Ivan Ivanov

New member
למה מי עשה את זה? לא רוסים?

אני בטוח במדובר ברוסים. אני עצמי שוחחתי עם כמה כאלה .

איזה חורג?

כתוב שהוא בחיים לא הכיר אותו... אבל מזה משנה... הוא חתיכת חרא שבכלל בושה שהכניסו נבלות כאלה לפה... הוא היה צריך להגיד מליון פעם תודה על זה שקיבלו אותו לפה... במקום זה הוא הולך ומרסס צלבי קרס על הקירות... פשוט בזיון!! שונא יהודים?!.. אז מה לעזאזל אתה עושה פה?!

Janem

New member
לא מפתיע

גם להיטלר היו שורשים יהודים. הוא היה רבע יהודי אם אני לא טועה. ובקשר לילד הזה ולילדים כמותו, אני חושב שזה לגיטימי לגמרי לאסור אותו, ציור צלבי קרס זו הסתה לרצח, זו הזדהות עם כל מה שעומד מאחורי הסמל הזה, ולפי דעתי זהו פשע.

אביו החורג היה יהודי... ושם משפחתו

"היטלר" זה מהאבא החורג היהודי שלו...

Ivan Ivanov

New member
זה שטויות.

להיטלר לא היו שום שורשים יהודים. אנשים שמנסים להוכיח את זה, אלו הם "היסטוריונים" שרוצים לזכות בפרסום על ידי "תגליות מדהימות"...

Janem

New member
ושוב...

גם הם לא בטוחים שהוא כן היה יהודי, אבל הם גם לא בטוחים שהוא לא היה! והאמת היא שהם מוכיחים שהוא כן רבע יהודי כי הקטע הזה:"אבל אחרי המלחמה הגיעה עדותו של האנס פראנק, עורך-דין לשעבר של הפיהרר ומושל פולין תחת הכיבוש הנאצי. פראנק סיפר שהיטלר ניגש אליו ב-1930 וסיפר לו שאחד מקרוביו מנסה לסחוט אותו עם הוכחות באשר למוצאו המפוקפק. פראנק ערך בדיקה משלו וגילה שסבתו של היטלר עבדה כטבחית אצל משפחת פראנקנברגר היהודיה בעיר גראץ שבאוסטריה בזמן שהיא הולידה את אביו. לפי מחקרו של פראנק, בנם של הפראנקנברגרים היה סבא של היטלר, וזה אומר שהפיהרר עצמו היה רבע יהודי". נשמע הרבה יותר אמין מהקטע הזה:"סביר הרבה יותר להניח שסבא של היטלר היה יוהאן גאורג הידלר, שלבסוף גם התחתן עם סבתא שלו, או שהאשם הוא יוהאן נפומוק הידלר, אחיו של יוהאן גאורג. מעניין לציין שאותו יוהאן נפומוק היה גם סבה של קלארה פלצל, אמו של אדולף היטלר, מה שהופך את אבא של היטלר לדוד ממדרגה ראשונה של האמא שלו". אבא של היטלר דוד מדרגה ראשונה של אמא שלו? נשמע יותר הגיוני שהוא יהודי, גם אם זה נשמע מזעזע. אבל זו שאלה שאין לה הוכחה חותכת לכאן או לכאן, אז תחשבו מה שנוח לכם.

vk3

New member
בדיוק...

שום דבר לא בטוח, כי אין הוכחות ועדויות חד משמעיות, אבל מי שחושב שהיטלר היה אפילו מיליונית יהודי, סתם רוצה להוסיף קרשים למדורה.

למעלה