סיכום שבוע..!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo17.gif סיכום שבוע..!

אני ממש השתעממתי וחיכיתי כול היום שמישהוא יפתח.. אז פתחתי.. מקווה שזה לא נוראה.. פעם ראשונה שאני פותחת שירשור כזה בפורום ..! איך עבר השבוע?? שיר השבוע של טוקיו הוטל: שיר השבוע כללי: דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה לי השבוע: דבר מצחיק שקרה לי השבוע: תמונה: למה אני מצפה בשבוע הבא: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: מה אני עושה בשבוע הבא: תענו כבר למה אתם מחכים!

../images/Emo191.gif להלהלה אפצ'י, להלהלה אפצ'י

איך עבר השבוע?? סבבה שיר השבוע של טוקיו הוטל: נמנמנמממ Wir schliessen uns ein שיר השבוע כללי: Up Against The Wall של בויז לייק גירלז(חאיינה שלחה לי) דבר טוב שקרה לי השבוע: נאמ לא דעת >< דבר רע שקרה לי השבוע: הצטננתי דבר מצחיק שקרה לי השבוע: לא יודעת >< תמונה: הכיעור שכותבת לכם. למה אני מצפה בשבוע הבא: שיהיה כיף בילוי השבוע: הרבה נייר טואלט ומרק נחשב? ציטוט השבוע: אני לפאאמוני(חן): פאאמוני! את לא מבינה, הלכתי לזרוק את הזבל וראיתי שיח וחשבתי שהוא איש משתיןXD פאאמוני: אולי זה הסנה הבוער? XDDDDDDDD מה אני עושה בשבוע הבא: ילדים, נו באמת.

מ א י י ק

New member
גמאני מצונן,זה בסדר..P:../images/Emo19.gif

אני כל יום נלחם מחדר באף המעצבן הזה,מי צריך אותו? >: XD

Rock This Party

New member
חחחחחחחחחח ידעתי שתשימי את הציטוט

תאאאאאאאאאאאאמרררררר איזה לי שאני פאאמוני שלך אני יכולה לצלצל לך ולצלצל בלי הפסקה XD אוקי אחותי קראתה את הפאמוני עם פ' כמו שאומרים פן , תנסי את זה XD פמוני D: אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ותרגישי טוב

../images/Emo191.gifXDD אגב, לצלצל! האמ!!@#$@$#../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

XDD פ'אאמוני XDDDD 33333333333333> אני אוהבת אותך כל כך!! ואני מרגישה יותר טוב[הרוב בזכותך
]

למעלה