קבלת שבת

hilali1

New member
../images/Emo16.gif קבלת שבת ../images/Emo16.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס - ים או ברכה
סוף שבוע חמים ונעים

BRANGELINA

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]-בנות מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-אביתר-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-אממ אתמול מסיבת סיום בימית 2000 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אקסטרים מייקאובר סקופ השבוע שלכם- שיש לי מורים שרוטים....זה לא חדש אבל אתמול זה התחזק... תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לדבר עם קרן(פלס)למרות שזה היה שבוע שעבר... משהו שהרס לכם את השבוע-כלום...בערך... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-סוף סוף מסיימים ללמוד.... האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא..... שאלת בונוס - ים או ברכה-קשה להחליט.......

../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- של איה לא יודעת
אבל של מירי, ללא ספק, בנות
כשאני חורשת על שיר אני עושה את זה עד הסוף.. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- אחריות- יוני בלוך
בילוי השבוע שלכם- לחפש עבודה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הבורר ופרוייקט מסלול סקופ השבוע שלכם- רק עוד בגרות אחת ודי, יוצאים לחופש טריליליליי
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לעבור את הבגרות בהיסטוריה! זהו עכשיו אני שורפת את כל הדפים את כל הסיכומים והחרישות שעשיתי במשך התקופה האחרונה!
משהו שהרס לכם את השבוע-
לא התקבלתי לבורגראנץ' כי אני עוד לא 16.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לסיים את הלימודים, לקבל תעודות ולהתקבל לעבודה כלשהי
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
וזה לא נחמד לי
שאלת בונוס - ים או ברכה
שאלה קשה ביותר! אני אוהבת ללכת לים כדי להסתכל ולהנות מהיופי שלו, בריכה זה יותר להנות בלי לשפשף את העיניים כל שניה מהמלוח של המים בים
אבל כן בריכה זה נחמד מאוד, גם ים.. טוב לא יודעת
סוף שבוע חמים ונעים- תודה גם לך

למעלה