תרגומי להקות

slallum

New member
לא../images/Emo122.gif

אני די מתחיל איתם, יש לי את BetchaWannaDanceStoopid!! ואת Retropolis.

epitaph

New member
את השניים שהזכרת אני לא מכיר...

יש לי רק את Space Revolver, Rainmaker ו- Stardust We Are. לפני כמה חודשים במאנסטר דיסק בבאר שבע היה את כל הדיסקוגרפיה שלהם עד שבא מישהו וקנה את כל הדיסקים בבת אחת, עכשיו בקושי יוצא לי לראות שם (וגם בקושי יוצא לי להיות שם).

yotamn9

New member
טוב

הדלתות מתכטיקה (זה הזוי אני יודע) זרם ישיר/זרם חילופין החיות החיפושית קצפת צרות גדולות הנשרים נחש מי הקדושים נזיר יהודה בקשת לילה לזעום על המכונה האבנים המתגלגלות אקדחי סקס הצלליות אחות מסובבת נחש לבן

UnderTown

New member
מה?!

נראה לי אתה העתקת מפאבל מפורום מטאל! (הלס אנג'ל) או שלא?

bazmaster

New member
לפי מה שהבנתי...

המשמעות באנגלית של רולינג סטונז זה בעצם כינוי לנוודים..

psychoit

New member
הנה מה שעולה לי בראש

פלפלים אדומים חמים וחריפים מכונה קטנה ראש רדיו גן קול אקדח קטיפה רובים ושושנים ריבת פנינים שבת שחורה החיפושיות האבנים המתגלגלות זבל החיות הקופים ציפורי חצר

wish i was here

New member
כמה שלי

מטאליקה-מתכתיה שבת השחורה א' ס'-ד' ס' הסוטים(דה קינקס) מייצרים קשים(דייר סטרייטס) בתולת הברזל מגה מוות משאלת לילה ילדי בודום מלכה(קווין) קשת בענן אליס בשרשראות אקדחי מין הקנדים המתים דגל שחור ארץ היתומים נחש לבן זהו בינתיים...מספיק לא :)?

epitaph

New member
AC DC

כמו שמישהו אחר כבר ציין, זה זרם ישיר וזרם חילופי. לא סתם אותיות.

wish i was here

New member
אכן כך

וגם dire straits הוא ביטווי באנגלית שהוא בעצם מתאר בן-אדם במצב קשה של לחץ,אבל תרידמתי את זה בתרגום חופשי...זה כל העניין...rock n roll ain't about doing things right.....

epitaph

New member
חחחח...

דייר סטרייטס בתירגום לעברית זה צרות צרורות. אין כאן איפה לטעות.

wish i was here

New member
עכשיו אני כבר לא מבין אותך

מה אתה מנסה?להוכיח לנו שאתה יודע אנגלית? אמרתי לך למה אני עושה בתרגום פשתני וחופשי ואתה ממשיך לתקן כאילו כלום אה? שמת בכלל לב למה שכתבתי?

epitaph

New member
אני לא צריך להוכיח לך כלום...

ואני בטח לא זה שהולך ללמד אותך אנגלית (כי אין לי ממש כוח להתחיל), אומרים "פשטני" ולא "פשתני" ובכל מקרה זה לא מה שעשית מלכתחילה, תרגום חופשי זה כשיש לך קטע, ביטוי, משפט שאפשר לתרגם בכמה דרכים, ואתה בוחר איך אתה רוצה לתרגם אותו. מה שאתה הבאת זה דברים שכבר ידוע איך מתרגמים אותם ו"א' ס' ד' ס'", בהחלט לא נקרא תירגום.

wish i was here

New member
יא אללה מה נסגר?

אני אמרתי שאני מתרגם את זה בצורה משעשעת,לא בצורה היבשה וה"נכונה",זה כן נקרא צתרגום משום שמדובר פה בראשי תיבות כמו שמתרגמים הרבה דברים בעברית לראשי תיבות באותיות עבריות. ותאמין לי שאתה לא צריך ללמד אותי אנגלית(7 יח"ל אנגלית זה טוב לא?)

fire witch

New member
ותיקנו אותך אז ...

בדיוק כמו שתיקנו אותי , לא צריך לקחת את זה קשה

wish i was here

New member
לא נו...

אני פשוט לא מבין-אם אתם רוצים את זה כתרגום שאומר מה המשמעות אכן אומרים פה זרם ישיר\זרם חלופי,אם אתה רוצה תרגום ישיר אומרים את ראשי התיבות,דוגמא: UNRA מתורגם ל אונר"א למרות שאין לראשי תיבות אלה אף משמעות בעברית....

slallum

New member
Children of Bodom = ילדי התחת ../images/Emo8.gif

או ילדי הישבן אם בא לכם
הרבה יותר נחמד לדעתי

למעלה