סכמ''ש!

akane

New member
נכון שזה סקרן?

אמרתי שאם זה קאסט של כ"כ הרבה אנשים, כ"כ טוב ועם כ"כ הרבה פאנסרוויס + אנימציה שנראית טוב = יש בה משהו. שווה לצפות. בינתיים זה לא מאכזב, למרות קטעים עם בימוי אנימה-קלאסי-מרגיז.

Mana Sama

New member
מסכמת מהר כי אמא קוראת לי לאכול XD

משהו טוב שקרה השבוע? קניות לקוספליי קיץ עם הקובבע~! קנינו כמעט הכל,נתחיל לעבוד על זה אחרי ליל הסדר D: והייתי אצל חברה והיה משעשע,ואתמול הייתה התנחלות אצל ידיד שלי..סופסוף יצאתי קצת XD משהו רע שקרה השבוע? אממ..יש לי הרגשה שהיחסים עם אותו ידיד הולכים לההרס =/ שיר השבוע: נראה לי טלפון של גאגא וביונסה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פוניו 3> וכנראה שאני הולכת לראות היום אליס ^^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך להכנת החישוק של טירה D: בילוי השבוע? כל האלה למעלה ציטוט השבוע? אממ לא זוכרת קוספליי השבוע? שלי ושל הקובבע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נראה לי שכלום =/ למה מצפה בשבוע הבא? מפגשוטס~ תמונה? נה..

HetareFlora

New member
../images/Emo121.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הסוף של יום חמישי. הזמנתי מלא דברים שרציתי ופיאות חדשות. משהו רע שקרה השבוע? יום מגעיל אתמול. אני חושבת יותר מדיי על דברים שמציקים לי. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=QeVlBBxoDr8 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דררר. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום. בילוי השבוע? אתמול. אם אפשר לקרוא לזה בילוי. ציטוט השבוע? "אליס בארץ הפלאות? זה ג'וני בארץ הפלאות. כשאני מסתכלת על הפוסטרים אני רואה רק ג'וני. אליס? מי זו בכלל." תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אע. אין לי כוח להתחיל לבנות את המשקפיים. למה מצפה בשבוע הבא? מפגשוטס. קירה אצלי יום לפני. ושהפיאות יגיעו. שוקלת להסתפר קצר אבל מפחדת שאני לא אוהב את מה שיצא...

Apushu

New member
סכמש"ון

חיבור בין סכמ"ש ו-לישון D: משהו טוב שקרה השבוע? התפטרתי!! משהו רע שקרה השבוע? התפטרתי!! XD;; כסף ;;;; שיר השבוע: Mad World סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: באקה טו טסטו טו שווקאנג'ו ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?3+4 S!!! הגיעו תוך 5 ימים O_O סוף כל סוף. חיכיתי לזה. בילוי השבוע? מפגש ראשון :p ציטוט השבוע? "אני אוהב את הקולה שלך" "מפגש ראשון= חסמבה = חופית, סם, מעיין ובאלו השולטים" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://draw.animanga.co.il/pictures/OP_1085.jpg --שכעסתי על הבוס שלי. למה מצפה בשבוע הבא? אחרי ליל הסדר- לחפש עבודה חדשה. מפגשוטס! תמונה? פשוט מדהים.

CibiHeart92

New member
להביע רגשות בציורים זה הדבר ../images/Emo45.gif

וזה באמת נראה כאילו את רוצה להרוג מישהו. *חיבוק*

Apushu

New member
תודה!

בזמן האחרון אני מתאמנת המון על הבעות. זה לא קל כמו שזה נשמע ;;;

Lightning9

New member
אני עייפה לחלוטין

משהו טוב שקרה השבוע? תל אביב פעמיים X: התקדמות למפגשוטס, מד"א, חבריםחבריםחברים וכיף חיים משהו רע שקרה השבוע? חוסר שעות שינה מטורף לחלוטין שיר השבוע: הוו לאדעת סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פאמפאמאפאמפאמ. נגיד GLEE כי זה היה פרק שאני אוהבת ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? צילה של הרוח ^~^ בילוי השבוע? וואו. משמרת, הרבה יציאות עם חברים, אסותא עד 1 בלילה ואתמול גזירה וצביעת בדים ציטוט השבוע? לא זכור לי משהו ספציפי קוספליי השבוע? X: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צביעת בדים X__X זה מייאש כל כך למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את הקוספליי!! מפגשוטס, עוד משמרת, חבריםחבריםחברים ולישון מספיק תמונה? X:

למעלה