טרררררר!

limors2

Well-known member
את, כי את רעה ונוטשת אותי לבד../images/Emo10.gif

לגמרי לבד
אני חושבת שאשב פה ואבכה. שלום לך

yhaa hi

New member
אוף עכשיו גם אני אבכה../images/Emo7.gif

טוב אני אביא, במילא אני יותר קרובה

limors2

Well-known member
שי יוזז ואאאאאאאאאאאזאלין!!!

אני אוהבת תשיר הזה

limors2

Well-known member
עצמות../images/Emo99.gif

שאו שדמיינתי או שהווליום הוגבר

yhaa hi

New member
יש זיקוקים../images/Emo2.gif

אבל זה נשמע כמו יריות או שבעצם זיקוקים, בעצם אני לא יודעת, אבל זה רעש לא נחמד
או, הוא הפסיק

yhaa hi

New member
אז יופי לך! לי לא!

שהייתי קטנה תמיד שהיה רעש של זיקוקים הסתכלתי בכל חלונות הבית לראות את הזיקוקים

limors2

Well-known member
השכונה לשעבר שלי הייתה מול הר הרצל

אז כל יום עצמאות היינו כולנו עומדים בבניין שהכי קרוב לשם ורואים והיה שווה

yhaa hi

New member
תמיד ביום העצמאות היינו יוצאים

למרפסת ותמיד הזיקוקים היו מולנו בדיוק
ואני תמיד פחדתי אז נשארת בתוך הבית

dragonit12

New member
אני תמיד בחוץ..

מפחדת שזה יבוא אליי ואני מתחת לחברות שלי בחיבוק.. כן אני ילדה קטנה שפוחדת מדברים רעשניים ומפחידים
למרות שזה מאד יפה! אבל גם מפחיד! נכון שזה נראה כאילו זה בא אליך לפרצוף ועוד שניה מתפוצץ לך בפנים?! אז ככה הייתי קטנה חשבתי בדיוק ככה

dragonit12

New member
../images/Emo2.gif

זה מפחיד! למרות שכיום אני יודעת שזה לא יבוא אליך ויתפוצץ בפנים שלי אבל זה עדיין מפחיד אותי מחדש..

dragonit12

New member
אני גם אוהבת..

אבל אני קצת מפחדת מזה.. תגידי.. להעתיק לך את מה שרשמו במעריב לנוער על גלגלצ?! כי אין לי סורק בבית..

limors2

Well-known member
כן, תודה!

וכתוב מי מופיע בתמונה שאמרת שלא זיהית אותו?

dragonit12

New member
לא כתוב מי שם..

מסתבר שרשמו עליהם פעמיים בעיתון.. הנה מה שרשום: כתבה אחת יובל זדרמן-"לא ליפול" אם אתם לא ירושלמים,סביר להניח שעדיין לא שמתעם על יובל זדרמן.הבחור הצעיר פעיל הרבה שנים,ובקרוב ייצא לו אלבום הבכורה שלו.השבוע יצא לרדיו הסינגל השני שלו,"לא ליפול",שמציג את זדרמן הרוקר,עם קול מחוספס,לחן חורפי וטקסט מוצלח. אם נחזור לרגע למפשט הראשון,לגבי הירושלמים ,האמשה המרכזית בכך היא הרדיו הישראלי,ובעיקר ב"גלגלצ",שממשיכה לפשל ולהתעלם ממוזיקה שלא מגיעה מחברות התקליטים הגדולות.זדרמן הוא אוצר ויש לו פוטנציאל גדול להפוך לאחד הרוקרים המשמעותיים כאן ,אבל בביצה התל אביבית כנראה עסוקים יותר מדי ביצירות המופת של יוצאי בית הספר "רימון",וקצת שכחים שגם מחוץ לעיר קורים דברים,ואפילו מענינים קצת יותר מהבינוניות המעצבנת מרמת השרון". כתבה שניה "גלגלצ-ישראלי חדש" "ואם כבר העלינו את עניין גללגצ,הנה גם מילה טובה.בשבוע שעבר התעוררו יח"צני המוזיקה הבינלאומית בחברות התקליטים וזעקו שהתחנה הפופולרית דופקת אותם,מתעלמת ממה שקורה בעולם ומשדרת רק מוזיקה ישראלית.אלא שבחברות הגדולות שכחו כנראה שמדובר בתקופה לא ממש מלהיבה מבחינתם,ובמקום לפרגן למוזיקה הישראלית הפורחת,הם בחרו לתקוף את התחנה,שעושה במקרה הזה את עבודתה נאמנה.והנה,רק כדי להצדיק את עצמנו,שימו לב למדור הנוכחי ולמדורים שלנו בתקופה האחרונה.הרבהחומר ישראלי,מעט לועזי.אני כבר מחכה למיילים הזועמים." זהו.. זה מה שכתבו עליהם!

למעלה