סכמ''ש!

CibiHeart92

New member
../images/Emo168.gif סכמ''ש! ../images/Emo168.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

string chan

New member
לישון שעה פחות זה רע ;;;;

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי המון אנימה DD: משהו רע שקרה השבוע? כל שאר הזמן למדתי.... << שתי חברות ממש טובות רבו. >> שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=LgdP2HwDERE אני בחיים לא אצליח לנגן את זה ><" אבל זה נחמד לשמוע את זה כשפותרים אינדוקציה ואינטגרלים. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר!!! טריניטי בלאד!! אמג, ראיתי כ"כ הרבה השבוע! 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סופסוף סיימתי את "לעולם לא-עולם" של ניל גיימן, ורצתי לספריה לקחת את "בשורות טובות" שלו. :) לספריה העקומה הזו אין את הספרים האלה באנגלית >: בילוי השבוע? מד"א! הייתה אחת המשמרות הכיפיות, למרות שבילינו את כולה בתחנה ><" היו ארבע עוגות (שלא הצלחנו לסיים), ועזרנו למיין ולארוז את כל הארגזים של המצרכים לנזקקים שאספו במהלך השבוע, ומלא אנשים באו לבקר והיה משעשע ^^ ציטוט השבוע? "בואי נתרים רק בחזיה ותחתונים עם הסמל של מד"א. זה יעבוד!" מנסים לגייס אנשים לתרום P: קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2488031/ איג'י 33333> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ארררררררררררר.......... ^^" בגרויות במתמטיקה נחשב? למה מצפה בשבוע הבא? מבחן בכימיה >> מפגשוטס! D: תמונה? זה אדיר ><" ושימו לב לשעות P:

S.Riddle

New member
ראשונה~!

הרגע חזרתי מהנחלה וזה הדבר הראשון שראיתי, לול. משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי אחלה ציונים בכמה בחינות~ משהו רע שקרה השבוע? גיליתי שיש לי ארבע עבודות להגיש אחרי הסופ"ש. ארג. x_x שיר השבוע: כל דבר מ-GLEE בעקרון XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: עדיין מחכה לפרק החדש של אופורי, עדיין מחכה..... אינטרנט #*@%&@#$*%&. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? רק דברים לאוניברסיטה, ולא מעניינים במיוחד. :| בילוי השבוע? דייט ללימוד עברית עם הידטו שהפך לדיון תיאולוגי עמוק על היצירות הישנות של קלאמפ. אחח, כפרה עליו. ציטוט השבוע? "FIERCE!" - ותודה לכריסטיאן סיריאנו של צפייה שלישית ומהנה~ קוספליי השבוע? האם להציק לסבטה ש*תעשה קוספליי* זה נחשב..? כי אם כן.......... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קניתי עכשיו חומרים לסובארו-פוטושוטס, עכשיו רק להתחיל לתפור.... *מסתכלת על מכונת התפירה בחוסר רצון* למה מצפה בשבוע הבא? פוטושוטסססססס תמונה? BEEEEEEEEEST

S.Riddle

New member
....וואאאאאאאאווו @_____@

נצטרך למצוא את זה קודם! XDDDDDDDDDD אני חושבת שהג'קט איפשהו אצל אחותי בחדר, והמכנסיים אצלי.... אבל אין לי שמץ של מושג איפה הפיאה, נראה לי עינב בכלל עדיין לא החזירה לי אותה, אני צריכה לבדוק.... תכלס אם אני אצליח למצוא הכל, כל כך בכיף O.O!

rocket

New member
אררר......

האמת שיש לי כמעט את הכל עדין, חוץ מכל מה שהחזיק את הכנף במצב מאוזן כי עכשיו הכנף דיי צוברת אבק על הקיר בחדר שלי ... ונראה לי גם את הנעליים אין לי כבר. אבל זה בקטנה.

SunsRequiem

New member
A Rainbow Still Looks Pretty when it Bleeds

משהו טוב שקרה השבוע? ראיתי מ-ל-א אנשים היום, שאני ממש אוהבת משהו רע שקרה השבוע? מישהי השתחררה, ואין לי מושג מה לעשות בלעדיה. שיר השבוע: Almost Sorry של Scissors Sisters סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.newgrounds.com/portal/view/530371 - גאוני פשוט ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Bronze, אחת מסדרות האיכות. הוים כבר לא עושים אותם ככה... בילוי השבוע? הנחלה 3>> יש לי בדים לסיים את פסח! ראיתי גם את טרי וארז, אבל בספק שהם יודעים מי אני (זו עם המעיל הצבאי שעמדה מאחורי כולם) ציטוט השבוע? "למה אני לא מאזדה?!" אני מתלוננת לידיד שלי על עיוותי העולם קוספליי השבוע? האק. אני באמת צריכה להשיג בחזרה את הPS2 לשחק בזה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי פסח. למה מצפה בשבוע הבא? חופש!

CibiHeart92

New member
זמן לענות~

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את הגאנדם 00 הזה סוף סוף משהו רע שקרה השבוע? למה ראיתי את זה בכלל?! שיר השבוע: Trust me סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר, כמובן. צפוי להשאר ככה עוד כמה שבועות. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? נאנא 19-20. ארג, רן! ;; בילוי השבוע? פגישה עם חברה טובה שלא ראיתי המון זמן~ ציטוט השבוע? אין לי משהו שנון כרגע קוספליי השבוע? כל קוספליי שאצלם שבוע הבא
אתם לא מבינים כמה המוח שלי מתפוצץ מאפשרויות תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציור, בעיקר ציורים. למה מצפה בשבוע הבא? לשבוע עם מחסור ארוך בשינה שיגמר נהדר~ תמונה?

evening rose

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע? שבועיים חופש! משהו רע שקרה השבוע? פרויקט שעבדתי עליו ממש קשה לא יכנס כנראה לתערוכה בגלל אי הבנה בין שני אנשים אחרים. :( שיר השבוע: לא היה משהו מיוחד. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? טוב, אז, יש לי שלושה ספרים שאני אמורה לקרוא.. לא פתחתי אף אחד מהם. בילוי השבוע? קניות בדים, בעיקר. יותר מדי תפירה. ציטוט השבוע? מה הטעם לכתוב מראש אם אני לא מוצאת את המחברת אח"כ? קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/289380/ ממש רציתי לעשות את זה בעצמי מתישהו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? השמות המבאסות לימודים, קוספליי פסח. למה מצפה בשבוע הבא? חופש, פוטושוטס.. תמונה? סתם, כרגיל.

למעלה