קבלת שבת

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]-שוב תודה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-בת צועניה קליפה מוכן לאהבה בילוי השבוע שלכם-קניון ובעיר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא היה משהו רגיל סקופ השבוע שלכם-כלום תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של אמיר חמוד משהו שהרס לכם את השבוע- שאני כנראה לא הולכת לזאפה בגלל שאין מקומות נורמלים וגם בטלתי את האמפי כי הייתי בטוחה שאני הולכת לזאפה והייתה לי שורה מעולה באמפי ווהל ומועדון 24 זה לא להיט ממה שהייתי לצערי:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר הופעה ושאר השבוע נראה האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא:( שאלת בונוס - ים או ברכה ים מרגיע יותר

oranitoosh

New member
עונה...

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- "תן לי סימן" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "כלים שלובים"- יוני רכטר\גידי גוב בילוי השבוע שלכם- 2 מחזות זמר בשבוע!!!! {שלמה המלך והלהקה!} סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "האקס המיתולוגי". סקופ השבוע שלכם- אורי הסתפר?! תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- 2 מחזות זמר בשבוע! מומלץ ביותר! עשה לי את השבוע לגמרי!!1 לכו ללהקה, ולשלמה המלך.. משהו שהרס לכם את השבוע-החום המתיש... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מסיבת סיום... אני מופיעה :) האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא, אבל ראיתי את אורי.. שאלת בונוס - ים או ברכה- ברור שבריכה..

Red Daniel

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- עכשיו אתה חוזר בחזרה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- אביתר-קרן פלס בילוי השבוע שלכם-תאטרון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא רק בלונדינית 1+2 סקופ השבוע שלכם-הזה בפנאי פלוס...אין ספק תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לסיים מוקדם בצפר משהו שהרס לכם את השבוע- להתחיל בצפר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סיום הלימודים האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא פגשית (עדיין) את מירי, בחיים שאלת בונוס - ים או ברכה- לאור העובדה שאני כל השנה שותה כלור בבריכה, הושבה היא ים

אריה31

Member
מנהל
שבת שלום../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- אם זאת האהבה שלך מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- לראות את האור - אפרת גוש בילוי השבוע שלכם- פאב אירי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- lost סיימתי לראות את העונה השלישית והמדהימה סקופ השבוע שלכם- הסינגל הבא של מירי - אם זאת האהבה שלך תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אלכס מ-lost משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ההופעה של מירי בפתח תקוה:) האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא שאלת בונוס - ים או ברכה? כמובן ים!!! אין כמו הטבע

נעה 124

New member
../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- ברכת המלך מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- ג'וני בילוי השבוע שלכם- אתמול בבריכה עם חברות והיום כינרת עם כל המשפחה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא יודעת.. סקופ השבוע שלכם- לא יודעת תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- התמונה הזאת ומה שכתבתי בבילויים למעלה משהו שהרס לכם את השבוע- צילומים (בשיניים) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שבוע אחרון של ביה"ס
ביום חמישי לא לומדיםם
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
שאלת בונוס - ים או ברכה
ברכה... למרות שגם ים נחמד

../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איהמירי)-של איה יונתן שפירא
(די דומה לטייס לא
) של מירי-דבר אלי בפרחים,ביקשתי אש.
מה שיר השבוע שלכם (לא של מירי) קיץ-איה כורם
בילוי השבוע שלכם-פעמיים בתי קפה פעם אחת עם שותפה שלי לדירה שעוזבת ואתמול עם חברים לכבוד היום הולדת שלי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא יודעת לא היה לי זמן לראות טלוויזיה השבוע
סקופ השבוע שלכם-אין
תמונה שראיתם ברשת ואהבתם תכף נצרף משהו
משהו אחד שעשה לכם את השבוע-היה לי יום הולדת אתמול וחברים טובים עשו לי הפתעה
,ולשמוע את המערכונים של הגשש החיוור
משהו שהרס לכם את השבוע-התקררות מעצבנת שבגללה האף שלי לא הפסיק לנזול
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר מפגש של החבורת זמר שאני חברה בה ולקראת סוף השבוע חוג דרמה שאני משתתפת בו ולחזור לשחות בברכה
האם פגשתם את מירי השבוע?לא פגשתי אותה
שאלת בונוס ים
או ברכה-אוהבת את שניהם אבל יותר את הים

hilali1

New member
את חייבת ללמוד לשרשר..

צריך להגיב להודעה הראשית ...

שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והנה הסיכום שלי:

מה שיר השבוע שלכם [של איהמירי]- תמונה! (חח ואפילו איה כתבת למירי אז זה כן שיר איהמירי
)
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "איתך" שקרן כתבה לשרית חדד...שיר מיוחד (למרות שאני לא מתה על שרית חדד) אבל השיר הזה והסינגל הקודם באמת מיוחדים. כל הבגרות בהסיטוריה השיר הזה התנגן לי בראש
בילוי השבוע שלכם- ללמוד להיסטוריה זה לא בילוי אז אני מניחה שלצאת עם חברה לבית קפה...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "סופר נני באמריקה" היא כזאת מותקקק הסופר נני(קוראים ל ג'ו)
אני לא מפספסת אף פרק (וכל יום יש אחד)
סקופ השבוע שלכם- הכתבה "מפנאי פלוס"
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] יש שתיים אחת אני אשים כאן ואחת בהודעה הבאה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הכתבה "מפנאי פלוס" לסיים את הבגרות בהיסטוריה ולצאת עם חברה לבית קפה
משהו שהרס לכם את השבוע- בגרות בהיסטוריה ובדיקת דם שהרופא עשה קצת באגרסיביות אז אחרי כמה שעות ראיתי שכל הזרוע שלי כחולה וזה ככה כבר כמה ימים(אבל מתחיל לרדת)
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מממ...להיות אחרי המתכונת בלשון(אבל אז יש את הבגרות
)
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא...
שאלת בונוס - ים או ברכה יםםםםםם!!! ברוררר!!! (למרות שגם ברכה אני אוהבת) סוף שבוע חמים ונעים, תאכלו הרבה ארטיקים קרטיבים גלידות ואבטיחים

למעלה