KEiN

New member
פורסם בעיתון ובחדשות

הניסויים יכלו להיערך על כדוה"א באותה מידה, השיגור ראוותני ומשביע את העין בלבד, עין הצופה לא יכולה שלא להגיב לעשן ואש בכמויות עצומות... תתעורר, השיגור היה חסר תכלית לחלוטין, בשביל מזג אוויר יש לוויני חיזוי, והשמש לא תיכבה רק בעוד 60,000 שנה... אוליי במקום להסתכל לכוכב הבא, כדאי שננסה לתקן את מה שהרסנו בכוכב הנוכחי?

שששלום

New member
../images/Emo140.gifמילים כדורבנות

ואני מאמין באמת ובתמים שלא הגיל קובע. אז מהי משנתך? החכם אותי בבקשה. אז תגלה כמה קשה היצירה הממשית. מצד שני אולי יש לך את זה.

KEiN

New member
לא הבנתי את ההודעה

בשל השפה מסועפת והכבדה ששררה בה

שששלום

New member
../images/Emo52.gif צודק

התכוונתי לכתיבה לא מתוך סערת רגשות כתגובה לדבר. צריך להתעלות מעל הבלבלת ולהתנסח רהוט. זה מעורר אצל הקורא מציאות אחרת. וכן - זו תזכורת גם לעצמי.

KEiN

New member
אתה יודע

אני לא מאמין בדבקות בטקסט, הדעות משתנות כל הזמן- וחבל לי לקבע אותן בטקסט... משנות צריכות לבוא מלהט

KEiN

New member
אני חושב שאני יתגבר...

ואיבדתי את המסר כי לא רציתי להיכנס למישנות מלחתחילה...

שששלום

New member
לימדת אותי שיעור חשוב

מדוע לא כדי להתייחס להודעות התנצחות. תודה

שששלום

New member
התנצחות

אנרגיה שיתופית.
מלל רב בדמות פופוליטיקה. דברים שאין סיבה לעשות עם אחרים כמו ויכוחים חסרי טעם. מקווה שעזרתי.

REBURN

New member
אתה צודק בהכול חוץ מהכול

כבר אמרתי שאחכה לך שש שנים אתה אוהב להתנצח לא אכנס איתך לפרטים חסר משמעות ותכלית

שששלום

New member
נכון יש דברים שמצריכים זמן

נסיון חיים וכאלה. אבל למה לקטול? תן לעלם המבקר כאן בעקביות ראויה לציון לשאת את דברו תוך העלאת ערכו. לא ההפך. הרי על זה הוא מדבר ALL U NEED IS LOVE כאילו לא בטוח ששנותיך הביאו אותך למושלם.

REBURN

New member
הערה לכול "המצילים"

אני שמח שיש תמיכה בבחור צעיר רק לצערי חבל שהתמיכה מגיעה מבוגרים שלא מלמדים על ערכי יסוד האדם כבוד לחי ומות כבוד לדת למוסר למורשת קרב הקרבה האני לטובת הכלל וכיו"ב לשמוע בחדשות מפי אחד שאומר שהניסויים לא חשובים כשאני יודע כאיש מחקר שהם חשובים ואנחנו עובדים עליהם באוניברסיטה בחדשות אומרים המון השערות אני עובד עליהם ומנתח אותם והלוואי שיכולתי לבצע ניסויים אלו כאן שמועה ודעה של כתב איננה תמיד נכונה ואם המדענים יכלו לבצע זאת בארץ הם היו מבצעים מאחר ואינכם אנשים מקצוע לא אנסה אפילו להסביר לכם אני יודע שהבוגרים תומכים באופן חיובי בצעירים מלמדים מדריכים כאן יש תמיכה לא בונה ומלמדת על ערכים חשובים לכול אדם באשר הוא אני מודטת כבר שנים ולא רואה בכלל קשר בין התכנים כאן לבין מדיטציה לכן תמשיכו את הדיון בלעדי ---------------------------------יום טוב לכולם----------------------

וואלה ידידי

הכנסת אותי ללופ כבר שעה אני יושב כאן ולא יודע מה לעשות קודם לעמוד דום ולהצדיע מול המסך או לחילופין להתמוטט על הרצפה מהתפעמות גאווה ותחושת משמעות

KEiN

New member
נורא התאפקתי שלא לתת לך

את דעתי על ערכים וחינוך, ערכים וחינוך או בכינויים X משתנים מסביבה לסביבה, לך נראה שהערכים שלך הם נכונים כלפיי כל אדם, אז יש לי חדשות, גם בנו של ראש השבט האפריקאי מאמין באמת ובתמים שמוטלת על כל אדם החובה לרצוח את כל אחיו לפניי שיתפסו את מקום אביהם, וזה לא כי הוא אדם רע, אלו הערכים, שמאד לא מעניינים אותי...

yaga1

New member
ממ...יפה

אני אגיד לך משהוא לסיום חמש שנים יעברו וקיין לא יגיע לאן שאתה וטוב שכך בעבורו חמש שנים יעברו וגם אתה לא תגיע לאן שהוא וטוב שכך בעבורך ואני טוב לי שאתה היכן שאתה והוא היכן שהוא זה שאתה לא מבין איך השיחה הזו קשורה למדיטציה זה גם לא עניין גדול וארצות הברית ששולחת חלליות לחלל כדי להבין איך אפשר לעזור לכדור הארץ היא אותה ארצות הברית שהודיעה בועידה האקולוגית באוסקה (כמדומני) שהיא מודעת לנזקים העצומים שפליטת גזי החממה לאטמוספירה גורמת ולכך שהעולם המערבי מצעיד את הפלנטה לאבדון אבל היא לא מתכוונת לעשות כלום בקשר לכך כי אזרחיה לא יסבלו ירידה במה שלדעתם הוא איכות חיים. ולא....אין זה אומר שלדעתי הטיסות האלו מיותרות.. שום דבר לא מיותר, רק שישנם עוד הרבה דברים שאפשר היה לעשות לו אנשים היו כבולים פחות למסגרות הקולקטיביות שאתה סוגד להן כ"כ ומוכן אפילו להקריב את חייך בעבורם... זה דבר תמוה כשלעצמו...כאשר יוקרבו חייך איפה תהיה אתה ואיפה תהיה מדינתך ומה יהיה הקשר שלך למה שנשאר מאחור ??? אני מעדיף את - טוב לחיות בעד ארצינו יותר מאשר את - טוב למות בעד ארצנו ומשם להתרחב הלאה קצת אם אפשר היה שלום

למעלה