סקר

fucking shanti

New member
חחח אמיר

זה לא בא לרמוז על כלום...
פשוט זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כי קראתי משו שקשור לפני זה... אני חפה מפשע!

shabluELLA

New member
טוב גם אני יענה למרות

שאף אחד לא באמת יקרא את זה... שם: אלה פירסינג:עדיין לא... קעקועים: עדיין לא.... גובה:בפעם האחרונה שבדקתי- 167 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים/אחיות: יש בת כמה את\ה נראה\ית:17 וחצי משקפיים? בלי עין הרע גשר? ברוך שפטרנו לפני 3 שנים! עבר פלילי: הזרוע עוד נטוייה... שפות:אנגלית ספרדית פורטוגזית ויידיש הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:אתם מבקשים ממני לחזור לכיתה ו'? סרט מושכר שראית: לא זכור סרט בקולנוע:אתם מבקשים ממני לחזור לכיתה ו'? שיר ששמעת: pink של aerismith השיר שנתקע לך בראש:אילו ציפורים אשר עפות מעל הים...... הדיסק שקנית: חחחח מצחיק... הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו:אמממ ניראה לי גנית האיש שהתקשר אליך: שקד (בן דודי) תוכנית טלוויזיה שראית: המורדים איש שחשבת עליו: אממממ אממממ לא יודעת האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא יודעת... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:מתה על זה! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:פולין...אבל בקרוב נוסיף לרשימה את דרום אפריקה:) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עבור להרוג אנשים: תלוי את מי! עישון אצל בני עשרה: כבר אמרתי את זה אבל לא משנה- משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק... לבריאות! נסיעה במכונית אחרי ששתית:חס וחלילה! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חייה ותן לחיות האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: בקטנה אי פעם נעצרת: שלילי חזק! כמה פעמים היית מאוהבת: לא יודעת נשבר לך הלב: אמממ פעם אחת שברת לבבות: וואלה השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:מי לא! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כלבה ממתק: טעמי! סרט מצויר: תנו לי לחשוב על זה... קורנפלקס: מיסטר שוקו מסטיק: בזוקה צבע: סגול יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף:שלישי ג'לי: בעעע תכשיט: טבעת חורף\קיץ:קיץ!! בחדר: שו?! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:חסוי..........סתם אני ראה אותך בוכה: לא יודעת.. הלכת איתו לסרט:מאיפה אני זוכרת...? צעק עליך:לא זוכרת...קרוב לוודאי שאמא שלי. שלח לך אימייל: אני... (אל תשאלו אותי אני בעצמי לא יודעת...) האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?אמממ יכול להיות... הופעת בציבור בפיג'מה?תמיד בכית בסרט? תמיד היית על במה? וואלה כן. חשבת שאת\ה הולך למות?לא זוכרת (אמרתי כבר שיש לי זיכרון גרוע ביותר?) נכשלת במקצוע?:ברור! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? תמיד... דברים אהובים: שיר אהוב:קשה...לא יודעת... אוכל אהוב:הכל תוכנית אהובה:מורדים, פיורלה ספורט אהוב:לראות המורדים ופיורלה בטלוויזיה בזמן שאני מנשנשת משהו... תחביב:לראות המורדים ופיורלה....סתם...להסתובב עם חברות ולישון זמר/זמרת/להקה אהובים:לא קיים, אני אוהבת הכל! עיתון אהוב:אין וסתם: מה השעה עכשיו?7:57 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מזה מסנג'ר? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשחק שש בש עם אחי איזה ארוחה אחרונה אכלת? באגט עם חומוס פסטרמה וזיתים תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת?דהההההההההההההההההההההה רעש אחרון ששמעת? קוביות על השש בש ריח האחרון שהרחת?נאד של אחי... סתם וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?אני יודיע לכם... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הכי חדיש שיש...-nokia tune במה המבחן הבא שלכם, ומתי?ראשון- מתכונת בהבעה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- יהההה לדניאל ולמרטין!! שיווווווווווו זה היה ארוך!!

tamar brandy

New member
תורי../images/Emo70.gif

שם: תמר פירסינג: אין, אבל יהיה
קעקועים: גם אין ויהיה בקרוב
גובה: 1.65 (ככה חברה שלי קבעה
) מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את\ה נראה\ית:אממ...15, אני חושבת
משקפיים? ממש לא! גשר? לא! עבר פלילי: לא.... שפות: עברית אנגלית ערבית וספרדית! ספר שקראת: :-*אתה רציני? סרט מושכר שראית: אמממ... הצלצול סרט בקולנוע: סטארסקי והאץ' (או איך שלא רושמים
) שיר ששמעת: תזיזי ת'ישבן
השיר שנתקע לך בראש: החליפות הדיסק שקנית: המורדים
הדיסק ששמעת: המורדים
האיש שהתקשרת אליו: שיר האיש שהתקשר אליך: שני תוכנית טלוויזיה שראית: בובספוג איש שחשבת עליו: בנחמין
את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאא! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, באמריקקה, בהולנד, בבלגיה וביוון מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: עישון=
בכל גיל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן למה לא? אי פעם בכית על בת: כן.. על הארנבת שלי:( אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי:-* אי פעם שיקרת: ברורר אי פעם נעצרת: חחח לא היית מאוהבת: לא הרבה, אני לא טיפוס שמתאהב מהר.... נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: חחח לא זוכרת... התחרטת על דברים שעשית: כן מילה בת 4 אותיות: טופו
ממתק: שוקולד סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: כריות מסטיק: אממ.. עדיין לא מצאתי מסטיק טבעוני אז כרגע אין:( צבע: חום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: ג'לי
תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ
בחדר: מחשב (?) ישן במיטה שלך: דודה שלי
ראה אותך בוכה: לא זוכרת... הלכת איתו לסרט: בת דודה שלי צעק עליך: חחח ילדים מהכיתה שלי
שלח לך אימייל: לא זוכרת.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחח אני חושבת
בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן..! נכשלת במקצוע?: אממ... אני חושבת, כמעט! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא... שיר אהוב:השיר הזה אוכל אהוב: טופו
תוכנית אהובה: בובספוג! ספורט אהוב: שונאת ספורט! תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: המורדים עיתון אהוב: מה השעה עכשיו? 21:10 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכנס לפורום מעניין יותר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד, בזכותך! רעש אחרון ששמעת? הטלפון שלי נופל (חחחחח בדיוק הרגע
) ריח האחרון שהרחת? של פולים
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "יהודים להתנהגות מוסרית ראויה כלפי נוצרים. בדרך" חחחח ספר היסטוריה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רחוב סומסום
במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מבחן בהיסטוריה ב-28.4 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: ברנדי

../images/Emo54.gifאוקיי..... עכשיו אני../images/Emo70.gif

קצת בכללי שם:אורטל פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:מטר 62 בערך.... מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח ואחיות תאומות בת כמה את\ה נראה\ית:אין לי מושג.... משקפיים?אין גשר?אין עבר פלילי:אין שפות:עיברית אנגלית וספרדית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:יומני הנסיכה... עכשיו אני בתהליכים של ילדת חוץ... ספר משעמם ביותר..... סרט מושכר שראית:לא זוכרת סרט בקולנוע:אמ... הסיפור שאינו נגמר... עם מועדון הקוראים... שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש:עכשיו טוב... *שיעול* שיר *שיעול* הדיסק שקנית:אמ..... זה היה מזמן... הדיסק ששמעת:לא זוכרת... איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:אמ... לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג:לא... את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:נגד
עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אם בא להם אז שיעשו את זה.... בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים היית מאוהבת:1 נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:אמ... כן אולי 2.. השם שלך הופיע בעיתון:אמ.... אולי פעם אחת... התחרטת על דברים שעשית:כן.... הרבה..... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:שוקולד סרט מצויר:פו הדוב.... קורנפלקס:כריות
מסטיק:בזוקה צבע:תכלת יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף:רביעי ג'לי:אני שונאת את זה.... תכשיט:אמ...הכל... חורף\קיץ:קיץ האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אמ... כל הכיתה שלי.... (ביום השואה וגם כשראינו את הסרט על אנה פרנק) הלכת איתו לסרט:מועדון הקוראים.... צעק עליך:ילד מהכיתה... שלח לך אימייל:לידיה (הספרנית) האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ברור
הופעת בציבור בפיג'מה?אמ.... לא בכית בסרט?כן המון.... היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?ממש לא... הבנות שולטות
חח דברים אהובים: שיר אהוב:לא קלה דרכינו אוכל אהוב:פירה תחביב:אוי... יש המון.... זמר/זמרת/להקה אהובים:אין מישהו מיוחד... עיתון אהוב:ראש1 וסתם: מה השעה עכשיו?16:16 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אמ... אין לי מושג... איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת... שניהם מפחידים... אתה משועמם/ת?עכשיו כן... רעש אחרון ששמעת?מוזיקה.. ריח האחרון שהרחת?בישולים... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?אין לידי ספר... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?בייבי בוי במה המבחן הבא שלכם, ומתי?אמ.... אין לי מושג...

shiroosh999

New member
גרר. טוב...

קצת בכללי שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1. מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 4 בת כמה את\ה נראה\ית: נראית? 10 משקפיים? כן.... גשר? בדרך.... עבר פלילי: גנבתי מסטיקים ותפסו אותי...
שפות: צרפתית, עברית, אנגלית, רוסית וערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: שחר/אסתר שטרייט וורצל סרט מושכר שראית: כל הפרקים של העונה החדשה של חברים וזהות סרט בקולנוע: ואז הגיע פולי שיר ששמעת: עכשיו טוב- תודה עינב! השיר שנתקע לך בראש: תנו לגדול בשקט הדיסק שקנית: לא קונה דיסקים! הדיסק ששמעת: מאיה בוסקילה- הדיסק החדש.... האיש שהתקשרת אליו: תמר! האיש שהתקשר אליך: לא זוכרת... אורטל, ענת, יוליה.... תוכנית טלוויזיה שראית: פינת אור...
איש שחשבת עליו: אורטל האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, שוויץ, גרמניה, אוסטריה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת: על חברה טובה אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 3 התחרטת על דברים שעשית: 10 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: הסוכרייה שלא נגמרת סרט מצויר: לוני טונס קורנפלקס: טריקס מסטיק: מסטיק אבטיח צבע: סגול לילך יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: תות תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: שתי בחרות טובות שלי הלכת איתו לסרט: אמא שלי צעק עליך: חברה/לא חברה שלי שלח לך אימייל: חברה מארה"ב האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן פיסיקה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן!! דברים אהובים: שיר אהוב: עכשיו טוב-גלעד שגב, green day אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: פספוסים ספורט אהוב: שחייה תחביב: לכתוב שירים זמר/זמרת/להקה אהובים: נינט טייב עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? ארבע שלושים ושלוש תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשמוע מוסיקה, ולקרוא ספר ביחד עם כוס של ונילה חם.... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוח צוהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן! רעש אחרון ששמעת? המדפסת נפלה.... ריח האחרון שהרחת? הריח של עלי הדפנה בחוץ... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? הקסם זורם בדם, מהלב. בכל פעם שמשתמשים בו, משהו ממך הולך איתו. רק כאשר את מוכן לתת מעצמך ולא לקבל דבר בתמורה יפעל הקסם למענך. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?... גררר אין לי! במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מבחן ב..... מתמטיקה בעוד שבועיים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: שירנ!

tamar brandy

New member
גמאני אוהבת ת'מיטה של../images/Emo24.gif

חחחחחחחח ושאני חושבת על זה גמאני גנבתי פעם מסטיקים

spake

New member
אין לי נושא לתאר את מה שכתבתי

כמה שאלות.........ממש צריך יום עבודה שלם........(ניסיון עלוב לבדיחה) קצת בכללי שם: עינב פירסינג: לא וגם שונא את זה קעקועים: לא גובה: עזבו.....טוב אם אתם מתעקשים 167... מידת נעליים: למה זה נחוץ?.....42 צבע שיער: שחום אחים/אחיות: 1 בת כמה את\ה 16 וזה אתה! נראה\ית: משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא, שוד בנק לא נחשב נכון.....חחחח.....סתם... שפות: עברית, אנגלית........ הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בטח משהו של ג'ון גרישם סרט מושכר שראית: מושכר......עדיף לכם לא לדעת סרט בקולנוע: 12 במחיר 1 סרט קורע אנשים שווה של גרוש שיר ששמעת: אווווו....צפוף באוזן למי שלא זיהה כוורת! השיר שנתקע לך בראש: wish u were here הדיסק שקנית: מי קונה בימינו דיסקים?.... הדיסק ששמעת: the WALL האיש שהתקשרת אליו: אוץ'.......אבא שלי....... האיש שהתקשר אליך: דרור (אל תדאגו איש בפורום לא מכיר אותו) תוכנית טלוויזיה שראית: אקדמיה לצוחק איש שחשבת עליו: אוווווו.........ג'ורדן........ האם את/ה דלוקה על מישהי: כן ולא על אחת.....חחח את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג: ממש לא.....בכבר הבעתי את דעתי בנושא לא?! את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה על זה! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, גרמניה ואוסטרליה (כשהייתי קטן) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: לא באופן כללי עישון אצל בני עשרה: אין דעה נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד (חוץ משל לסביות...
) האם את\ה אי פעם בכית על בת: כמעט אי פעם בכית על בן: יצחק רבין נחשב?.... אי פעם שיקרת: שקר לבן לא משהו רציני..... אי פעם נעצרת: לא.......... כמה פעמים היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 3-4 התחרטת על דברים שעשית: הרבה.......... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ---- ממתק: שוקולד סרט מצויר: SHREK קורנפלקס: ---- מסטיק: ---- צבע: ---- יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ---- ג'לי: איכס תכשיט: שרשרת.... חורף\קיץ: לא אכפת.... בחדר: לא הבנתי.......... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: דודה שלי (חוץ ממני) ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: כל המשפוחה שלי צעק עליך: ערס שכונתי (שאח"כ חטף) שלח לך אימייל: איזה אתר מטופש אני מניח....... האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי לא יכול לבחור רק אחד כי מחר זה כבר יתשנה אוכל אהוב: צ'יפס! תוכנית אהובה: כוכב נולד ספורט אהוב: כדורסל וריצה (ארוכה לפחות 7 ק"מ) תחביב: גיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר- לועזי: קלפטון עיברי: ארכדי דוכין זמרת- לועזי- אבריל לוין עיברי- אנקרי (ויש כמוני מיליונים!) להקה- לועזי: פינק פלויד עיברי- כוורת עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? מאוחר תפוח או בננה? בננה!....פצצת אנרגיה צהובה! כחול או אדום? כחול אדום זה הפועל! סתיו או אביב? לא יודע מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמניה עם קוטג' תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא........ רעש אחרון ששמעת? מה?! ריח האחרון שהרחת? מה?! וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? משהו על האלטלנה...תשאלו מה זה....... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אל תזכיר לי מתכונת במחשבים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: אוריה וסיוון...........
אנ'לא מאמין גמרתי את זה..................ZZZZZ

למעלה