעצמה סטירות ולהגיד בקול רם "מפגרת, מה אתה עושה!?" , "פויה! מספיק..!!!".. דמעות התחילו לזלוג על פנייה והיא יצאה בהיסטריה מהכיתה... (כיום המורה מאושפזת בארבנאל.. חח סתם.. היא חזרה לכיתה אחרי 20 דקות בערך והמשיכה ללמד כאילו כלום לא קרה..) בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? אממ.. לא נראה לי שהיה משהו מיוחד (אבל בכל זאת אנסה להזכר..) מה תזכרו מהשנה החולפת? אממ.. הכל.. (לא שהכל היה כ"כ טוב..) האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? כן! חח מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? בתחילת השנה היו ברוב המקצועות. מחברת תנ"ך-היו בה שני עמודים שקשורים לתנ"ך, השאר ציורים או התכתבויות עם חברים לספסל הלימודים. כנ"ל כמעט בכל שאר המקצועות. לקראת סוף המחצית הראשונה כבר הייתה לי מחברת אחת לכל המקצועות, ובמחצית השנייה כבר לא היו לי בכלל מחברות (בשום מקצוע).. חח ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?.. חחחח קצת, לדוגמא לפני המתכונת בפיזיקה המורה רשם לנו את המיקוד.. כמובן שלא הייתה לי מחברת ולא רציתי לבקש ממישהו דף (אני תמיד מאבד דפים..), אז כתבתי את כל המיקוד על הכריכה של הספר.. הקטע שאבדתי גם את זה, המורה בטעות לקח לי את הספר והחזיר אותו רק שבוע אחרי המתכונת הראשונה (כל פעם שכח להביא אותו לבית הספר..).. מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? אין כאלה. לא אהבתי במיוחד שום ספר וגם לא שנאתי. כנ"ל מחברת - ממה שהיה לי בתחילת השנה, ספרות-הכי אהוב כי היו בה הכי הרבה ציורים, ואף כמה פורטרים יצאו לא רע בכלל.. אין הכי שנוא, כי לאף מחברת לא היה ממש קשר למקצוע הנלמד... באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עטים שונים.. בתקופת הבגרויות קניתי 5 עטים חדשים! פשוט איבדתי כל הזמן את העטים שהיו לי.. מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? מבחינת האוירה בשעור, הכי אהוב-פיזיקה (כי זאת לא הייתה אוירה של שעור..). הכי שנוא-ספרות, האווירה הכי דוחה (למרות שלרוב המורה פשוט הייתה מעיפה אותי, ואף הייתה תקופה של שבועיים שהיא בכלל סירבה להכניס אותי לכיתה מלכתחילה..).

Janem

New member
אם תצטרך עיתונים, בנזין, מצתים וכו'

... אז אל תהסס לפנות... :)))))

Janem

New member
נ.ב...

גם אנחנו השנה עשינו דף של צ'אט כיתתי והעברנו אותו משולחן לשולחן, אבל איכשהו זה הגיע למורה שחטף התקף חררה מזה... "מזה??? אתם ממש כמו ילדים קטנים, בחיי, לא ראיתי התנהגות כזאת ילדותית בחיים שלי, אתם חושבים שבאוניברסיטה זה ככה???" (כל זה במבטא צפרוקאי).

AeroSlash

New member
אוקי...

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? המגן הכי גבוה השנה היה 96 בפיזיקה. מה נראה לכם, אני מרוצה או לא?
מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? הרבה ציפיות, כמעט כולן התרסקו בפרצוף, מה שמלמד אותי לא לצפות. האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) הגשתי הרבה מעבר מה שרציתי. היו לי נכשלים כל השנה במדעי המחשב וכימיה ובסוף בשניהם ניגשתי על 90 ו-95.
במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? הבנתי הרבה מאוד דברים, עבר עלי בשנה הזו יותר מאשר עבר עלי בכל החיים יחד נראה לי.
מה רוצה לשנות בשנה הבאה? לתקן את 1000 הטעויות שעשיתי בשנה הזאת ולנסות להפסיק להבריז לגמרי לגמרי..
מי המורה הכי טוב השנה ולמה? מחשבים, פיזיקה, מתמטיקה, כימיה. כי אין כמוהם.
מי הכי גרוע ולמה? אין לי מורים גרועים. למרות שאני לא סובלת את המורה לאנגלית וזה הדדי וגם המחנכת [לשון] מעצבנת אותי לפעמים.
האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? יחסית לשנה שעברה - דיי.
איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? בתוך הרבה דפים ותוך הרגשה שאם אני אראה עוד קף שיש עליו נוסחאות בפיזיקה אני אקיא. הציפיות טובות בהכל, חוץ מפיזיקה. אבל היה דווקא סבבה. בקושי הייתי בבית כל התקופה.
האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? כן. פיזיקה. כי הוגשתי על 96 ואני הולכת לעבור בקושי רב [וגם זה לא בטוח].
האם מצאת כבר עבודה לחופש? די. בגרפיקה!!!!!1 מה שאני הכי אוהבת!! |ייייאייי!!!|
האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? בהיסטוריה אף פעם לא והוא לא הכי התייחס לזה כי אני גם ככה ידעתי יותר מכולם והייתי היחידה שבכלל הקשיבה בשיעור, אנגלית כמעט גם אף פעם לא. במחשבים פעמיים/3, במתמטיקה הכנתי, כימיה עד לפני המגן בכלל לא, פיזיקה חצי מהשיעורים לא, בתנ"ך כמעט תמיד... אזרחות לא ממש היה לי שיעורים. מה עוד יש? לשון, כמעט אף פעם, ספרות הספקתי ללמוד כמה חודשים לפני סוף השנה אז לא זוכרת.. וזוה נראה לי..
האם למדתם למבחנים? כן, חוץ מלשון.
מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 99
מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? 65 - כימיה, נודע על הנושא העיקרי של המבחן כמה שעות לפני המבחן. לפני בית הספר-
מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? מאוחרת - 12 נראה לי, מוקדמת - 7.
מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? קפה ולחם עם גבינה. כל בוקר קבוע.
האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? כיוון שאני זוכרת בדיוק מה מרחתי על הלחם לפני חצי שנה.... ולמה? בואו נחשבוע לסוגיה מתוסבכת זו ביחד.
מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? מוקדמת - 10 נדמה לי. מאוחרות - 4 בצהריים.
מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? אוי ווי
שנתחיל? כמה זו בכלל שאלה נחמדה, כי אני אמורה לזכור..
האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? אהה.. המורה לאנגלית, כמעט כל שיעור היה איתה משהו - היא פשוט לא סובלת אותי ובצדק מוחלט. זה בערך כל מה שזכור לי חוץ מהמורה להיסטוריה שהעיף אותי כל פעם שלא היה לו מצב רוח או משהו שהכי אהבתי: אלה לידיד: "לך להזדיין!!". המורה: "דברי יפה!! צאי החוצה!!!"
מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? הייתי אומרת זה שסגן המנהל ליטף אותי בכל הזדמנות אפשרית אבל זה לא מוזר. מה שכן יהיה מוזר זה שתהיה בת בבית ספר שהוא לא ליטף אותה.
הדבר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? נכנסתי לשיעורי חינוך תעבורתי.
מה תזכרו מהשנה החולפת? הנסיעה לפולין.
האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? לא
. מחברות-
האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? בודאי יש. הדבר הכי מוזר- שיעורי בית.. סתם. דברים שנראים לאחרים מוזר אבל זה בעצם שיחות שלי ושל לנה שרק אנחנו נבין..... ספרים-
האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם? או-הו איך דאגתי
..
מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? שונאת - מתמטיקה. אוהבת - מתמטיקה, כי אני לא לומדת את זה יותר
. כנ"ל מחברת - ראה תשובה קודמת.
באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עטי פיילוט, 0.5 כחול, תכלת שולט
!!! זה ורק זה!!
מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אהוב? היסטוריה כמובן. שנוא - אנגלית וספרות!!!!1 זייהו :)) שבת שלום לכולם:]

עכשיו תורי:)

אני אתכתוב בקיצור כי אני עצלן הציון =מגן הכי נמוך זה 68 שאר המקצעות מתחיל מ80 הכי גבוה זה 100 ! כן אני מרוצה ,הציפיות היו להתחבר יותר לאנשים אבל דווקא השנה זה קרה (יב)לא וזה פסיכולוגיה בגלל מורה דפוקה כי לקחה יותר מדי חופשים ולא הספיקה ללמד את הכל ובמתכונת הופיעו נושיאם שלא לימדה בעעעעעעעע שנה שעברה היה לי 90 בפסיכולוגיה ירידה חדה ביותר בעעעעעעע שונא את זה :( .אני לא יכול לשנות כלום כי סיימתי השנה הייתה יחסית בסדר.המורה הכי טובה הייתה מורה לאנגלית נחמדה והיה אפשר לדבר הרבה בשיעורים .הבדל הכי גדול זה 30 נק:( אבל ככה לא היו הדלים משמעותים הטווח היה בין 10 ל15 נ"ק .אני לא מחפש כלום כי אין לי זמן אני מתגייס בחודש הזה לצערי בעעעעעעעעע :(.הכנתי שיוערים רק בספורט חח ובשאר המקצעות אז רק בפסיכולוגיה כי זה חשוב לי אני רוצה להמשיך ללמוד את זה מקווה לטוב.:0 .מבחן זה היה 49 בתנך .הכי גבוה 100 .היייתי חייב להגיע לבת ספר ב8 באתי ב11 לא קמתי .שעה קודם באתי בגלל אח שלי (לא הסתכל טוב על מערכת).לא אכלתי כלום בבוקר מכיתה ג ככה שונא לאכול לא מרגיש עם זה בח.הברזתי הכי הרבה מספרות תנL חיבור יותר מ10 שעות.לא היו לדברים כאלה כמו תקלים. לא זוכר. כן תמונות של בחורות חח סתם.יש לי מחברת אחת ל5 מקצעות הערה לא מומלץ חח.עט אני מת על עט שחור .ספורט ופסיכולוגיה .תנ"ך כי הוא משעמם רצח והיסטוריה גם ואזרחות פשוט זוועה . כן כן סיימתי שנה עברה ככה לא ציפיתי שזה יקרה לפחות לא כך מהר סיימתי חיים אמיתים מתחילים עובר למסגרת אחרת (צבא ) יש הרבה חששות והרבה ציפיות ,אני לא יכול להגיד שאני שמח שסיימתיאבל כיתה יב זאת שנה נהדרת וגם מעצבנת עונס רב ,מבחנים רבים לחץ בלתי נורמאלי .קשה לתאר את זה יש רגשות מעורבים .סוף סוף סימתי אני יכול להגיד שאני יותר לא תלמיד יש אולי עוד בגרות אחת וזהו אבל כמעט סיימתי .כשאני מסתכל על הכל אז דבר הכי מבאס זה שלטא היה יותר עם ידידים הבהפסקות לא נשב נשתף כי זה פשוט נגמר .:( מקווה שיהיה טוב כי עתיד זה דבר מפחיד ואכזר אבל מצד שני הוא מיוחד .:) יום טוב לכולם חופש נעים ,ומי שעולה לכיתה יב אז נצלו אותו לא רק בלימודים כי תצטער שלא עשיתם כלום חוץ מלחרוש :))))))))))))))))))))))))))))) יופש נעים ובהצלחה בשנה הבאההההההההההה

דניאל חברים אמתיים נשארים

גם אחרי הביצפר... ואם לא אז הם לא חברים אמתיים וכאלו אתה לא צריך כפי שאני מכירה אותך..=)

Janem

New member
תנו לזקנים לענות...../images/Emo129.gif

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? בתיכון? 100, בפיזיקה. כן הייתי די מרוצה, במיוחד אחרי ה65 בבגרות. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לא היו לי שום ציפיות מללמוד בצבא, אבל יצא די אחלה, אחלה אנשים, אחלה חומוס... צחוקים, בלגן בלגן... האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) השנה לא. כי לא ממש התאמצתי, אבל יהיה טוב. יש עוד שנה... במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? שנה ראשונה שלי במסגרת צבאית. מה רוצה לשנות בשנה הבאה? אני אשקיע יותר... (זה מה שאני אומר כל שנה..חח) מי המורה הכי טוב השנה ולמה? אין לנו כאלה, כי המורה הכי טוב הוא די חרא של בן אדם, מאוד עצבני. מי הכי גרוע ולמה? גם כאלה אין. כי לפחות אצלם אפשר לישון בשיעור, או לשחק ביץ' ראלי בפלאפון... או לשרוף עטים... האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? בעבר? לא. כל אחד באמא שלו, סנובים, עלוקות, טפווו. היוםן לעומת זאת הכיתה שלי מגובשת, למרות שאנחנו מ20 מקומות שונים בארץ. איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? אישית עלי היא עברה בלשחק בג'נרלס, ולישון בין בגרות לבגרות, אבל האמת, זו הייתה התקופה שהכי חרשתי בה, לפחות שעתיים לפני כל בגרות... האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? בפיזיקה-65 בבגרות, 100 במגן. באזרחות-95 בבגרות, 70 במגן (כי הברזתי משני מבחנים). חוץ מזה הכל די היה אותו דבר. האם מצאת כבר עבודה לחופש? אני כבר לא אעבוד ביקב, לא השתכנעו שאני דוס חזק. בראסמי אין לי כוח לעבוד, אני בעד בטלנות בנתיים. האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? בתיכון השקעתי לפעמים במקצועות הריאליים, קשה לחפף בהם. בכל ההומאני הייתי מחפף, מעתיק שיעורים, וכו'... האם למדתם למבחנים? זה הדבר היחידי שהייתי עושה, עם בוכטה של דפים מצולמים ב4 כתבי יד, סיגריות וקפה... מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100...חח מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? 45, אין תרוצים, אמא שלי הכריחה אותי ללכת, למרות שרציתי להבריז... לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? 7:30-מוקדם. לא הייתי בא. הכי מאוחרת-8:15. מאוחר... חחחחחחחחחחח מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? לאכול-סיגריה. לשתות-שוקו, או קפה. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? לא. הייתי מסנג'ר ילדים להביא לי ביסים. היו ימים שהייתי רעב... מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? הכי מוקדמת-12:00, ביום שישי, הייתי מבריז בד"כ. הכי מאוחרת-16:00, גם הייתי מבריז. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? מהכל לפחות פעם אחת. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? היו לי תאקלים עם רכזת המשמעת שלנו, רקפת. כל בוקר היו לה שיחות נפש עם בנות שבאות "לא צנוע", ועם מאחרים כרוניים, וגם איתי, על בעיות השינה שלי... מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? מורה אחד נפל אצלנו כשניסה לעלות לבמה. כולם היו בשוק. בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? סיימנו ללמוד מוקדם, ולא נתנו לנו להשתחרר הבייתה. אז אני ודרוזי אחד, התפלחנו מהבסיס, ותפסנו טרמפ לתחנה המרכזית. בתחנה המרכזית פילחנו משחקי וידאו, סרטים, בגדים, מציות, גחלים לנרגילה, קיצר הרבה דברים טובים. חזרנו גם בטרמפ. מה תזכרו מהשנה החולפת? חחחחחחחחחח. קטע אחד: מורה אחד אצלנו חשב שהוא תפס דתי אחד מעתיק במבחן (ואותו מורה תמיד מנסה להוכיח שהדתיים מזויפים), אז הוא הוציא לו מתחת למדף חבילה של דפים לא קשורים לכלום, והתחיל לרדת עליו: "כיפה שמיפה, כיפה שמיפה, הא???, אתם רואים! גם דתיים עושים את זה!!!". האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? וואי, בהתחלה חשבתי שיהיה סיפור לשרוף ת'תיכון שלי, אבל לשרוף בסיס צבאי זה יותר מסובך אפילו, השטח יותר גדול... ובתכלס אני לא רוצה, כבר משעמם לי בבית. מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? כן, זה אוסף צילומים של 4 אנשים שונים. 3 בנות (כתב יפה) ובן אחד (כתב מזוויע). ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?.. או הייתי עושה את זה הרבה, בגלל זה כמעט ולא מכרתי ת'ספרים שלי (הם היו מלאים בקשקושים). עכשיו אנחנו מחזירים את הספרים בסוף כל סמסטר (הספרים שייכים לצה"ל). מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? כנ"ל מחברת - בעבר שנאתי את ספר ההיסטוריה השמן... שכחתי את שמו, ואת קלסר מתמטיקה, כי הוא היה יותר שמן מספר היסוטריה... באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? חחחחחחחחחחחחחח... כשכתבתי בכלל משהו, זה היה בפיילוט חצי שרוף... מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? שנאתי מתמטיקה, כי איאפשר היה לחפף בה. מקצוע אהוב-ספרות, כי המורה אהבה אותי, אפילו לא העיפה אותי מהכיתה כשישנתי... אתם מוזמנים להוסיף הערות, הארות, סיפורים אישיים, או כל דבר העולה על רוחכם- "הרוצח קרב לנערה, היא הרגישה את נשימתו בעורפה, היא התחילה להגביר את צעדיה, הוא הניף את הסכין, ואז משום מקום ה_________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ וכך היא ניצלה ברגע האחרון...

למעלה