סקר

אני רוצה לענות... משעמם לי ../images/Emo164.gif

שם: אלינה פירסינג: יש , לשון ו-2 בתבור גובה: 167 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים :1 קטן ומעצבן אני נראית בת 16 משקפיים: אין גשר" אין עבר פלילי: חח יש בערך שפות: אנגלית, עברית ורוסית ספר שקראתי: מי קורא ספרים??? סרט מושכר שראיתי: המכשפה מבלייר 2 סרט בקולנוע: הצלצול שיר ששמעת: אלינור של זוהר ארגוב השיר שנתקע לי בראש: אין לי עוד אויר בלעדייך של קובי פרץ הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים.. קניתי דיסק ריק אם זה נחשב... הדיסק ששמעתי: דיסק שידיד שלי צרב לי האיש שהתקשרת אליו: יוסי
האיש שהתקשר אליך: יוסי
תוכנית טלויזיה שראיתי: מיכאלה איש שחשבתי עליו: יוסי
דלוקה: לא לגור במקום אחר: לא אני מאוד אוהבת את בית שמש אהבה וירטואלית: הדבר הכי דפוק בעולם... עוד פירסינג: כן, אבל בחיים לא יסכימו לי רכבות הרים: אחלה דבר!! חו"ל: כן, ליטא (ארץ מולדתי) מערכת יחסים מרוחקת: נגד להרוג אנשים: נגד (אבל יש מקרה יוצא דופן.. בוא נגיד ככה יש מישהי שהייתי הורגת בכיף!! עישון אצל בני נוער: רק נרגילה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד מערכת יחסים של הומואים וכו': איכס איכס איכס.. נגד! אי פעם בכיתי על בן: כן אי פעם שיקרתי: חח ברור אי פעם נעצרת: זימון להגשת עדות זה לא בדיוק להעצר... הייתי מאוהבת: אף פעם.. נשבר לי הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: כן אבל זה לא היה קשור אליי..חח נתחרטת על דברים שעשית: יש אין סו דברים שהתחרטתי עליהם!! מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה אדומה סרט מצויר: במבי קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: לבן יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: כל שאר השבוע..חח ג'לי: W.T.F?? תכשטי: שרשרת קקייץץ!! בחדר: שלי..? ישן במיטה שלי: אני! ראה אותי בוכה: הורים שלי הלכתי איתו לסרט: יעל צעק עליי: אבא/אמא לא זוכרצ שלח לי אימייל: ביל גייטז יעני MICROSOFT אמרתי אני אוהבת אותך והתכוונתי! הפובעת בציבור בפיג'מה: לא! בכיתי בסרט: כן, גרין מייל היית על במה: כן חשבת שאתה הולך למות: כן כמעט דרסו אותי נכשלת במקצוע: מלא פעמים הורידו אותי כיתה:בחיים לא הקפיצו אותי כיתה: חח גם לא רציתי להיות המין השני: לא אני מרוצה מעצמי ומהמין שלי! שיר אהוב: אהבה אסורה של שרון זריאן וניבין אוכל אהוב: אוכל של סבתא תוכנית אהובה: מיכאלה ספורט אהוב: כדורגל תחביב: מחשב, חברים ולאסוף קבלות של אגד זמר/זמרת: וואלה אין עיתון: ראש אחד מה השעה עכשיו: 15:40 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או אי סי: אי סי אחרי שאני אסיים אני הולכת להתכונן למתכונת ארוחה אחרונה שאכלתי: אורז סיני ועוף סיני וסלט קיצר ארוחת צהריים תיכון או אוניברסיטה: תיכון את משועממת: כן אחרת לא הייתי מגיעה עד כה עם השאלון רעש אחרון ששמעתי: צעקות של אחי רחי אחרון שהרחתי: שמן של מבער שורה 17 עמוד 103: והמכה ניתן לפירוק לגורמים. ספר אלגברה של בני גורן 5 יח"ל חחח רינגטון: יש כמה.. מתמטיקה, מחר חיבוק: יוסי!! אני הילדה הכי משועממת בארץ.. תאחלו לי בהצלחה מחר!

MikeY fReAk

New member
עניתי על כזה בדיוק ואענה שוב..../images/Emo79.gif

השיעמום החזק. הנה זה בא. קצת בכללי שם: אודליה פירסינג: אין קעקועים: אין וגם לא נראה לי שיהיו גובה: 1.57/8 מידת נעליים: 39/8 צבע שיער: שחור עם קצת אדום אחים/אחיות: אח בת כמה את\ה נראה\ית: כמו שאני. 13. משקפיים? יש. גשר? אין. בטח יהיה. אוף. עבר פלילי: גזרתי את שיערות ראשם של הילדים המסכנים בגן, ועוד לפני המסיבת סיום. עבריינית שכמוני. שפות: עברית אנגלית...טיפה ערבית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני דוד סרט מושכר שראית: וואו אין לי שמץ..בטח ונילה סקיי אבל אני לא בטוחה. סרט בקולנוע: -שותקת- שיר ששמעת: נגיד ש...מכונית/משינה השיר שנתקע לך בראש: כמו צב/בייב הדיסק שקנית: של ההכתרה
הדיסק ששמעת: העמותה לחקר התמותה/משינה האיש שהתקשרת אליו: רועי
האיש שהתקשר אליך: רועי
תוכנית טלוויזיה שראית: אלי מקביל[
?!] איש שחשבת עליו: המממ. חסוי. האם את/ה דלוקה על מישהו: שתקו כבר. את/ה רוצה לגור במקום אחר: בהחלט. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בהחלט!!
את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי. והכי רחוק שאני אגיע נראה לי יהיה חור באוזן. ואולי בעצם נזם. אבל נראה כבר. זה בטח ממש לא נוח, אבל מאוד יפה. ואולי זה לא יתאים לי. את/ה אוהבת רכבות הרים: עכשיו אני יודעת מאיפה לקחת את השאלון הזה
ו...כן. בעצם...רק את הספייס מאוטן. הרכבת הרים היחידה שהייתי בה. והיא מדהימה. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, הולנד, פלורידה[אורלנדו], קנדה, ניו יורק, דטרויט[רק בנמל תעופה] וזהו נראה לי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. תלוי בהרבה דברים. להרוג אנשים: נגד. ברור שיש אנשים שאני שונאת, אבל ברצינות, הם אנשים ואני לא מעוניינת לראות אנשים מתים. עישון אצל בני עשרה: ממש לא. ונגד עישון בכלל! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא?! שיהנו ושיתקרנפו כל אלו שנגד זה. יא אללה מה אכפת לכם?! הם אוהבים אחד את השני שיבלו. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים היית מאוהבת: לא אמרתי שתשתקו?! נשבר לך הלב: שתקו כבר נו. שברת לבבות: דממה. השם שלך הופיע בעיתון: אני? סלב? חה. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קיפוד ממתק: לא אוכלת ממתקים. אבל אם אתם מתעקשים אז ביסלי. סרט מצויר: מוצאים את נמו. קורנפלקס: שוגי. וגם עוגי. מסטיק: מנטה עדין. צבע: סגול.[גם האימוץ סגול..
] יום בשבוע: מבחינת לימודים אז רביעי. היום הכי לא מועדף: מבחינת לימודים אז שני. ג'לי: דבר דוחה למדי. תכשיט: שרשרת. בעצם, צמיד לרגל. שליטה לגמרי. חורף\קיץ: קיץ. פעם הייתי אוהבת חורף. ואז גילית כמה דברים נוראיים. בחדר: מיטה. הסקה[למרות שהדבר הארור לא מחמם]. וגם הבובת חתול שלי מקנדה. חתולים שחורים זה דבר מהפנט. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: המשפחה שלי, אתמול. אבל הם לא ממש ראו. ולא שמו לב אלי. אבל זה עבר ואני לא עצובה וכועסת. ההורמונים, נו.
הלכת איתו לסרט: חברה ואחותה צעק עליך: פשוט סתמו כבר. די. שתקו. שלח לך אימייל: הוווו..חסוי בהחלט!
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. להגיד שאתה אוהב זה מאוד חשוב. הופעת בציבור בפיג'מה? פחח..לא! בכית בסרט? אני לא בוכה בסרטים, זה טיפשי לדעתי. היית על במה? מסיבת סיום בשנה שעברה. הוי, למה לא שתקתם? רוצים לעשות לי בחילה? חשבת שאת\ה הולך למות? ביום חמישי בהתחלה של המסלול בטיו"ש. כי היו לי את הסחרחורות לפני ה...עדיף שלא תדעו. נכשלת במקצוע?: בתעודה או במבחן? בתעודה אז אחת מהמורות לספורט הביאה לי 40 ובמבחן קיבלתי לאחרונה 50 בגמרא
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כשקורה דבר שקורה כל 30 יום
דברים אהובים: שיר אהוב: נגעה בשמים. את לא כמו כולם. אהובתי. רכבות. משינה, והרבה. אוכל אהוב: חסה. תוכנית אהובה: חברים. אני פשוט לא רואה כמעט טלוויזיה. אני דבוקה למסך הזה
ספורט אהוב: הליכה. תחביב: מחשב. ומוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: לא ניחשתם עד עכשיו? משינה, דאאא.. עיתון אהוב: לא מתעסקת בעיתונים ובחדשות. וסתם: מה השעה עכשיו? עדיף שלא תדעו. תפוח או בננה? תפוח. איכסע בננה. כחול או אדום? כחול. אדום זה הפועל. והפועל זה לא טוב. סתיו או אביב? לא סובלת את העונות..קלטו. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. אייסיקיו זה תוכנת השטן. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון לפני שאבא מצליף בי. איזה ארוחה אחרונה אכלת? 2 טוסטים עם החומוס והבצל..מומלץ בטירוף אנשים זה טעים פחדדדד.. תיכון או אוניברסיטה? חכו שאני אגיד אליהם. ואז נדבר. אתה משועמם/ת? אחרת הייתי עונה על כך? איזו שאלה תקועה. רעש אחרון ששמעת? המקשים. ריח האחרון שהרחת? האף שלי סתום. אני לא מריחה. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "...כעת כבר הוציא את כל הכסף שהיה ברשותו בצאתו לדרך ורק.."/אני דוד. תגידו תודה שלא הבאתי את הספר של משינה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הורדתי קצת, אבל בשביל הקטע. יש לי אחד מהצלצולים שכבר היו בפלאפון. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אין לי מושג. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: הוי, שתקו ומהר
זהו, עשיתי את זה ממש מהר. זה קצר יותר ממה שזה נראה. לילה טוב לכם אנשים חביבים ומרנינים. תאהבו.

למעלה