נכון לצחוק באמצע הצפירה והטקס

ולצחוק מזה זה פשוט בושה בושה ושוב פעם בושה! ממש ילדותי ודיבילי לעשות כזה דבר ב יום כל כך עצוב ורציני!

the freaky girl

New member
סתם ילדותיות מגעילה..

מה שנשאר זה לקוות שיתגברו ויכבדו את היום הזה..
או לפחות במקום ציבורי..:|

eMiFrEaK

New member
=( מבינה אותך...

היום הזה נגמר, ואני בכיתי ביומיים האלה כמו שלא בכיתי כבר הרבה אמוד זמן.. וקשה לאנשים להבין את זה, גם היום בטקס.. כל המשלחת שלי, התרגשנו כל כך ... התיקווה... המילים הכל... ומצעד החיים ששודר בטלךויזיה החזיר אותי חזרה לשם. בדיוק לפני שנה הייתי שם והשתתפתי בעצמי במצעד החיים... ואני חייבת לציין שמילותיו של הרבה ישראל לאו... נכנסו לי עמוק ללב.. מאוד!

beatman

Member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ביציק

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo10.gif

the freaky girl

New member
בושה..../images/Emo70.gif

פזור! איזה חוסר טאקט מוחלט ואי-התחשבות...
מדינה מפגרת....:|

goblinit12

New member
או מיי גוד!

הם לא מתביישים! הם מחזירים את האשה לימי השואה! אלוהים! זאת אשה בת 82 לעזעזל!

E K O

New member
מעניין אותי מאוד לדעת איך זה

שיש לה כל כך הרבה חתולים בדירה, א) איך הם נכנסים שם כולם, ב) למה אף אחד לא אמר לה כלום כשהיא הביאה אותם....

wildgirl1

New member
אמממ

סליחה?! אבל זה כול מה שמעניין אותך ? למה לא אמרו לה כלום ואיך היו לה שם כול כך הרבה חתולים? נו באמת

../images/Emo45.gif

סילקו אישה זקנה חפה מפשע מהבית.. וכל מה שמעניין בן זה איך היא הביא את החתולים הבייתה

SpyKid

New member
אני מתארת לעצמי שהיא לא הביאה את

כולם בבת-אחת...

E K O

New member
אל תקטלו כל כך מהר

אני רגיש מאוד בנושאים כאלו, אבל את זה לא הבנתי.... מה הבעייה שלכם? בכל מקרה - אני לא רואה איך באמת הם מצאו לנכון לזרוק אותה מהבית והייתי טוחן פה מים במשך שעה עכשיו.... אבל אני ממש לא רואה צורך, זו הייתה הדרך שלי להגיד שאין לי ממש מה להגיד בנושא.... בגלל שזה ברור כבר מה יש להגיד....

Drunk Bullet

New member
בחדשות אמרו שאין קשר לחתולים

הסיבה היא אי תשלום חובות, לא שזה מצדיק סילוק מהבית, לפחות לא אישה בגילה.

אולי זה לא במקום

אבל מקריאה ראשונית..הכותרת שלך ממש ממש הצחיקה אותי.... =] לאמשנה. בכל אופן-חובות או לא חובות, היא אדם מאוד מבוגר שעבר המון-והשכנים ממש מנוולים אם זה מה שהם עשו במקום לעזור לה
אתה בא מחר לביצפר?!

Drunk Bullet

New member
אני בא

את יודעת שבן גן הודיע לנו היום, שיהיו תגבורים ביום ראשון ושני (כל יום 8 שעות) בביוטכ'? אני לא הבנתי בכלל למה אנחנו צריכים תגבור, אם כבר עשינו את המתכונת, ובכלל לא יהיה לנו חופש לפני הבגרות ביום שלישי.

למעלה