א ל י נ ו ש
New member
אני רוצה לענות... משעמם לי ../images/Emo164.gif
שם: אלינה פירסינג: יש , לשון ו-2 בתבור גובה: 167 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים :1 קטן ומעצבן אני נראית בת 16 משקפיים: אין גשר" אין עבר פלילי: חח יש בערך שפות: אנגלית, עברית ורוסית ספר שקראתי: מי קורא ספרים??? סרט מושכר שראיתי: המכשפה מבלייר 2 סרט בקולנוע: הצלצול שיר ששמעת: אלינור של זוהר ארגוב השיר שנתקע לי בראש: אין לי עוד אויר בלעדייך של קובי פרץ הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים.. קניתי דיסק ריק אם זה נחשב... הדיסק ששמעתי: דיסק שידיד שלי צרב לי האיש שהתקשרת אליו: יוסי
האיש שהתקשר אליך: יוסי
תוכנית טלויזיה שראיתי: מיכאלה איש שחשבתי עליו: יוסי
דלוקה: לא לגור במקום אחר: לא אני מאוד אוהבת את בית שמש אהבה וירטואלית: הדבר הכי דפוק בעולם... עוד פירסינג: כן, אבל בחיים לא יסכימו לי רכבות הרים: אחלה דבר!! חו"ל: כן, ליטא (ארץ מולדתי) מערכת יחסים מרוחקת: נגד להרוג אנשים: נגד (אבל יש מקרה יוצא דופן.. בוא נגיד ככה יש מישהי שהייתי הורגת בכיף!! עישון אצל בני נוער: רק נרגילה נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד מערכת יחסים של הומואים וכו': איכס איכס איכס.. נגד! אי פעם בכיתי על בן: כן אי פעם שיקרתי: חח ברור אי פעם נעצרת: זימון להגשת עדות זה לא בדיוק להעצר... הייתי מאוהבת: אף פעם.. נשבר לי הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: כן אבל זה לא היה קשור אליי..חח נתחרטת על דברים שעשית: יש אין סו דברים שהתחרטתי עליהם!! מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה אדומה סרט מצויר: במבי קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: לבן יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: כל שאר השבוע..חח ג'לי: W.T.F?? תכשטי: שרשרת קקייץץ!! בחדר: שלי..? ישן במיטה שלי: אני! ראה אותי בוכה: הורים שלי הלכתי איתו לסרט: יעל צעק עליי: אבא/אמא לא זוכרצ שלח לי אימייל: ביל גייטז יעני MICROSOFT אמרתי אני אוהבת אותך והתכוונתי! הפובעת בציבור בפיג'מה: לא! בכיתי בסרט: כן, גרין מייל היית על במה: כן חשבת שאתה הולך למות: כן כמעט דרסו אותי נכשלת במקצוע: מלא פעמים הורידו אותי כיתה:בחיים לא הקפיצו אותי כיתה: חח גם לא רציתי להיות המין השני: לא אני מרוצה מעצמי ומהמין שלי! שיר אהוב: אהבה אסורה של שרון זריאן וניבין אוכל אהוב: אוכל של סבתא תוכנית אהובה: מיכאלה ספורט אהוב: כדורגל תחביב: מחשב, חברים ולאסוף קבלות של אגד זמר/זמרת: וואלה אין עיתון: ראש אחד מה השעה עכשיו: 15:40 תפוח או בננה: בננה כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או אי סי: אי סי אחרי שאני אסיים אני הולכת להתכונן למתכונת ארוחה אחרונה שאכלתי: אורז סיני ועוף סיני וסלט קיצר ארוחת צהריים תיכון או אוניברסיטה: תיכון את משועממת: כן אחרת לא הייתי מגיעה עד כה עם השאלון רעש אחרון ששמעתי: צעקות של אחי רחי אחרון שהרחתי: שמן של מבער שורה 17 עמוד 103: והמכה ניתן לפירוק לגורמים. ספר אלגברה של בני גורן 5 יח"ל חחח רינגטון: יש כמה.. מתמטיקה, מחר חיבוק: יוסי!! אני הילדה הכי משועממת בארץ.. תאחלו לי בהצלחה מחר!
שם: אלינה פירסינג: יש , לשון ו-2 בתבור גובה: 167 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים :1 קטן ומעצבן אני נראית בת 16 משקפיים: אין גשר" אין עבר פלילי: חח יש בערך שפות: אנגלית, עברית ורוסית ספר שקראתי: מי קורא ספרים??? סרט מושכר שראיתי: המכשפה מבלייר 2 סרט בקולנוע: הצלצול שיר ששמעת: אלינור של זוהר ארגוב השיר שנתקע לי בראש: אין לי עוד אויר בלעדייך של קובי פרץ הדיסק שקנית: מי קונה דיסקים.. קניתי דיסק ריק אם זה נחשב... הדיסק ששמעתי: דיסק שידיד שלי צרב לי האיש שהתקשרת אליו: יוסי