יום השואה

avishayk

New member
הכל טוב אח?

אולי גם זיקוקי דינור, משמר כבוד ו-12 מעודדות שיקדמו את הכניסה שלו? עמיר אמן, מוערך זה נכון, כבוד גדול להופיע בטקס חשוב כזה וזהו. אל תגזים.

dode127

New member
אבישי

תעלה קישור לאתר של השירים שעמיר ביצע ביד ושם בבקשה על תהיה רע !!!!

מצטער אבל כל אחד ודעתו הוא..המשך

ומצטער שאני מערב מעט פוליטקה למרות שזה לא המקום והזמן אבל אין לי טיפת כבוד לאנשים שיושבים שם בשלטון. דליה איציק הגאונה רואה מטוס של שוויץ היא חושבת שזה הצלב האדום. עמיר פרץ לא יודע לפתוח משקפת, לא יודע לנהל מלחמה, יודע רק דבר אחד לז**ן לנו בשכל ולהבטיח את הכיסא והמשכורת שלו. ועל "אדון" ראש הממשלה אני אקצר ואומר במילה אחת מ-ו-ש-ח-ת! אדון אבי וגברת ורד וחברי פורום נכבדים לאן נעלמים המיסים של ההורים שלנו? בטוח לא לבטחון, לא לזקנים, לא למובטלים, אלא לבתים ,למכוניות,האוכל המשובח וכ'ו. וסוף כל סוף יש מישהו אמיתי במדינה הזאת. אמיתי, אמיתי אורגינל שבא ואומר את האמת הוא בא ונלחם הוא מנסה להזיז דברים על כך מגיע לו להדליק משואה.

טל טל 20

New member
אני חושבת שעמיר ישיר את-מה אברך

זה הגיוני והוא מבצע את השיר בצורה מדהימה מכל הלב והנשמה.

פו פו פו

New member
יש פה מישהו שיכול להקליט מהטלוויזיה?

הכוונה להקלטה רק של אודיו ובאיכות טובה....

פו פו פו

New member
יש פה מישהו שיכול להקליט את זה?

הכוונה להקלטה באיכות טובה כמובן... תודה!

פו פו פו

New member
ועוד שאלה...

איך הוא הגיע זה? איך בחרו אותו לזה? אני מעריץ מושבע של עמיר ולדעתי אין זמר בארץ שמתקרב לאיכויות שלו, אבל לא חשבתי שהוא ב"מעמד" כזה בציבור שיבחרו בו לאירוע רציני שכזה.

odery

New member
אני אקליט כנראה..אבל אנלא יודעת איפה אני אשב

פו פו פו

New member
יש פה מישהו שיכול להקליט מהטלוויזיה?

הכוונה להקלטה רק של אודיו ובאיכות טובה...

avishayk

New member
אני מקליט דיגיטלית

באיכות DVD. - אפשר לחתוך את הסאונד בלבד באיכות CD. צור קשר במסר, מחר זה יהיה מוכן.

אנונמני

New member
שר 2 ו..

פו פו פו..חבר שלי הקליט לפי לוח השידורים זה מ8-9 והוא שר את השיר השני בשעה 9 אז הוא הספיק רק אחד,
אני מקווה שאבישי הצליח להקליט ושהוא יסכים לנדב לנו

פו פו פו

New member
משום מה זה לא עולה שם. הנה הקישור:

http://www1.yadvashem.org/remembrance/rememberance_day/remembrance_day_2007_HEB/Remembrance_day_2007_broadcast.html גם לך זה לא עולה?

למעלה