תרגומי להקות

Tommy The Cat

New member
אה, כן

יש גם: סונטה קוטב צפונית אבא ג'וק[paparoach] שלולית בוץ משאלת לילה[nightwisht] ביזקיט הצולע צפוני יותר[norther] איש חי[man alive]

psychoit

New member
בא לי עוד בא לי עוד

לא בהכרח להקות שאני אוהבת. פשוט זה משעשע לתרגם. גם אתה הנשרים המשטרה בראשית מלכה ניגון קר מרפק קשת העכבישים ממאדים הדלתות יום ירוק

itoosh2

New member
כמה...

עבד השמע 3 דלתות למטה 12 אבנים שלוש אחד עשרה אליס בשרשראות מלך ב' ב' הקצביים (התרגום הנכון של החיפושיות) אפונה עם עין שחורה שדה שחור קצפת הלהקה של דייב מת'יוס כחול עמוק משהו בובות הגו גו יום ירוק רובים וורדים (התירגום הנכון של רובים ושושנים) הוא הבחירה של ק' ואין לי כוח יותר=\ אשמח לתגובות/הערות

yotamn9

New member
התרגום של החיפושיות לפי מה שהם

התכוונו זה "חיפושיות הקצב".

itoosh2

New member
לא יכול להיות...

בשם שלהם לא מוזכר שום דבר שקשור לחיפושיות... לפי מה שאתה אומר זה אמור להיות the beat beatels בשם שלהם הם כתבו beatles וזה לא קשור לחיפושיות...

epitaph

New member
ככה קראו להם בארץ...

עוד בשנות השישים והשבעים שהיו נוהגים לתרגם שמות להקות ברדיו ובטלוויזיה (וכפי שאתה מבין, איכות התירגום דומה לעיתים לאיכות התירגום לשמות סרטי קולנוע).

itoosh2

New member
עוד...

אקדחי הסקס זעם נגד המכונות מתכתיקה הרומן הכימיקלי שלי 5 אגורות בחזרה? (ניקלבק) אין ספק האביב הכבוי ר.א.מ. אדומי הצוואר האבנים המתגלגלות אחיות המספריים תוכנית פשוטה גראס על הפסים הלבנים זהו...

הממ אוקיי

אז רשמת ריבולבר קטיפתי וכבר אמרו פה- זה אקדח קטיפה.. והנה עוד כמה, כי את הרוב כבר אמרו: צוות מגוון הלבבות הפרואים ההלקופטרים התחליפים ההורגים הרכבות התחתיות בובות יורק החדשה ברזליקה(אני יודעת שזה מתכת, אבל תודו שברזליקה נשמע יותר טוב.....) החשכה כלות ההרס טייסי מקדש האבן שפחת השמע גן הקול עץ קיפוד קצפת חטיפה מחתרתי נשיקה תינוקות החצר האחורית מלון עיוור תירס טירוף התקפה מאסיבית ראש אופנוע טירוף ציפורניים באורך 9 אינץ' המי כלי מערכת ירידה הדלעות המנפצות אשפה שלושת המופלאים חמישיית הג'ינג'י הכסוף משהו איגודי(???) מלכי האריה המטוס של ג'פרסון טוב נראה לי שתרגמתי מספיק אין לי כוח לעוד... נגמרו לי בראש הלהקות...

The PeaceKeeper

New member
עוד קצת ~!

-הבחירה של ק' -שבת שחורה -עליסה בשלשלאות -עריסה של טינופת -משאלת לילה -קרן ניגוח -המערכת של הלמטה

UnderTown

New member
טוב אנשים

אנחנו מתחילים למחזר, יש כאן דברים שאמרו כבר איזה 8 פעמים בשרשור - למשל "אליס בשרשראות"

The PeaceKeeper

New member
או קיי... ../images/Emo11.gif מצטער...

שלא קראתי קודם אני פשוט בעבודה ואין לי זמן ממש לקרוא הכל רק מידי פעם..

wish i was here

New member
עוד כמה שעלו לי בראש

המתים אסירי התודה בוב מרלי והמקוננים חוויית ג'ימי הנדריקס עריסה של לכלוך (cradle of filth) פראנק זאפה והאמהות שוחט נצרת

The Miller

New member
זה לא פלויד הורוד

הלהקה נקראה פינק פלויד על שם שני אומני ג'ז ובגלל שזה שמות זה נשאר פינק פלויד ולא פלויד הורוד

AliceInChains17

New member
הנה כמה

הריבה של פנינה (הוא אהב את הריבה של סבתו,פנינה) 9 אינצ' ציפורן מכת/סטירת/הפלקת אלוהים למרות שיכול להיות כאן קשר להרואין כי SMACK זה הרואין אז.. עיר יתומה עריסה של לכלוך או עריסה מלכלוך בתוך פיתוי משאלת לילה חסר עור שבת שחורה צליל גן אחרי לנצח/לעולם/לעד עץ הקיפוד מוזה זעם נגד מכונה משה הקדוש האספה תאטרון הטרגדיה

למעלה