תורי../images/Emo70.gif
שם: תמר פירסינג: אין, אבל יהיה
קעקועים: גם אין ויהיה בקרוב
גובה: 1.65 (ככה חברה שלי קבעה
) מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את\ה נראה\ית:אממ...15, אני חושבת
משקפיים? ממש לא! גשר? לא! עבר פלילי: לא.... שפות: עברית אנגלית ערבית וספרדית! ספר שקראת: :-*אתה רציני? סרט מושכר שראית: אמממ... הצלצול סרט בקולנוע: סטארסקי והאץ' (או איך שלא רושמים
) שיר ששמעת: תזיזי ת'ישבן
השיר שנתקע לך בראש: החליפות הדיסק שקנית: המורדים
הדיסק ששמעת: המורדים
האיש שהתקשרת אליו: שיר האיש שהתקשר אליך: שני תוכנית טלוויזיה שראית: בובספוג איש שחשבת עליו: בנחמין
את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאא! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, באמריקקה, בהולנד, בבלגיה וביוון מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: עישון=
בכל גיל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן למה לא? אי פעם בכית על בת: כן.. על הארנבת שלי

אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי:-* אי פעם שיקרת: ברורר אי פעם נעצרת: חחח לא היית מאוהבת: לא הרבה, אני לא טיפוס שמתאהב מהר.... נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: חחח לא זוכרת... התחרטת על דברים שעשית: כן מילה בת 4 אותיות: טופו
ממתק: שוקולד סרט מצויר: בובספוג קורנפלקס: כריות מסטיק: אממ.. עדיין לא מצאתי מסטיק טבעוני אז כרגע אין

צבע: חום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: ג'לי
תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץ
בחדר: מחשב (?) ישן במיטה שלך: דודה שלי
ראה אותך בוכה: לא זוכרת... הלכת איתו לסרט: בת דודה שלי צעק עליך: חחח ילדים מהכיתה שלי
שלח לך אימייל: לא זוכרת.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחח אני חושבת
בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן..! נכשלת במקצוע?: אממ... אני חושבת, כמעט! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא... שיר אהוב:השיר הזה אוכל אהוב: טופו
תוכנית אהובה: בובספוג! ספורט אהוב: שונאת ספורט! תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: המורדים עיתון אהוב: מה השעה עכשיו? 21:10 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכנס לפורום מעניין יותר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד, בזכותך! רעש אחרון ששמעת? הטלפון שלי נופל (חחחחח בדיוק הרגע
) ריח האחרון שהרחת? של פולים
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "יהודים להתנהגות מוסרית ראויה כלפי נוצרים. בדרך" חחחח ספר היסטוריה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רחוב סומסום
במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מבחן בהיסטוריה ב-28.4 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: ברנדי