Drunk Bullet

New member
רק אני מורעב שהביא אוכל לבי"ס?

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 100 באנגלית, אנגלית בע"פ, מתמטיקה, ביוכימיה, מעבדת ביוטכ'. מרוצה.. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לסיים בהצטיינות, התשגמו?
האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) בתנ"ך וספרות לא. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? השנה האחרונה מה רוצה לשנות בשנה הבאה? הבי"ס כבר לא משנה לי בשנה הבאה.. מי המורה הכי טוב השנה ולמה? אנגלית, מורה די ידידותית, השיעורים שלה עברו מהר. מי הכי גרוע ולמה? תנ"ך
, מגלומנית, גזענית בהסוואה. ה$$^&$# נתנה ציוני מגן יבשים, כשכל מורה אחר העלה כמה נק'. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? בערך איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? עברה מהר, הציפיה היחידה היא לקבל ציונים טובים. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? חושב שלא יהיו, אולי רק במתמטיקה, אבל בשביל זה יש מועד ב'
האם מצאת כבר עבודה לחופש? עובד כבר קרוב לשנתיים, בקרוב מפסיק בגלל הצבא. האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? הכנתי, באנגלית פחות כי לפעמים אילתרתי תשובות ועשיתי את עצמי קורא אותן מהספר.. האם למדתם למבחנים? כן מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100 מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח 82, ספרות ותנ"ך לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? מאוחרת - שיעור שלישי (10 בבוקר בערך), הכי מוקדמת - 8:15 (שיעור ראשון רגיל) מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? תה עם משהו האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? כן, סנדוויץ' מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? מאוחרת- קרוב ל4 (מעבדת ביוטכ'..), מוקדמת - נראה לי שאחרי 2 שיעורים, ב10 בערך.. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? לפי התעודה, יש לי 11 חיסורים, אבל אני לא זוכר שבאמת היו לי כאלה.. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? בילבלתי למורה לתנ"ך, את המוח..לא עזר.. מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? לא זכורים לי דברים מיוחדים, המורה למתמטיקה (המחנכת) פעם אחת התרגזה וצעקה "טמטום גלובאלי" (במבטא רוסי כבד), ופעם אחרת היא התייאשה ממישהו, ונתנה גניחה שלא הייתה מביישת שחקנית פורנו מנוסה. בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? למורה שלנו במעבדת ביוטכ' קוראים סאלי, ומתחילת השנה אני קורא לה (ביני לבין החברים) "באבא סאלי" (ע"ש הרב). בשיעור אחד, הייתי צריך לשאול אותה משהו, ניגשתי אליה ואמרתי בקול "באבא סאלי", מבלי לשים לב למה שאני אומר..למזלי היא דיברה עם מישהי, וחבר שהיה לידי השתיק אותי מהר. מה תזכרו מהשנה החולפת? שהיא האחרונה? האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? נהה גם ככה הוא עובר להרצליה, עוד שנתיים. מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? כל מיני שרבוטים משיעורים משעממים.. ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספרים שלכם?.. לא זוכר מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? שונא - מתמטיקה (לא נראה לי שצריך סיבה), אוהב - ביוכימיה (סתם מעניין) כנ"ל מחברת - שונא - מתמטיקה באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עפרון, אבל במבחנים הכריחו לכתוב בעט מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אהוב - אנגלית/ביוכימיה, שנוא- לא כ"כ שנוא, אבל לא הכי אהוב - מעבדת ביוטכ' - המעבדות לא היו הכי מעניינות, וכל פעם היינו צריכים להכין דו"ח..

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו לקחת זה שאלה שלך ולא באבא סאלי יותר בחיים שלך...

Dynamo1929

New member
../images/Emo6.gif (בקשר לאנגלית)

זה הזכיר לי שעור אזרחות אחד- המורה לאזרחות תמיד הייתה מעיפה החוצה כל מי שלא היה לו ספר. באחד מהשעורים השנה לא היה לי ספר, ועבר לשבת ליידי (אני יושב בסוף הכיתה) איזה ליצן שתפסו לו את המקום (אנדריי, שבדר"כ ישב לידי, הבריז <כמה מפתיע>), וכמובן לאף אחד משנינו לא היה ספר. קיצר, פתאום המורה אומרת להוציא ספרים ומתחילה סבב כיתתי שבו כל תלמיד קורא שאלה (מהספר) ועונה עלייה. פתאום התור מגיע לשולחן שלנו, וצריך לאלתר משהו כדי שלא נעוף מהכיתה. אני מהר מסתכל בתיק והספר היחיד שאני מוצא זה ספר פיזיקה. הוצאתי אותו, פתחתי אותו באיזה עמוד עם הרבה מלל (שיראה כמו ספר אזרחות) ועשינו כאילו אנחנו קוראים בו. כמובן בקושי התאפקנו שלא לצחוק.. ובכן, המורה מגיעה לשולחן שלנו ואומרת: "ולנטין, סעיף ד' בבקשה..".. אני מיד מעיף מבט לספר וקולט שם סעיף ד' של איזו בעיה בחשמל, כמעט נשפכתי מצחוק.. התחלתי למלמל איזה משהו כאילו אני קורא את השאלה, כמובן המורה לא שמעה כלום.. פתאום עדי (זה שישב לידי) אומר בקול "נו, תסתכל בסעיף ד'..!", אני פשוט התחלתי להתפקע מצחוק.. המורה לא קלטה מה מצחיק, ולמזלי מישהו שישב באיזור אמר לי את התשובה הנכונה, אז אחרי כמה מילמולים אמרתי בקול רם את התשובה שלחשו לי.. בדיוק ככה גם עשה עדי. לאחר מכן במשך 10 דקות בערך הרצנו קטעים על ספר פיזיקה שהפך לספר אזרחות, ואז כל אחד התפנה לעיסוקיו. עדי התנדנד על כיסא ודיבר שטויות, ואני ירדתי קצת מתחת לשולחן ואכלתי ביסלי עד סוף השעור.. חח

Drunk Bullet

New member
אני מכור לנדנדודים על הכסא

אם כבר שטויות - בשולחן מימיני ישב מישהו שכל שיעור היינו מריצים קטעים בשקט. פעם הייתה פרסומת של H&O והזכירו שם חצאית מ"ויסקוזה", בקיצור, לפני כמה חודשים המחנכת הגיעה בחצאית דומה, עם הרבה נקודות. אז קודם ניסינו לספור את הנק' על החצאית, אבל זה לא הלך, ופתאום נזכרתי בפרסומת וצעקתי "ויסקוזההה", אח"כ כמעט כל שיעור היינו חצי לוחשים חצי צועקים "ויסקוזההה". אה, בשיעור אחר (בתחילת השנה) כשהיה באמת משעמם, אני ומי שישב לידי החלטנו לעשות "בדיקות שמיעה" לאנשים בכיתה..חח..היינו לוחשים "X בן זונה!", ואח"כ מגבירים את הקול עד שX היה שומע (וזה היה נמשך הרבה..).

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

Janem

New member
מתחת לשולחן...

הזכרת לי שהיה שיעור אחד השנה שכל השיעור פיצחנו גרעינים וזרקנו את הקליפות על אנשים... אחרי השיעור עשו עלינו לינץ'. וזה כואב לחטוף בעיטות מנעליים צבאיות... .(

AeroSlash

New member
אנגלית זה בערך הדברים היותר

משעשעים אצלי בכל השנה הזו. ישבנו כולנו יחד, אני ולנה, לפנינו שני ידידם ומאחרוינו אופיר [החלפנו מקומות לפי החשק]. קיצר, הדיבורים והשטויות לא היו מפסיקים עד שהיא הייתה מחליטה להעביר אחד לקצה השני של הכיתה או לחילופין להעיף -אותי- החוצה. הכי מעניין שאחרי שהיא העפיה אחד מאיתנו לקצה השני של הכיתה ואני הייתי צריכה ממנו משהו פשוט קמתי באמצע זה שהיא קוראת והלכתי לשבת לידו, הפוסטמה לא הגיבה. ועוד הכיתה הייתה חצי ריקה, אין מצב שהיא לא רואה את זה. וגם אהבתי את האיחורים בכוונה. אני נכנסת לכיתה באיחור אופנתי כאשר אני יודעת שאין שום מצב שמורה מכניס אותי, בשביל הקטע שואלת אם אפשר להיכנס כשמרוח לי חיוך ענק על הפנים... D: מקבלת כמובן סירוב ועפה לשבת בדשא.

AeroSlash

New member
המורה להיסטוריה בכלל משהו...

כשהוא ניסה להשתיק מישהו הוא עושה לו: "ניצן!! קרן מוות!!" שהכל כמובן מלווה בסימן של קרן מוות עם הידיים ובמבטא רוסי כבד למרות שעצמו לא רוסי [נולד שם אבל חיי מאז ומתמיד בישראל]. וכמובן שבגלל שתמידדדדדדד באתי עם תלבושת, כאשר המורה הנ"ל ראה אותי באיזה חולצת GUNS אמר מיד להחליף, אני מסתכלת מסביב אם יש איזו נפש שמוכנה לתרום לי תלבושת והמורה עוד מאיץ בי. שמה לב שחברה עושה מבצע קומנדו שלם, מורידה את הסווצ'ר במהירות ומעיפה אותי לשולחן שלי ורק ברגע שהוא נוחת אצלי על השולחן ואני צועקת: "דב יש!!!" הוא אומר: "אהה מאוחר מדי". ממש כמו מרתון.....

../images/Emo106.gif

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו?
אממ.. המגן הכי גבוהה שלי היה מפלסטיק כשהייתי בת 6 ולא.. הוא נישבר לי אחרי יומיים.. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו?
ציפיות... להצליח בלימודים.. להשתנות.. וזהו... נידמה לי.. כן הם דיי התגשמו :) האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט )
אהמ אהמ אהמ! אז ככה.. אני צריכה לשפר במתמטיקה..בלשון בהבנת הניקרא.. וזהו.. נידמה לי.. חח.. או ליתר דיוק.. אני צריכה להפסיק לצחוק בשיעורים.. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות?
השנה היה אדר א' ואדר ב'.. באופי שלי.. מה רוצה לשנות בשנה הבאה?
ציונים.. לשפר.. מי המורה הכי טוב השנה ולמה?
המורה לאינגליש.. כי.. היא פשוט הטובה ביותר מכל שאר המורות והמורים שהיו לי לאינגליש.. והמתחשבת ביותר..גם המורה לפיזיקה היה מעולה! מי הכי גרוע ולמה?
המורה לספורט... כי היא פשוט כלבה.. כמעט מכל בחינה.. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת?
החצי של המצויינות מגובש ביותר אבל כל הכיתה המדעית + המצויינות לא מגובשים.. כמעט.. איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות?
הבגרויות... כשאסיים יב'[טפו טפו טפו] תשאלו אותי שוב.. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה?
אמ.. הבדלים בין המגננים.. עוד לא שמעתי על מגנן.. אבל נו טוב.. אם אתם אומרים.. האם מצאת כבר עבודה לחופש?
לא..=\ האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא?מתחילת השנה עד לרבעון השלישי הכנתי כל השאר כבר לא הכנתי .. האם למדתם למבחנים?
ממ.. מתוך כל המבחנים שהיו לי [בערך 70 בלי הגזמה] התכוננתי ל10.. מה הציון הכי גבוה (במבחן)?
106 נידמה לי.. מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח
62.. כי יש לי בלק אאוט תמידי במתמטיקה.. חח לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת?
הכי מאוחרת 9 הכי מוקדמת יצאתי מהבית בגלל שיעור ב7.. מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות?
את השאריות של מה שהכנתי ממנו סנדוויצ'ים לאחים שלי ומדי פעם עוגייה או אבטיח.. ולשתות.. קפה או שוקו או מים או כלום.. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה?
תפוח... או פרי כלשהו אחר.. כי.. אממ.. זה בריא? D: מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? או שלא הבנתי את השאלה או שחזרתם עליה פעמיים.. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? משלושת הימים האחרונים ללימודים כי היו חזרות ופשוט לא למדו כלום ובא לי להבריז כל עוד החופשי שנתי שלי בתוקף.. אז ירדנו לעיר עם נסטיה ועשינו סיבובים באוטובוס חח עלינו על 4 אוטובוסים מטבריה עילית לתחתית מעילית לחתית חח.. זה היה נחמד.. אה.. ודיברנו אינגליש.. ואז פיתאום מישהי אמריקאית [ככה זה ניראה] והיפית שאלה אותנו משהו.. חח.. ואז קבוצה ענקית של מתנדבים עלתה לאוטובוס. כל הנושאים שעליהם הם דיברו היו כל כך קרועים1 הם חושבים שטבריה זאת דווקא עיר מפותחת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... הצחיקו אותי.. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים?
ממ... כן.. המורה המחליפה שלי לאינגליש שמחליפה את הטובה שיצאה לחופשת לידה.. היא שנאה אותי..וחשבה שאני לא יודעת כלום באינגליש והתייחסה אליי כמו לזבל עד שדיברתי עם הרכזת מקצוע והיא טיפלה בזה.. מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה?
המורה לאינגליש..היא.. לא יודעת אינגליש.. חח.. כל הכיתה ניקרעה מצחוק על כל טעות שלה כשהיא רשמה על הלוח או ביטאה לא נכון..זה היה קורע.. בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? אוך.. כל כך הרבה. חח.. כל דבר שני שאמרתי ועשיתי היה מוזר..למשל זה שהגשתי למורה עבודה בביולוגיה שרובה מהאינטר.. חח.. ואז היא אמרה לי שמגיע לי על זה 60... והיא נתנה לי לתקן.. כמו לכל השאר.. ותיקנתי וזה לא הספיק לה! ביץ'! ואני הייתי צריכה להפליץ פחם פעיל מסננת מיקרוביאלית מי ם מים המלח חול מיוחד כדי לעשות ניסוי מזורגג שהיא לא עשתה בכיתה.. מה תזכרו מהשנה החולפת?
המוון.. היה נחמד מאוד השנה... האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ?|חח.. כמו שכבר אמרתי.. אירגנו לזרוק גוש מגנזיום לתוך מים.. XD מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם?יש משהו מיוחד ? יש משהו מיוחד במחברות שלי ואלה כל הקישקושים והציורים שלי.. חח.. אה.. וגם כמה נוסחאות במת'.. חחחחח.. זה מאוווווד חשוב.. אה.. וגם התאריך והשעה שבו אמר המורה שלנו לירשום שאז התחלנו ללמוד טריגו.. חח :-* ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?..חח.. לא חשבתי על זה... חחחחח... מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה?אין ספר שאני שונאת בגלל שהוא ספר..... אבל אני שונאת בכללי את ספרי לשון..ואוהבת את ספר אינגליש.. יש שם דברים מעניינים.. כנ"ל מחברת - שונאת.. ממ.. לשון.. יאק.. אוהבת.. ממ.. אין אחת כזאת.. באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה?עיפרון ועט כל מני עטים.. וכלמיני עפרונות.. מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה?אינגליש אהוב.. ופיזיקה אהוב.. ושנוא.. אמ.. מת'.. וביולוגיה.. וכל השאר.. אתם מוזמנים להוסיף הערות, הארות, סיפורים אישיים, או כל דבר העולה על רוחכם ... אין יל כוחח.. התחלתי את השאלון בשעה שש.. וצתראו מה השעה עכשיו..

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

חזרתי
מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו
90, ולא מגיע לי יותר בהיסטוריה
מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו
לשפר ציונים במקצועות שאני חלשה בהם בעיקר כימיה ומתמטיקה, לצערי עם מתמטיקה לא הלך. האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות
לא ממש, נאלצתי לרדת ל4 יחידות מתמטיקה , והמורה שלי לביוכימיה דפקה אותי בסוף שנה בגלל נכשל אחד בלבד
.. אבל כל השאר היה בסדר. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות
קשה מדי, סוערת למדי. מה רוצה לשנות בשנה הבאה
אני רוצה לשנות הכל! הבית ספר שלי דפוק, אני רוצה לשנות את ההנהלה, את היחס המזלזל של המורים כלפי תלמידים שמצליחים פחות, אני רוצה שיביאו יועצת שפויה לבית הספר, אני רוצה שיתנו יותר אפשרויות לתוכנניות לימוד, אני רוצה שיפסיקו ללמד אותנו בלחץ ויעשו יותר מיומיים הפרש בין מבחן למבחן במחצית, אני רוצה שיקיימו את ההבטחות שלהם ויביאו סטודנטים ושעורי תגבור בחינם אחרי שעות הלימודים וכ'ו וכ'ו וכ'ו... מי המורה הכי טוב השנה ולמה
המורה שלי למתמטיקה, פשוט בן אדם מלאך שתמך בי לאורך כל הדרך למרות שלא תמיד הוכחתי לה שאני רואיה לזה . מי הכי גרוע ולמה
המורה שלי לאנגלית, לא יכולתי לסבול את הירידות שלו על תלמידים ועל מתנחלים בעיקר |מניאק|. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת
כל כך לא
איך עברה תקופת הבגרויות
מה הציפיות
תקופת הבגרויות עברה לי במקביל לעבודה והיה בסדר.. ציפיות דווקא גבוהות. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה
לא , לא נראה לי. האם מצאת כבר עבודה לחופש
עובדת מאז חודש מאי. האם הכנתם שעורי בית
באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא
אצלנו אי אפשר לא להכין שעורי בית , רובם נבדקים כל שיעור או מוגשים. האם למדתם למבחנים
נראה לכם שלא
מה הציון הכי גבוה (במבחן)
100 בביטכ'. מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)
34 במגן במתמטיקה .. (עלוב, עלוב.. ) לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת
הכי מאוחרת שעה 10, והכי מוקדמת שמונה ועשרה. מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות
לא אוכלת ולא שותה, אין לי זמן. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה
גם לא, מפאת חוסר זמן בבוקר. מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת
הכי מאוחרת 3 בצהריים והכי מוקדמת שעה 11 עשרים וחמש. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)
נמממממ ... הברזתי מהרבה מקצועות, אבל הכי הרבה מספורט כי זה שעתיים ראשונות על הבוקר ולמי יש כוח
ותעבודה כי זה שיעור מיותר. האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים
היו בשפע!!! יש לי טענות ובעיות כמעט עם כל המורים בבית הספר
מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה
יצאו להפגין למען בית הספר למרות האיסור... בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה
אין לי מושג. מה תזכרו מהשנה החולפת
לחץ.. וברוך השם שנגמר... האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ
לא הוא גם ככה יסגר בעוד שנתיים. מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם
רק חומר לימודי מסודר. ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם
לא כל כך . מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה
זה בסך הכל ספר. כנ"ל מחברת - באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה
עטים שחורים וכחולים 04. מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה
מקצוע אהוב
שנוא
כימיעעע! האמת זה יכול להיות מעניין אבל המורה שלי כלבת ים

AeroSlash

New member
תחילת יולי במתמטיקה ואנגלית..

כל השאר יותר מאוחר. לקראת סוף החופש.

AeroSlash

New member
גם אני חושבת להיפך.

באנגלית מועד ב' הוא ב-11 ביולי, איך יכול להיות שיפרסמו את התוצאה ביום מועד הב'?

למעלה