טרררררר! המסור!! או השרשור של חיהלה וליאורה ונועה חזרה! ותוכנית רגילה!
L limors2 Well-known member 25/1/07 #1 ../images/Emo168.gifטרררררר!../images/Emo168.gif המסור!! או השרשור של חיהלה וליאורה ונועה חזרה! ותוכנית רגילה!
../images/Emo168.gifטרררררר!../images/Emo168.gif המסור!! או השרשור של חיהלה וליאורה ונועה חזרה! ותוכנית רגילה!
Y yhaa hi New member 26/1/07 #5 אז בסוף סתם השערנו השערות לחינם../images/Emo2.gif לונורא יותר טוב שהיא חזרה
L limors2 Well-known member 26/1/07 #12 והוא יפה! כל פעם שנאי שומעת אותם אני נזכרת בקליפ של שוגר וויר גואינג דאון ובסיבובים הפראיים של הגיטריסטים ובקרניים כמובן
והוא יפה! כל פעם שנאי שומעת אותם אני נזכרת בקליפ של שוגר וויר גואינג דאון ובסיבובים הפראיים של הגיטריסטים ובקרניים כמובן
L limors2 Well-known member 26/1/07 #11 זאת התוכנית הכי בעייתית עם הינג'י לפעמים אני מחליטה שאני רוצה שיר רק כשהוא נגמר, ואז מאוחר מידי אז אני צריכה לכתוב לעצמי בין איזה שירים זה היה ולחכות לפלייליסט
זאת התוכנית הכי בעייתית עם הינג'י לפעמים אני מחליטה שאני רוצה שיר רק כשהוא נגמר, ואז מאוחר מידי אז אני צריכה לכתוב לעצמי בין איזה שירים זה היה ולחכות לפלייליסט
Y yhaa hi New member 26/1/07 #13 ../images/Emo6.gifגם אני ככה אם אני מפספסת בהינג'י אני אומרת לעצמי בערך מתי זה היה ומחכה לפלייליסט... ומחכה. ומחכה ומחכה. עד שהוא מגיע
../images/Emo6.gifגם אני ככה אם אני מפספסת בהינג'י אני אומרת לעצמי בערך מתי זה היה ומחכה לפלייליסט... ומחכה. ומחכה ומחכה. עד שהוא מגיע
L limors2 Well-known member 26/1/07 #15 מחכהההההההההההההה לו! שיבוא! מחכהההההה לו! 3 שבועות ארוכים וקשים, וכבר שוכחת איזה שירים רציתי! וזה לא נכנס למנגינה של השיר אבל לונורא!
מחכהההההההההההההה לו! שיבוא! מחכהההההה לו! 3 שבועות ארוכים וקשים, וכבר שוכחת איזה שירים רציתי! וזה לא נכנס למנגינה של השיר אבל לונורא!