סכמ''ש!

CibiHeart92

New member
את לא מתכוונת לשמלה הלבנה, נכון?

היא ממש מדהימה!! יהיה בזבוז לא לשים אותה בתערוכה

evening rose

New member
השנייה, עם ה'בליטה' מאחורה.

היתה אי הבנה בין המורים לגבי הצבעוניות, וזה משהו שבשמלה שלי (מי היה מאמין שלעבוד מהר זה רע) כבר אי אפשר לתקן את זה. :\

evening rose

New member
אני עוד מקווה שזה כן יוצג.

עבדתי על השמלה הרבה מאוד זמן, זה ממש מבאס שהיא לא תוצג בגלל טעות של מישהו אחר..

Kienai Negai

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה השבוע? הבית שלי כמעט מוכן, הדביקו את הטפטים, הביאו לי מתנות מוקדמות ליום הולדת, הייתי אצל אן :> משהו רע שקרה השבוע? אני הרוסה פיזית XD שיר השבוע: Automaic - Utada Hikaru! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? טריניטי בלאד >< סתם בחנתי את השמלות וזה בילוי השבוע? קניתי בדים ל4 תחפושות בנחלה D:! הייתי אצל אן 333> ציטוט השבוע? יותר מידי XD קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וואו עשיתי כל כך הרבה!! :גאה בעצמי: - אני עוד מעט מסיימת את השמלה של מיקו בסנדריליון - רנקה לוליטה: נשאר לי רק שרוולים, פפיון קטן להדביק סרטים ולקשט את הכובע - רנקה כתומה לשפר: לא נשאר הרבה, עשיתי הרב. - אסתר: הכנתי תבנית לצביעה על הבד, קניתי צבע בד ובדים <: - שריל: הכנתי גזרה לג'קט למה מצפה בשבוע הבא? פוטושוטס! לסיים קוספלייז ושופינג ענק XD תמונה? אני כאקיטה נרו D: חיטטתי אצל אן בארונות ומצאתי את זה XD

Kienai Negai

New member
אני משועממת XD

לא, סתם. אני פשוט מתחילה המון קוספליים מראש, אני גם דיי קטנה אז אין לי בגרויות\צבא\עבודה וכל הדברים שיש לרוב האנשים כאן XD אסתר למשל זה לפאקינג פורים הבא >: אני פשוט לא ארגע אם לא אתחיל את השמלה-דבר הזה שנה מראש XD

innocence

New member
הלוואי עליי...

גם כשיש לי זמן אני לא מצליחה להביא את עצמי להתחיל משהו כל כך הרבה זמן מראש...

akane

New member
גם אני רוצה פוטושוטס ;(

משהו טוב שקרה השבוע? יוצאים היום לחופש של 3 שבועות! משהו רע שקרה השבוע? קיבלנו כ"כ הרבה שיעורי בית שהחופש הוא לא באמת... חופשי. שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Toward The Terra ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך קיו-בייס. איכסה. בילוי השבוע? מסיבה אדירה שהייתה אתמול, עם בריכה וג'קוזי O.O ציטוט השבוע? "סבע" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2474267/ אני רוצה גם ;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אנימציית רקעים נחמדה וכמה עשרות כובעים. למה מצפה בשבוע הבא? שעולמות יעבור ויהיה לי ח-ו-פ-ש! או לפחות עד שאנחנו נפגשים לסיים עוד כמה פרויקטים של אנימציה בקבוצות. תמונה? אין בינתיים. תהיה אחת כשאני אחזור לדירה

S.Riddle

New member
אני שמחה שהחופש הזה הוא לא שקר רק לי P:

ולמה לעזאזל את צריכה לעבוד עם קיו-בייס? o.o

CibiHeart92

New member
פחות משנראה לך

אני התחלתי לראות אותה בעיקר בגלל המון אנשים שאמרו שהיא טובה. אבל היא לא תתאים לכולם אחרי הכל הסגנון שלה מאוד "מיושן"

akane

New member
דווקא היושן זה מה שאהבתי מאוד :}

ואני התחלתי לראות בגלל הקאסט של סתיו P:

למעלה