../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif
מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו?
100 (כימיה), כמובן שמרוצה
מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו?
אמממ... מבחינת הלימודים - כנראה לקבל ציונים נורמליים במתמטיקה-פיזיקה-כימיה... כנראה שהתגשמו
(חוץ מזה לא ממש זוכרת ציפיות חחח) האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט )
באלה שאכפת לי מהציונים בהם (ראה תשובה לשאלה הקודמת), אפשר לומר שכן, בשאר המקצועות - לא כ"כ אכפת לי חחחח אבל היה לא נורא כ"כ סה"כ...
במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות?
בעיקר בזה שהכרתי אנשים חדשים (חלק לא מהביצפר, וחלק כן, אבל שבעבר לא הייתי כ"כ מדברת איתם) מה רוצה לשנות בשנה הבאה?
את הציונים בפיזיקה ומתמטיקה
מי המורה הכי טוב השנה ולמה?
לודמילה, המורה לכימיה, (לא בגלל הציון חחח
), פשוט כי היא אחלה מורה, וגם בנאדם טוב
מי הכי גרוע ולמה?
חחחחחחחחח המורה לספרות-לשון
בגלל כמה שהיא "אוהבת" אותי ובגלל המגן המדהים...
[אבל בקטנה...] האם הכיתה שלך הייתה מגובשת?
יחסית לכיתה שהייתה לי בחטיבה - כן. אבל עקרונית רוב החברים\ידידים שלי מהביצפר הם מכיתות אחרות בשכבה... :] איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות?
עברה דווקא ממש ס22ה, חוץ ממתמטיקה 06 הבגרויות היו ממש טובות
האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה?
כמובן שאני עוד לא יודעת בוודאות את הציונים של הבגרויות, אבל אני מתארת לעצמי שיהיו הבדלים בהסטוריה ובלשון... חחח האם מצאת כבר עבודה לחופש?
לא
[וגם לא בטוח שאני אחפש...] האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא?
נאמר ככה, במקצועות הריאליים הכנתי ש"ב כמעט תמיד [רק לא בבית, אלא בשאר השיעורים.......], ובשאר המקצועות לא
האם למדתם למבחנים?
ברוב המקרים - או שלא למדתי בכלל, או שלמדתי ערב לפני המבחן... {כמו לבגרות בלשון של היום, שהתחלתי ללמוד ב-10 בלילה...} מה הציון הכי גבוה (במבחן)?
אמממ... 100
{בספורט, אבל נראה לי שהיה גם בעוד מקצועות...} מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח
חחחחחחח אני מניחה שמשהו בסביבות 50-55 [בהסטוריה כנראה]... תירוצים - לא למדתי, לא הקשבתי בשיעורים, לא הכנתי שיעורי בית...
לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת?
הכי מוקדמת - שעת 0, 7:50... מאוחרת - שעה שלישית נדמה לי... [10:30] מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות?
אם בכלל, לשתות - קפה [במיוחד ביום רביעי\שישי לפני שעתיים פיזיקה, כדי לא להירדם חחח, וזה לא בגלל שמשעמם, פשוט בניגוד לשיעורים אחרים אני מנסה להתרכז..] לאכול - בדרך כלל כלום, לפעמים יוגורט\טוסט... [יאמי] האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה?
בהתחלה לקחתי או קניתי סנדוויץ' בקפיטריה, אבל לקראת סוף השנה הפסקתי לאכול בבי"ס... מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת?
הכי מאוחרת - 5:30 [ביום ראשון, שלוש שעות אחרונות ספורט מורחב], הכי מוקדם - אחרי שעה ראשונה, שחררו הביתה כי רוב השכבה הייתה באסיפה של המשלחת לפולין... מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)?
אילו - חברה [הברזתי מחצי מהשיעורים בערך כי זה שעת 0, והיה לי 'טוב מאוד' בהתנהגות :0 ], לשון, תנ"ך, הסטוריה, ספרות, אנגלית, וכו'... כמה - מי סופר?
[אבל לא כ"כ הרבה] האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים?
חחח כן, עם רכזת השכבה [בגלל חוסר הסכמה אידאולוגית
] ועם המורה לספרות-לשון
[שוב בגלל חוסר הסכמה אידאולוגית, אבל הפעם בנוגע ליחס למקצוע...] מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה?
אמממ... בניגוד למחבר השאלון,[
], לי אין כ"כ הרבה מורים מוזרים בבי"ס חחח אני רק זוכרת שהמורה למתמטיקה הסבירה לנו דברים בגאומטריה של המרחב בעזרת כל מיני חפצים שהיו בהישג יד, ובדרכים מצחיקות... בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה?
אממממ... תנו להיזכר...
מה תזכרו מהשנה החולפת?
ישיבות ודיונים בספרייה ושיעורים מצחיקים
האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ?
לא... מה יישאר לל"ג בעומר של שנה הבאה???
מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם?
כן, במחברת היחידה שלי [מסוף השנה] יש - מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, רשימות ליומן אישי, ציורים, שירים, מקרים מצחיקים בשיעורים, נסיון לפתור בעיית חשיבה שמצאתי באיזה ספר בספרייה, רשימות ממקצועות אחרים [כי אין לי מחברת], כל מיני סיכומים ו\או דפים, ציטוטים מ"ספר הבדיחה והשנינה" שחרשתי עליו בזמנו, ועוד ועוד...
ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?..
לא
מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה?
הכי אוהבת - מכניקה ניוטונית [כי יש שם סיפורים על תולדות הגילויים באסטרונומיה וכו'], הכי שונאת - ספר הסטוריה
כמה חוסר-אופטימיות בספר אחד...
כנ"ל מחברת -
מתיכיזיקה!!! [המחברת הנ"ל עם השטויות, השם נגזר משלושת המקצועות העיקריים שבה]
באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה?
עט שחור בעיקר... מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה?
אהוב - ספורט, פיזיקה, כימיה [תלוי באיזה חלקים של השנה], שנוא - הסטוריה [כרגיל...], למרות שגם תנ"ך די (מאוד) מרדים...