סוף שבוע

etieti1

New member
סוף שבוע רגוע../images/Emo79.gif

סיכום השבוע בשש מילים:עוד מעט חוזרים ללימודים!!![איזה באסה,אה?] סיכום החג עד עכשיו:מבאס טילים שיר שפתח את השבוע:הכאב הזה-עברי וניניט שיר שסגר את השבוע:תגידי לי את-שי גבסו להקה/זמר שעשו את השבוע:סינרגיה אדם שריגש:חסוי אדם שאיכזב:חסויX: אירוע שהיה וחבל שהיה:אוףףף
אירוע שטוב שהיה:בוםבמלה!!!): השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה:מפגש איגי...@_@ אירוע שלא רוצים שיקרה:החזרה ללימודים...X_X אדם שמצפים לראות:כולם חחחח אדם שרצוי לא לראות:לא'דעת שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:סינרגיה-אשם*חרשתי* להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:עברי לידר כמובן...

עונה עונה עונה=]

סיכום השבוע בשש מילים:חרא שבוע.. התחיל רע נגמר טוב... סיכום החג עד עכשיו: סביר.. שיר שפתח את השבוע: קוקו וסטיב לנצח..=) שיר שסגר את השבוע: יומן מסע.אביב=אלוהים. להקה/זמר שעשו את השבוע: אביב כמובן. כמו כל שבוע, חודש, שנה... אדם שריגש: יעל גורדון.. אדם שאיכזב: בופי.. אירוע שהיה וחבל שהיה:חבל שהלכתי לשרון אז... אירוע שטוב שהיה: נסעתי לתל אביב.. מייזנר ואני ידידים!! השבוע שיבוא: יהיה סטלני.. אירוע שמצפים שיהיה:מחר אני פוגשת את טולל.. יאי^^ אירוע שלא רוצים שיקרה: לא רוצה לחזור לבית ספר.. מבחן במתמטיקה..=/ אדם שמצפים לראות: אלון וניר.. אני מתגעגעת.. אדם שרצוי לא לראות:יעל אהרוני. אני ארצח אותה. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: אממ.. לא עולה לי עכשיו.. יש לי מצב רוח מוזר.. להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: עברי לידר..=) המשך חג מדהים לכולם..

gooligay

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע בשש מילים:
עליות ומורדות אבל עדיין ממשיכים לחיות. סיכום החג עד עכשיו:
חביב, כמה כייף שיש עוגיות יין, המאכל הטוב ביותר שיש בכל חג יהודי שהוא.
שיר שפתח את השבוע:
בהחלט is it you של Dana Glover מתוך שרק, שיר מדהים! שיר שסגר את השבוע:
כמו בלדה.. . להקה/זמר שעשו את השבוע:
מולי שי - אבל הוא לא ממש עשה את השבוע לטוב...
אדם שריגש:
מישהי מהלהקה שלשמוע אותה היה פשוט חוויה אדירה. אדם שאיכזב:
בעיקר אני.
אירוע שהיה וחבל שהיה:
ההלקטות ברביעי.
אירוע שטוב שהיה:
ליל הסדר, קיבלתי פטיפון ומאות תקליטים
(רק חבל שהוא לא עובד
). השבוע שיבוא:
יהיה נפלא, יש לי קורס ססלט של האקדימה האמריקאית.
אירוע שמצפים שיהיה:
קורס בבלט ואני הולך עם אבא לקנות בדי מחול, נעלי בלט, סלייפ וכל השאר, זה ממש מרגש!
אירוע שלא רוצים שיקרה:
חזרה של הלהקה ברביעי וחזרה ללימודים באותו היום ממש. אדם שמצפים לראות:
את ווג סוף כל סוף? אדם שרצוי לא לראות:
מולי... שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
is it you של דנה גלובר. להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:
דנה גלובר (Dana Glover) היא נהדרת.

עונה...

סיכום השבוע בשש מילים: היה שבוע מאוד נחמד... ואפילו מעניין. סיכום החג עד עכשיו: אחלה. שיר שפתח את השבוע: נופ. שיר שסגר את השבוע: Jojo - Not that kinda girl להקה/זמר שעשו את השבוע: בקסטריז בויז. אדם שריגש: מישהו
אדם שאיכזב: אותו מישהו
אירוע שהיה וחבל שהיה: לא היה. אירוע שטוב שהיה: המסיבה בדיווה! אעע השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: לקבל משכורת אירוע שלא רוצים שיקרה: להפגש עם הבוס של העבודה... אדם שמצפים לראות: אף אחד אדם שרצוי לא לראות: כלבה מהעיר. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: שירים של Five להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: דוד בודה

אירוע שהיה וחבל שהיה

בעצם, ליל הסדר. נרדמתי כל הליל הסדר. היתה אווירה מדהימה, אבל לא רציתי ללכת לשם.

נופר לס

New member
השבוע שלי באיחור קטנטן

סיכום השבוע בשש מילים: 12345 נחמד סיכום החג עד עכשיו: נחמד + שיר שפתח את השבוע: חד מי יודעה? שיר שסגר את השבוע: מציאות מדומה להקה/זמר שעשו את השבוע: שורטי כל הזמן אדם שריגש: גילוששששששש אדם שאיכזב: אור.. אירוע שהיה וחבל שהיה: הכל לטובה :) אירוע שטוב שהיה:היום היםםםם השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: יום הולדתתתת ווווו ליראות את המורה הכוסית שלי אירוע שלא רוצים שיקרה: שיהיה יום הולדת בלי לגדול אדם שמצפים לראות: מיריייייייייי אדם שרצוי לא לראות: נאווה.. :( שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: פינוקיו של שורטיייייייייי להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: שורטיייי שבוע טוב אנשושיםםםם

עונה =]]

סיכום השבוע בשש מילים: רובו היה חביב אך לא מעבר.. סיכום החג עד עכשיו: נחמד =] שיר שפתח את השבוע: שום שיר מיוחדP: שיר שסגר את השבוע: כנ"ל.. להקה/זמר שעשו את השבוע: אביב.. אדם שריגש: אף אדם מיוחד :p אדם שאיכזב: לא מדברים על זה. אירוע שהיה וחבל שהיה: מה שהיה בחמישי.>< אירוע שטוב שהיה: המסיבה,ים.. השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: טיול שנתי אם יהיה.. אירוע שלא רוצים שיקרה: לחזור לבציפר.>< אדם שמצפים לראות: אנשים שלא ראיתי בחופשה.. אדם שרצוי לא לראות: מורים בעיקר :p שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: אין.. להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: אריק ברמן המשך חג פסח שמח גם לך!=]

עונננננננה..... ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע בשש מילים: מדהים מדהים מדהים ועוד פעם מדהים!!!! סיכום החג עד עכשיו: חג ראשון עשיתי רק אמא, סבתא ואני... =/ כמה מהנה יכול להיות? שיר שפתח את השבוע: אממ... תודה לך - רז חדד [אני חושבת] שיר שסגר את השבוע: רציתי - יהודה הלוי [כפרעל הנסיכה שלי ששרה אותו...] להקה/זמר שעשו את השבוע: אן כ"כ... אדם שריגש: הנסיכה שלי
אדם שאיכזב: משה
אירוע שהיה וחבל שהיה: לא עולה לי משו כזה =/ אירוע שטוב שהיה: עם היפה שלי ביםםםםםםםם
השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: להיפגש שוב עם היפה שלי :) אירוע שלא רוצים שיקרה: לחזור לעבודה S: אדם שמצפים לראות: היפה שליייייי $?^%#&?^$?* אדם שרצוי לא לראות: אין כזה :) שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: מה שבא לכם טוב באותו רגע.. להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: כנ"ל.... שבוע טוב מהממים שלי, ותתגעגעו טיפה י'חראות.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif צ'וקי!

סיכום השבוע בשש מילים: לא באלי שש מילים, מה תעשו? סיכום החג עד עכשיו: טחח מעפן. שיר שפתח את השבוע: וויי לאדעת עכשיו. שיר שסגר את השבוע: כל שירי הרגאיי למינהם. להקה/זמר שעשו את השבוע: סינרגיה כמובן. אדם שריגש: יו, היא. אדם שאיכזב: אין אחד כזה לדעתי. אירוע שהיה וחבל שהיה: מממ ליל הסדר? אירוע שטוב שהיה: בוםבמלה
השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: הממ לא מצפה לכלום. אירוע שלא רוצים שיקרה: בצפר! אדם שמצפים לראות:
אדם שרצוי לא לראות: חחחח המורים שלי. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: רגאיי! בוב מארלי! להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: שייגעצ. יאללה ביי.

Animal Instict

New member
אחחח כמה זמן לא הייתי פה..

סיכום השבוע בשש מילים: אין לי כוח לחשוב סיכום החג עד עכשיו: למי אכפת מהחג.. העיקר החופש.. :) שיר שפתח את השבוע: Ciara- Like a boy שיר שסגר את השבוע: Luniz- i got 5 on it להקה/זמר שעשו את השבוע: כל מיני אדם שריגש: חברה שלי אדם שאיכזב: ממ אין.. אירוע שהיה וחבל שהיה: שום כלום אירוע שטוב שהיה: בית ריק אצל החברה.. מספיק טוב? :) השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: לא משהו מיוחד אירוע שלא רוצים שיקרה: חוזרים לבצפר.. אדם שמצפים לראות: כל החברים והחברותתת אדם שרצוי לא לראות: דרורית המרכזת שיכבה שלי.. אין לי כוח לשמוע את הצעקות שלה שוב על הבוקר.. :) יומטובבב

מושיק16

New member
סופ שבוע שילי:)

סיכום השבוע בשש מילים:היה לי שבוע חמוד ורגעי צ'עמום ... סיכום החג עד עכשיו:החג נחמד היו לי יותר טובים.. שיר שפתח את השבוע:השיר של רובי וויליאמס SHE'S MADONA=) שיר שסגר את השבוע:שיר של אנסטסיה SICK AND TIERD להקה/זמר שעשו את השבוע:ביונסה:) אדם שריגש:בת דודה שלי כפרע עליה אדם שאיכזב:אמא שלי אירוע שהיה וחבל שהיה:זלילות שהיו לי:( אירוע שטוב שהיה:חג עצמו ויציאות פה ושם השבוע שיבוא:אני רוצה להכיר סופסופ את האביר שליייי WHERE ARE YOU MY LOVE??? אירוע שמצפים שיהיה:יומולדת עוד חצי שנה,סתם חח אני מצפה לבלות לחייך בכללי כל אירוע חיובי יתקבל בברכה:) אירוע שלא רוצים שיקרה:ריב או ויכוח היו לי הרבה לתקופה זו... אדם שמצפים לראות:אחותי וסבתא שחוזרות מחופשת שבועיים במרוקו חוזרות מחר לפנות בוקר:) אדם שרצוי לא לראות:אנשים שגורמים לי להרגיש מועקה או רע והורסים תמצב רוח,לא שיש הרבה אבל שלא יהיו גם.. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:I AM BEAUTIFUL של כריסטינה אגילירה:) להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:אוונסנס המשך חג פסח שמח וכשר למי ששומר על כשרות...מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההה

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

סיכום השבוע בשש מילים: היה טוב, טוב שהיה, טוב שנגמר סיכום החג עד עכשיו: חרא האמת. שיר שפתח את השבוע: Goo Goo Dolls - Here Is Gone שיר שסגר את השבוע: Jet - Shine On להקה/זמר שעשו את השבוע: Goo Goo Dolls
אדם שריגש: =] אדם שאיכזב: חברה. כל כך... אירוע שהיה וחבל שהיה: יום שלישי בבוקר X: אירוע שטוב שהיה: יום רביעי
השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: אממ לא משהו מסוים. אולי מחר אירוע שלא רוצים שיקרה: בית ספר אדם שמצפים לראות: אממ כל החברים מהבית ספר =] אדם שרצוי לא לראות: חח לא יודעת שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Lifehouse - Good Enough
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: ^^

קצת באיחור

סיכום השבוע בשש מילים:היה מעולה טעים ומצחיק אהבתי מאוד סיכום החג עד עכשיו:היה טעים בעיקר שיר שפתח את השבוע:עיר קטנה-יהודית רביץ שיר שסגר את השבוע:don't metter-akon להקה/זמר שעשו את השבוע:יהודית רביץ אדם שריגש:אהובתי אדם שאיכזב:גוני אירוע שהיה וחבל שהיה:אמממ אין דבר כזה אירוע שטוב שהיה:מפגש ישרא השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה:שאהובתי תבוא אליי מחר:) אירוע שלא רוצים שיקרה:לימודים=\ אדם שמצפים לראות:אהובתי אדם שרצוי לא לראות:המנהל של בצפר=\ שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:תמיד יחכו לך-לאה שבת להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:סינרגיה:)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif "וחם לי בגוףףף..." ../images/Emo79.gif

סיכום השבוע בשש מילים:
היה הזוי ונגמר מהר מידי לצערי סיכום החג עד עכשיו:
היה הזוי ולפנים. שיר שפתח את השבוע:
סעידה סולטנה - דנה אינטר *מלכה* נשיונל שיר שסגר את השבוע:
צ'ינקוומילה - דנה אינטרנשיונל להקה/זמר שעשו את השבוע:
שייגעץ , דנה אינטרנשיונל, ג'סטין טימברלייק אדם שריגש:
אוהד מנתניה, דור, יובלי, עתליה אדם שאיכזב:
שניהם. אירוע שהיה וחבל שהיה:
לא יודעת אם חבל.. אבל ביאס אחרי.. היום בבוקר. אירוע שטוב שהיה:
הבומבמלה 2007 ואירגון המתחם הגאה
ומה שאמרו לי אחרי ;] השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה:
לראות אותו. להתנתק. אירוע שלא רוצים שיקרה:
שזה יחזור. אדם שמצפים לראות:
וואי אממ, אותו, אוהד מנתניה [כפרע עליו ועל מרדכי XD] את הקבוצה שלי באיגי. אדם שרצוי לא לראות:
אותו ואותה. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
iris להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:
דנה, שייגעץ, ניקה, סינרגיה, עיברי

DxJx GADRIEL

New member
אני שומעת...את השיר הזה ומשתגעת!!!

סיכום השבוע בשש מילים: אלוהיי הטוב והרחום אני רוצה שוב סיכום החג עד עכשיו: סטלה שיר שפתח את השבוע: בולי איש השלג שיר שסגר את השבוע:die die my darling - metallica להקה/זמר שעשו את השבוע: דנה אינטרנשיונל אדם שריגש: אייל אדם שאיכזב: אירלוונט אירוע שהיה וחבל שהיה: גניבות בבומבמלה אירוע שטוב שהיה: מופע דראג בבומבמלה ^_^ השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: מיונים לשייטת אירוע שלא רוצים שיקרה: חזרה ללימודים אדם שמצפים לראות: X**ל ק!N76ן אדם שרצוי לא לראות: ראיתי אותו כבר (יש לי שני עדים) שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: המעופפים הנועזים להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: דנה אינטרנשיונל ^_^

למעלה