סקר

אַמִיר

New member
../images/Emo166.gifסקר../images/Emo164.gif

סקר חמוד שהבאתי מפורום של אנשים ממש משועממים
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את\ה נראה\ית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:

אַמִיר

New member
אמממ טוב אני יהיה ראשון...

קצת בכללי שם: אמיר פירסינג: כרגע על הגוף 2 קעקועים: לא תודה גובה: גבוה :) 179 ס"מ מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: 2 אחיות וחתול בת כמה את\ה נראה\ית: 17 ועשרה חודשים:) משקפיים? נייט גשר? נייט עבר פלילי: עדיין לא שפות: עברית, אנגלית, ספרדית.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הזקן והים סרט מושכר שראית: טיפשים בלי הפסקה 2 סרט בקולנוע: שנים לא הייתי בקולנוע שיר ששמעת: קאנטרי של פאנקייק השיר שנתקע לך בראש: קאנטרי הדיסק שקנית: יוני בלוך הדיסק ששמעת: יוני בלוך האיש שהתקשרת אליו: רותםםם האיש שהתקשר אליך: ענבל תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכר איש שחשבת עליו: איש חשוב האם את/ה דלוקה על מישהו: אמממ לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: כאילו דההה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אחד את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה עליהם את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, ארגנטינה, אורוגוואי, ספרד, צרפת, אנגליה, איטליה, לונדון, סיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד נגד נגד!!!! עישון אצל בני עשרה: נגד! רק נרגילה נסיעה במכונית אחרי ששתית: ברור נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד מאוד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לצערי אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: נו זה ברור לא.... אי פעם נעצרת: חחח כן כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: בערך כן... שברת לבבות: חחחח כן, כמה טוב להיות רשע השם שלך הופיע בעיתון: כן :) התחרטת על דברים שעשית: אממ כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כןלא ממתק: טעים :) סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: סינימיניס מסטיק: דובדבן צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: דובדבן תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורף בחדר: דגל של פיס האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמממ אני הלכת איתו לסרט: האקסית צעק עליך: המורה... שלח לך אימייל: אימאיל זבל האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח! הופעת בציבור בפיג'מה? בטח! בכית בסרט? בטח! היית על במה? בטח! בידיוק לפני שבוע! חשבת שאת\ה הולך למות? בטח! נכשלת במקצוע?: בטח! הורידו אותך כיתה? לא! הקפיצו אותך כיתה? לא! רצית להיות המין השני? חס וגראס! דברים אהובים: שיר אהוב: קאנטרי של פאנקייק אוכל אהוב: אמממ אמממ אמממ שוקולד! תוכנית אהובה: לא יודע ספורט אהוב: כדורגל? תחביב: להביט על עצמי במראה :) זמר/זמרת/להקה אהובים: יוני בלוך ופאנקייק עיתון אהוב: ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 22:58 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי כאילו דה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשיב להודעות באיי סי איזה ארוחה אחרונה אכלת? נקניקיה תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? טיפל'ה רעש אחרון ששמעת? רעש המקלדת ריח האחרון שהרחת? ריח השמפו וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין לי בשידה ספר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מכיר אותו של יוני בלוך במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר מתכונת באנגלית מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: למישהו שקצת עצוב...

MS6

New member
טוב אני יענה ראשון.. רק בשביל האתגר

וואו זה יקח זמן.. שם: משה פירסינג/קעקועים: אין גובה: 1.80 (אולי כבר יותר) נעליים: 44 שיער: שחור אח ואחות בן 18 וחצי. יש לי משקפיים ואין לי גשר עבר פלילי: אממ כולל דו"חות תנועה? שפות: 3.. (אנגלית וספרדית) ספר שקראתי: אמממ ספר לימוד "מבוא למאקרו-כלכלה" משהו משעמם טיכו סרט מושכר/קולנוע: לא זוכר באמת... האחרון היה לפני משהו כמו חודשיים שיר ששמעת/נתקע לך בראש: זה הולך ביחד.. אממ.. שיר חדש של להקה מה קוראים אותה outlandish דיסק שקנית: האחרון שקניתי נראה לי של ויל סמית'.. חח מאז אני צורב. דיסק ששמעת: כוורת האיש שהתקשרת אליו: אברהם חבר שלי האיש שהתקשר אליך: ערן חבר שלי תוכנית טלוויזיה: "שירה בציבור" קוראים לזה נראה לי... איש שחשבתי עליו: ערן מסכן שלי... סוגר 28... האם אתה דלוק על מישהי? לא יודע.. אתה רוצה לגור במקום אחר? כן ברמת גן לא מאמין באהבה וירטואלית, לא רוצה פירסינג, לא סובל רכבות הרים כי אני מקיא, הייתי בחו"ל למשל בניו יורק.... נגד מערכת יחסים ממרחקים, בעד להרוג אנשים רעים, נגד עישון אצל בני עשרה, נגד נהיגה אחרי ששתיתי ואני מקפיד על זה במיוחד! נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות בכיתי על בת, שיקרתי והצטערתי על כך, ולא נעצרתי הייתי דלוק אף פעם לא מאוהב, נשבר לי הלב, שברתי לבבות (נראה לי), השם שלי הופיע הרבה בעיתון, והתחרטתי על מלא דברים שעשיתי. מילה בת 4 אותיות: תעביר לי את השלט, ממתק? אגוזי, סרט מצוייר? פוקהונטאס אהבתי, קורנפלקס? עוגי, מסטיק? בזוקה, יום בשבוע? שישי, יום מגעיל? רביעי, וחורף שולט. האיש האחרון שישן במיטה שלי.. נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון אבל אני לא בטוח.. הוא לא ראה אותי בוכה, לא הלך איתי לסרט, לא צעק עליי, ונראה לי השאיר אי מייל אבל מי שולח? אף פעם לא אמרתי אני אוהב אותך והתכוונתי, לא הופעתי בפיג'מה, לא בכיתי בסרט, הייתי על הרבה במות, חשבתי שאני הולך למות רק פעם אחת, ונכשלתי במקצוע רק בשנה האחרונה, לא הורידו אותי כיתה, נראה לי הקפיצו אותי גן, ולא רציתי להיות המין השני. שיר אהוב? עטור מצחך אוהב לאכול? יש הרבה. תוכנית אהובה? חברים/הנסיך המדליק. ספורט? שחייה וכדורסל תחביב? לנגן זמר? אריק איינשטיין זמרת? לא יודע תחרות קשה... להקה? רד הוט צ'ילי פפרז וזהו אני עייף.. איזה תותח אני...

|נשיקשלום לכולם... אני חדשה בפורום

שם: ימית פירסינג: בגבה קעקועים: עדיין לא {בעתיד} גובה: 1.67 מידת נעלים: 38 צבע שיער: שחור עם גוונים בלונדינים אחיות\אחים: אחות ואח. נראית בת: 17 משקפיים: יש לנהיגה גשר: היה לפני 3 שנים עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית. ספר שקראתי: אפיקורוס בעל כורחו סרט אהוב: לב אמיץ שיר אהוב: ניבין ושרון זריהן- אהבה אסורה תוכנית טלויזה אהובה: המורדים. רוצה עוד פירסינגים? כן בפיטמה {אבל עוד חושבת על זה} האם אני דלוקה על מישהו? שאלה טובה.... אין תשובה! רוצה לגור במקום אחר? אמממ כן! {אי בודד} מאמינה באהבה וירטואלית? כן מאמינה! בעד\נגד מערכת יחסים מאחור? כן בעד! עישון: לא מעשנת כלום כששותים לא נוהגים! בעד הומואים ולסביות! האם בכיתי על בת? כן האם בכיתי על בן? לצערי כן האם שיקרתי פעם? לא משקרת בחיים! האם נשבר לי הלב? תשובה חיובית שברתי לבבות? כן שברתי הרבה! האם הייתי מאוהבת? כן הייתי מאוהבת פעם אחת האם התחרטתי על דברים שעשיתי? כן יצא לי די הרבה וזה בגלל שאני תמיד הולכת ועושה דברים לפי הרגש ולא לפי הראש. מילה בת 4 אותיות- א ה ב ה . ממתק- במבה מסטיק- דובדבן צבע- אדום יום אהוב בשבוע- חמישי יום שנוא- ראשון חורף או קיץ- חורף ראו אותי בוככה- כן יצא לכמה. אמרתי אי פעם אני אוהבת והתכוונתי? אמרתי והתכוונתי! הופעתי בפיג'מה בציבור נכשלת במקצוע- כן ערבית! השעה כרגע: 00:00 מסנג'ר או אייסיקיו- אייסיקיו אמרתי את הדברים החשובים.. תהנו. ימית

SavageGirl1

New member
ברוכה הבאה...

את לא במקרה חברה של אלירן בן חמו...?? אממ ואמיר הייתי עונה בכייף, רק חבל שהוא "לא" ארוך מדיי!!!

faith2

New member
ני אני אני../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: רותם פירסינג: טבור קעקועים: אין גובה: 1.55 מידת נעליים:36-37 צבע שיער: דטני חום אחים/אחיות: 1+כלבה בת כמה את\ה נראה\ית: 16 משקפיים? כן גשר? היה עבר פלילי: עדיין לא שפות: אנגלית, ספרדית, עברית וכמה מילים בערבית הדברים האחרונים שעשית: היממה האחרונה הייתה כמעט שבוע בשבילי...יום ממש קשה אבל עם סיומת טובה
....הרבה בזכות אמיר'ש ספר שקראת:שנת החתול סרט מושכר שראית: אמממ, השאלה תהיה אקטואלית ליום חמישי - מהיר עצבני2 סרט בקולנוע: לא זוכרת
שיר ששמעת: עוד מעט השיר שנתקע לך בראש: עוד מעט הדיסק שקנית: צורבת
הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אחרון? דנה האיש שהתקשר אליך: אמירו'ש תוכנית טלוויזיה שראית: גו'אן (משהו) איש שחשבת עליו: המוח נחסם האם את/ה דלוקה על מישהו: לא בטוחה את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, ספרד, צרפת ופולין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד להרוג אנשים: נגד (ושחושבים שוב, תלוי איזה
) עישון אצל בני עשרה: לא מתנגדת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד בעד בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן בקטע של חברות- על נבי אנרבי
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת:מי לא שיקר? אי פעם נעצרת: עדיין לא
כמה פעמים היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אני מאמינה שכן- כל אחד שובר לבבות גם אם הוא אינו יודע השם שלך הופיע בעיתון: יאפ יאפ
תודה לדנצי התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אושר ממתק: אזוגי ומקופלת סרט מצויר:מבמי ומלך האריות קורנפלקס: הרגיל
מסטיק: מרור שמנטה חזק! צבע: סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון
ג'לי: תות תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףף בחדר:אה? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ.......הכלבה נחשבת? ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אבא שלי שלח לך אימייל: לא משתמשת באי מייל האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?שאני אומרת את צמד המילים הללו- זה רק מתי שאני מתכוונת אליהם! ככה שהתשובה היא כן! הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:לא...אמממ ביסודי בעצם הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא שזכור לי
דברים אהובים: שיר אהוב:i just call to say i love u אוכל אהוב:רביולי תוכנית אהובה:זינה
ספורט אהוב:גלישת גלים ופריי סטייל תחביב:לא לעשות כלום זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:ידיעות חחחח וסתם: מה השעה עכשיו? 23:42 תפוח או בננה?|בנהה|! כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אי סי קיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון נראה לי איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמנייה עם חומוס ומלפפונים חמוצים עם תה נענע תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כנראה שכן אם הגעתי עד לכאן רעש אחרון ששמעת? הנחירות של הכלבה שלי ריח האחרון שהרחת?שיער שרוף
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?עונש: הענש נענש,ישא את האישה וישלם כופר איזה רינגטון יש לך בפלאפון?toxic במה המבחן הבא שלכם, ומתי?פסיכולוגיה יום ראשון הבא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:לאמא, טיטי, ענווה ואמיר

tanya666

New member
קשה לי להרדם כרגע,אז אני גם אענה

שם: טניה פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: 1.65 (לא גבוהה מספיק) מידת נעליים: 40 צבע שיער: שחור (בפורים עשיתי פסים, רק שכרגע הצבע של הפסים לא כ"כ מוגדר) אחים/אחיות: אחות. בת כמה את\ה נראה\ית: 19 משקפיים? גשר? לא היה ולא יהיה עבר פלילי: אין שפות: רוסית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: אממ אני לא קוראת סרט מושכר שראית: נקמתה של ג'ינג'ר 2 סרט בקולנוע:בחורים רעים 2 שיר ששמעת: pink- last to know השיר שנתקע לך בראש: של פינק...מרוב ששמעתי אותו דיי הרבה הדיסק שקנית: לא קונה, קונים לי הדיסק ששמעת: לינקין פארק!! כן כן!!! האיש שהתקשרת אליו: חבר שלי האיש שהתקשר אליך:חחח חבר שלי תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות בעע כבר מתחיל לשעמם איש שחשבת עליו: חבר שלי (חחח שוב) האם את/ה דלוקה על מישהו:אתם בטח כבר יודעים את התשובה.... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, באיזור ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מה זה? את/ה רוצה עוד פירסינג:לא עוד, אבל רוצה כן, הולכת שבוע הבא לעשות נזם. את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןן זה מווייי כייף! חחחחח את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא. (רק מאיפה שבאתי...רוסיה) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד, חוץ מאלה שמגיע להם עישון אצל בני עשרה:נגד, למרות שאני כן מעשנת נסיעה במכונית אחרי ששתית:מאוד נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד! האם את\ה אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן, הרבה... אי פעם נעצרת:לא.. כמה פעמים: היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: אף פעם.. שברת לבבות: לא זוכרת כמה...זה לא היה בכוונה השם שלך הופיע בעיתון:לא... התחרטת על דברים שעשית:הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: hell ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר: אין! עברתי תשלב הזה... קורנפלקס: כל מיני... מסטיק: בזוקה. צבע: שחור שחור וכמובן ששחור! יום בשבוע:שבת, יום של שקט... היום הכי לא מועדף:שישי (בבוקר) ג'לי: אהה? תכשיט: אמממ עגילים, צמיד עם הקוצונים, צמיד שחור לצוואר... חורף\קיץ: חורף כמובן.. בחדר: אני והדברים שלי... האיש האחרון ש: ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: אמממ ניראה לי שאמא שלי...חחח זה הרגל שלח לך אימייל: חברה שלי האם אי פעם: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא ניראה לי (אולי כשהייתי קטנה) בכית בסרט? חחחח כן. היית על במה? כן, בכיתה ה, שרתי (רציתי לקבור את עצמי) חשבת שאת\ה הולך למות? כן, כשבלעתי 14 כדורים (ניראה לכם,,) נכשלת במקצוע?:אממ כן, בזמן שלמדתי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?כן,במקום לד' עליתי ל ה רצית להיות המין השני? טפו טפו,בחיים לא! דברים אהובים: שיר אהוב: של sting- deserd roze אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: "האחד" (אבל זה כבר נגמר...אווף) ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: לינקין פארק שולטים!! עיתון אהוב: קוראת קצת פה ושם, אבל אין משהו ספציפי וסתם: מה השעה עכשיו? 12:45 וואי, כבר מאוחר... תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אמממ אין הבדל בעניי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון! עכשיו כן מתחשק לי לישון... איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוף עם ת"א תיכון או אוניברסיטה? אף אחד מהם... אתה משועמם/ת? כבר לא, מה שבא לי כרגע זה לישון רעש אחרון ששמעת? את הקליק של העכבר ריח האחרון שהרחת? של האוכל וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "3 רגלי צפרדע, שערה של בואש, קשקש של נחש, צואה של של חזיר בר, מערבבים....." איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סתם משהו מעפן במה המבחן הבא שלכם, ומתי? כבר אין ולא יהיו..חחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:לחבר שלי כמובן זה יגרום גם לכם להירדם...ממה שכתוב... סוף סוף סיימתי תשאלות...

tanya666

New member
כת השטן?

להההההההההה משעמם לי ואין לי מה לעשות? חחחחחחחחחחחחחח

למעלה