קבלת שבת

תשובון: (חחח)

יש בערוץ יס סטארס 1 כן, זה רק ללקוחות יס. והסופר נני שקוראים לה ג'ו הרבה יותר מתוקה מהישראלית(שדרך אגב מאוד מפחידה אותי..חחח
) ולא, לא עשו לנו עדיין מתכונת, יש ביום שני, הם תמיד עושים את זה צמוד לבגרות כדי שהחומר עדיין ישאר בראש(חומר הלימוד?...לא החומר השני..
)

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מתה על מיכל(הסופר נני הישראלי) אבל אני חולה על ג'ו ג'ו(הבריטית)
וזה סקופ השבוע שלי:ג'ו ג'ו בריטית ולא אמריקאית...
|!!|
הטיסו אותה במיוחד לארה"ב רק בשביל התוכנית כי היא כל כך הצליחה באנגליה שגם ארה"ב רצתה אותה, והיא המקורית

Nimrod121

New member
מסכם את השבוע.

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "שלום לאמונות" ו"אם זאת האהבה שלך". מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- רוחות המערב, אל תאמיני, שפה זרה (פריז) והסוף של הסיפור. כל אלו שיריה של איה כורם. בילוי השבוע שלכם- הופעת פסנתר של איה כורם ב"מרתף 10" (ביום שישי) וצפייה בסרט בקולנוע "ארבעת המופלאים- עלייתו של הגולש הכסוף". זהו הסרט השני בסדרה (ביום חמישי עשיתי את זה). סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "כוכב נולד 5" (תוכנית), "הבורר" (סדרה), "ארבעת המופלאים- עלייתו של הגולש הכסוף" (סרט). ממש מגוון. סקופ השבוע שלכם- ג'סיקה אלבה סקסית בטירוף. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של איה. היה מקסים. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חופש גדול. ללא כל ספק. האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא ולא. שאלת בונוס - ים או בריכה? ברור שבריכה. אני הכי אוהב בריכה. סוף שבוע חמים ונעים לכולם

TTתמרTT

New member
מירייייייייייי../images/Emo99.gif שבוע נפלא

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- של מירי... ? ואיי ואי קשה.........מפלס המצב רוח.. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-לא יודעת.... בילוי השבוע שלכם-חרישות היסטריות להיסטוריה... והופעה של מירי כדי לסגור תשבוע ביג טיים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-סי אס איי. כמובן סקופ השבוע שלכם-מירי זכרה אותי
מתלהבת קטנה שכמותיי תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה אוקורססס משהו שהרס לכם את השבוע-לא משהו מיוחדדדד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין .... שבוע רגיל.. עם מגן בלשון.. האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?פגשתייייייי היה מדהיםם... שאלת בונוס - ים או ברכה? לא יודעתתתתתתת... שונאתא ת שניהם מה זה מסריח.. סוף שבוע חמים ונעים

למעלה