מישהו יודע באיזה שעה יהיה הצפירה

בבוקר?? אני מקווה שמישהו עדיין נימצא פה...

Dynamo1929

New member
דינמו קייב-משחק המוות

בגלל שמדובר במשהו שהוא הרבה מעבר לכדורגל, החלטתי להביא בפניכם את הכתבה הבאה שבמובן מסוים מהווה משל לכל מלחמה"ע ה-2. על גאווה, גבורה והרבה מעבר-המיתוס האוקראיני,"משחק המוות".

E K O

New member
לא שמעתי על זה אף פעם

דווקא נשמע מאוד הירואי אם זה נכון....

../images/Emo7.gifזוועה,הגרמנים האשרירו רק כתם

של שינא כלפי אנשים (במיוחד כלפי היהודים)

AeroSlash

New member
לא קראתי...

אבל אני כבר משערת שמדובר במשחק של האוקראינים נגד הנאצים בסופו האוקראינים ניצחו על אף שהוזהרו לא לנצח והוצאו למוות. לושה סיפר לי. זה באמת סיפור גבורה. אם אני לא טועה יש גם אנדרטה בכניסה לאצטדיון באוקראינה.

Janem

New member
הם היו הורגים אותם

גם אם היו מפסידים, אבל זה לא מפחית מהאומץ האדיר של השחקנים, ההקרבה והעובדה שהם נשארו אנשים עד הסוף.

SpyKid

New member
אגב, שמעתי על זה,

(אם כי לא באופן מפורט כ"כ) נדמה לי בקומונה שלך... מישהו כתב על זה פעם...

beatman

Member
לא מפתיע../images/Emo4.gif

הנאצים הארורים ביצעו את כל הזוועות האפשריות והבלתי אפשריות.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo16.gif לכל אדם אדם...

אני לא יכולה אפילו לתאר את מה אני מרגישה עכשיו... ניסיתי לשפוך בבלוג... לא הגעתי אפילו לרבע ממה שאני באמת מרגישה... תנסו, אולי בכל מיקרה משהו, ואף הקטן ביותר, יגיע פה לאנשים... ויחדור עמוק..=( יהי זכרם ברוך. לזכור, ולעולם לא לשכוח.

AeroSlash

New member
יום השאה הראשון מאז שחזרתי מפולין..

כל כך קשה.. כל כך שונה.. כל כך לא קל להסתכל את כל תוכניות הטלויזיה, כל הכתבות.. 7 חודשים אני כבר פה אבל חלק ממני עדיין שם, ובטח גם תמיד ישאר :((( רק חבל שלא כולם מרגישים אפילו חצי מזה ומסוגלים למחות כפיים בסוף טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה.. חבל שחלק מסוגלים להתחיל לצחקק באמצע הצפירה.. וחבל שיש כאלה שיכולים לעשות צחוק מדבר כל כך קדוש.. וחבל שאותם האלה במקרה לומדים אצלי בבית ספר :((

למעלה