סוף שבוע

eliormagick

New member
../images/Emo162.gifסוף שבוע../images/Emo162.gif

סיכום השבוע בשש מילים:
סיכום החג עד עכשיו:
שיר שפתח את השבוע:
שיר שסגר את השבוע:
להקה/זמר שעשו את השבוע:
אדם שריגש:
אדם שאיכזב:
אירוע שהיה וחבל שהיה:
אירוע שטוב שהיה:
השבוע שיבוא
אירוע שמצפים שיהיה:
אירוע שלא רוצים שיקרה:
אדם שמצפים לראות:
אדם שרצוי לא לראות:
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: המשך חג פסח שמח

אני אני אני ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע בשש מילים: 1 2 3 4 5 6
סיכום החג עד עכשיו: משעמם רצח, ונגמר לי הלחם!
שיר שפתח את השבוע: Hit n hide-book of love
שיר שסגר את השבוע: Aqua-calling you
להקה/זמר שעשו את השבוע: AQUA
אדם שריגש: אפחד
אדם שאיכזב: אפחד
אירוע שהיה וחבל שהיה: שיעור פרטי במתמטיקה שהייתי צריך לקום בשבילו ב8 בבוקר
אירוע שטוב שהיה: מפגש פורום הקודם (הוא היה השבוע נכון?)
אירוע שמצפים שיהיה: בא לי סקס P:
אירוע שלא רוצים שיקרה: לחזור לבצפר, כרגע לא מתחשק לי כבר...
אדם שמצפים לראות: אממ, אין ממש...
אדם שרצוי לא לראות: גם אין ממש
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Welcome To The Black Parade
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: My Chemical Romance יצאתי משעמם

'קח את הזעם ותתחיל לעוף...' ../images/Emo204.gif

סיכום השבוע בשש מילים:
'מחר יהיה יותר טוב. את תראי.'
סיכום החג עד עכשיו:
חג מעפן.
שיר שפתח את השבוע:
sean lennon - parachute
שיר שסגר את השבוע:
שלמה ארצי - איסלנד.
להקה/זמר שעשו את השבוע:
אביב גפן.
אדם שריגש:
מיטל.
אדם שאיכזב:
הילה.
אירוע שהיה וחבל שהיה:
לא משנה :]
אירוע שטוב שהיה:
לא זוכרת משו ספציפי.
השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה:
יומולדת ביום שלישי.
אירוע שלא רוצים שיקרה:
עבודה ביום ראשון.
אדם שמצפים לראות:
מקווה לראות את מיטל :]
אדם שרצוי לא לראות:
הגר.
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
Vertical Horizon - Its Over
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:
שלמה ארצי, הדיסק החדש.

idotu

New member
=[[

סיכום השבוע בשש מילים: בלה בלה בלה בלה בלה בלה סיכום החג עד עכשיו: ממממ איזה חג? שיר שפתח את השבוע: Gwen Stefani - The Sweet Escape שיר שסגר את השבוע: Robbie Williams - She's Madonna להקה/זמר שעשו את השבוע: Gwen Stefani אדם שריגש: עדילדו אדם שאיכזב: המוכרת מדאנס שופ? אירוע שהיה וחבל שהיה: ליל הסדר אירוע שטוב שהיה: לא היה. השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: קורס של האקדמיה. אירוע שלא רוצים שיקרה: יום רביעייייייי אדם שמצפים לראות: איריס/יפתח אדם שרצוי לא לראות: את המוכרת מדאנס שופ.....=]] שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: עברי לידר - זה לא אותו דבר להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: אמממ באמת צריך לענות?

2יי2י 17

New member
../images/Emo192.gif

סיכום השבוע בשש מילים: מממ..כיף של שבוע, ממש כיפכוף!!!
סיכום החג עד עכשיו: חג?! מזה?!
שיר שפתח את השבוע: עד אלייך - סינרגיה
שיר שסגר את השבוע: "..זה לא שאני אור זה את שבאת ממקום חשוך.."
להקה/זמר שעשו את השבוע: בעיקר אריק ברמן אינפקטד וסירגיה
אדם שריגש: ממ...נראלי שהאקסית שלי..
אדם שאיכזב: אישתי =\
אירוע שהיה וחבל שהיה: ...לא זוכרת
אירוע שטוב שהיה: היומולדת של רומי - החברה הכי טובה=]
השבוע שיבוא
אירוע שמצפים שיהיה: היומולדת שלי בעוד חודש=]
אירוע שלא רוצים שיקרה: לחזור לבצפר אלוהים ישמור איך הסתבכתי איתם עכשיו!! [שרפתי כיסא והיועצת תפסה אותי=\ ]
אדם שמצפים לראות: אישתי והאקסית=]
אדם שרצוי לא לראות: האקסית אקסית...[תמיד לא רצוי לראות אותה]
שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: אם אלה החיים - קרן פלס
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: כנסיית השכל, קרן פלס, אריק ברמן סינרגיה וכו'...

ועל החול החם רק המבט..

סיכום השבוע בשש מילים:
סיכום החג עד עכשיו:נחמד שיר שפתח את השבוע:פחות אבל כואב-יהודה פוליקר שיר שסגר את השבוע:מתנה ליום הולדת-שלמה ארצי להקה/זמר שעשו את השבוע:שלמה
אדם שריגש:אביתר אדם שאיכזב:הרבה אירוע שהיה וחבל שהיה:אין כזה אירוע שטוב שהיה:לישון בצהריים השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה:מימונה אולי אירוע שלא רוצים שיקרה:לראות אותה אדם שמצפים לראות:אביתר אדם שרצוי לא לראות:אותה שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:שלמה ארצי-שפויים להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע:שלמה ארצי או חפלאות מרוקאיות (למימונה
)

Save Me

New member
המפ

סיכום השבוע בשש מילים: הרטיט לי את הקצה של הפין סיכום החג עד עכשיו: היה מרטיט, אני מחכה לחג השני P: שיר שפתח את השבוע: SISQO THONG SONG שיר שסגר את השבוע: SAME להקה/זמר שעשו את השבוע: SISQO :D אדם שריגש: אדם שאיכזב: אירוע שהיה וחבל שהיה: שרבתי עם אמא אירוע שטוב שהיה: שהלכתי לפסיכיאטר D: השבוע שיבוא- אולי הוא ירטיט לי את בסיס האיבר במקום הקצה אירוע שמצפים שיהיה: רופא שיניים אירוע שלא רוצים שיקרה שאני אחזור לבסיס ויעשו לי שיחות חפירה: אדם שמצפים לראות: רופא שיניים או פסיכיאטר P: אדם שרצוי לא לראות: חיילים משדה דב. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: SAME להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: EVANESCENCE המשך חג פסח שמח

yotem 16

New member
../images/Emo83.gif

סיכום השבוע בשש מילים: חזרתי מפולין והימים התבלבלו לי לגמרי P: סיכום החג עד עכשיו: נחמד ביותר שיר שפתח את השבוע: לאיודע שיר שסגר את השבוע: Sweet Sacrifice להקה/זמר שעשו את השבוע: אוונסנס כמובן- קליפ חדש והודעה שהם מגיעים לארץ :] אדם שריגש: אף אחד אדם שאיכזב: אח שלי אירוע שהיה וחבל שהיה: יש לי עכשיו שעורה בעין ;[ אירוע שטוב שהיה: חזרתי מפולין והיה ליל הסדר השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: מחר- הופעה של היהודים אירוע שלא רוצים שיקרה: עומס בלימודים אדם שמצפים לראות: אין כ"כ אדם שרצוי לא לראות: גם אין שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Sweet Sacrifice להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: אוונסנס

SSAAMMEEYY

New member
אני

סיכום השבוע בשש מילים: דפקו אותי בשמירות בחג איףףף אינעלאמאשלהם סיכום החג עד עכשיו: מה חג... הייתי בשמירות שיר שפתח את השבוע: לא יודע תשם שלו, שמו את זה בש"ג שיר שסגר את השבוע:Green Day - Time of Your Life להקה/זמר שעשו את השבוע: אף אח אדם שריגש: אף אחד אדם שאיכזב: גם אירוע שהיה וחבל שהיה: שדפקו אותי בשמירות בחג
אירוע שטוב שהיה: שדפקו גם את כל המ"צ שגם סגרו חג בבסיס:) השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: לא יודע אירוע שלא רוצים שיקרה: לא יודע אדם שמצפים לראות: כלמיני אדם שרצוי לא לראות: - שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Stained - So Far Away להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: Staind חג שמח :)

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif. אמ.

סיכום השבוע בשש מילים: עברתי לבת חפר. אני מתרגלת, נראלי. סיכום החג עד עכשיו: חביב+- שיר שפתח את השבוע: לא זוכרת. שיר שסגר את השבוע: >< להקה/זמר שעשו את השבוע: אריק ברמן. אדם שריגש: הוא? אדם שאיכזב: הוא. אירוע שהיה וחבל שהיה: אמ. >< אירוע שטוב שהיה: היום. השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: אינלי מושג. אירוע שלא רוצים שיקרה: >< אדם שמצפים לראות: הוא? אדם שרצוי לא לראות: הוא? [מישהו אחר] שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: >< להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: אריק ברמן/היהודים? חצי מהשאלות לא עניתי.

probably

New member
מייט, הפסיקי למשש אותי.

סיכום השבוע בשש מילים: סיכום החג עד עכשיו: כרס הדומה לכרס בירה. שיר שפתח את השבוע: Thanks for the memories- Fall Out Boy שיר שסגר את השבוע: אל בורות המים- הכל עובר חביבי (אני הזוי למידי) להקה/זמר שעשו את השבוע: מיי כימי, כמו תמיד. אדם שריגש: אליאור. אדם שאיכזב: מייט שלא מפסיקה אף לרגע למשמשני ברגעים אלו. אירוע שהיה וחבל שהיה: שקראתי למייט נלוזה. אירוע שטוב שהיה: שיחה צפופה עם ידיד קרוב. השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: ניצן-לבוא-המון אהבה. אירוע שלא רוצים שיקרה: לימודים-motherfucker. אדם שמצפים לראות: שלצ'. אדם שרצוי לא לראות: *ורי*. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: You know what they do to guys like us in prison- My Chemical Romance להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: דפנה והעוגיות או דפנה ודודידו. *אני בחור של דפנות* יום ופין נעים.

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

השבוע שעבר סיכום השבוע בשש מילים: נמאס לי מהמצות המזדיינות האלה ! סיכום החג עד עכשיו: כיף :) שיר שפתח את השבוע: הממממ.. Devics - Ghost שיר שסגר את השבוע: Snake River Conspiracy - Breed להקה/זמר שעשו את השבוע: Garbage
אדם שריגש: אפחד. אדם שאיכזב: אפחד. אירוע שהיה וחבל שהיה: אין כזה O: אירוע שטוב שהיה: הסדר? אנעארף. השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: הוא :| אירוע שלא רוצים שיקרה: אהה.. לאיודע. אדם שמצפים לראות: הוא. אדם שרצוי לא לראות: לאיודע. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: Snake River Conspiracy - Breed
להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: Garbage

kuper7

New member
CandyMan, CandyMan../images/Emo214.gif

סיכום השבוע בשש מילים: שבוע בן בן בן בן זונה!!! סיכום החג עד עכשיו: החג הכי כיף שיכל להיות לי אי פעםםםםם!! שיר שפתח את השבוע: Beautiful Liar של ביונסה ושאקירההה!!! שיר שסגר את השבוע: "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי מסיקה. להקה/זמר שעשו את השבוע: מירי מסיקה וכריסטינה אגילרה. אדם שריגש: גלצ'ו. אדם שאיכזב: ממממממ...ידידה שלי שנתקעה בבית ולא יצאה איתנו.. =\ אירוע שהיה וחבל שהיה: סיפרתי משהו לבן אדם הכי 144 שיש.. אירוע שטוב שהיה: רביעי-חמישי אצל גל כפרעליו!! היה שיא הכיף! וגם שראיתי את נינט ויודה ליד הבית של אחי בת"א! השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: חגיגות המימונה (עלק..) ממממ..סופ"ש?! אירוע שלא רוצים שיקרה: ראשון-שני ישן בבסיס!!! בעעעעע =[[. אדם שמצפים לראות: הלוואי ואני אראה את גל השבוע!! אם לא..אז אפ'חד..=] אדם שרצוי לא לראות: כל מיני אנשים צבועים שאני לא אנקום את שמם..אתם גם ככה לא מכירים.. שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "בנות" של מירי מסיקה או Candy Man של כריסטינה. להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: מירי מסיקהההה!!

theUnheard

New member
הו סוף סוף סופ"ש ../images/Emo178.gif

סיכום השבוע בשש מילים: אני ממש עייף, כל כך עייף. [התעקשתם על 6
] סיכום החג עד עכשיו: מצה עם שוקולד זה יאמי
שיר שפתח את השבוע: Jonsi - Segou Mer שיר שסגר את השבוע: EyeQ - Ejected להקה/זמר שעשו את השבוע: Chris Daughtry אדם שריגש: אף אחד.. אדם שאיכזב: כנ"ל. אירוע שהיה וחבל שהיה: שאנשים שאני מכיר ראו אותי בעבודה
אירוע שטוב שהיה: דיוויס
[מצורפת תמונה] וגם היה נחמד בליל סדר..
השבוע שיבוא אירוע שמצפים שיהיה: שינה..
אירוע שלא רוצים שיקרה: למען האמת שהדודים שלי יבואו לארץ.. [הם באים בראשון]. אה ולהסתפר
אדם שמצפים לראות: - אדם שרצוי לא לראות: - שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: אביתר בנאי - יש לי סיכוי להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: Chris Daughtry

אניאני.

סיכום השבוע בשש מילים: אילת, חופש, כליאות, סיגריות, טוב, רע. סיכום החג עד עכשיו: היה טוב ואני כל כך צריכה את החופש הזה. שיר שפתח את השבוע: כל האוסף החדש של כנסיית השכל. שיר שסגר את השבוע: דמעות של מלאכים. להקה/זמר שעשו את השבוע: עברי לידר. אדם שריגש: אבא. אדם שאיכזב: לא מישהו מיוחד. אירוע שהיה וחבל שהיה: ריבים למינהם. אירוע שטוב שהיה: אילת. עיר אחרת, אנשים אחרים וזה טוב (למרות שכולם בעצם אותו דבר). השבוע שיבוא: חזרה ללימודים. הברזות. רע. ולפני זה, טוב, אני מקווה... אירוע שמצפים שיהיה: שביתה חח. אירוע שלא רוצים שיקרה: חזרה ללימודים. אדם שמצפים לראות: לא מצפה לכלום. אדם שרצוי לא לראות: ילדים מהשכבה. שיר שמומלץ לפתוח איתו את השבוע: חלומות גדולים של אביב (גפן). להקה/זמר שמומלץ להעביר איתם את השבוע: אביב, עברי... שיהיה טוב. המון. באמת.

למעלה