יום השואה

מישהו יודע באיזה שעה עמיר בניון שר היום?

אם מישהו יודע באיזה שעה עמיר בניון עולה לשיר בטקס אז שיכתוב לי בבקשה.

עם כל הכבוד ובאמת יש כבוד..

ליום השואה ולמעמד המכובד בו עמיר נבחר לשיר אני חושב שמגיע לו יותר מזה ולפי דעתי הוא צריך להדליק משואה ביום העצמאות. מי איתי? ד''א הוא מופיע איפה שהוא בארץ?

מימי32

New member
יום השואה

הביצוע של עמיר לשירה של חנה סנש הליכה לקיסר הרטיט לבבות. היכולת המופלאה שלו לרגש עד דמעות לא הפתיעה אותי. פשוט מדהים. אני שמחה שלרבים ניתנה ההזדמנות להנות מחווית ההאזנה לעילוי הזה.

avishayk

New member
קצת יותר מידיי הגזמת...

אולי גם פרס ישראל ונובל לשלום? על שום מה ולמה שידליק משואה?....

טל טל 20

New member
מרגש כמו תמיד ../images/Emo16.gif

מרטיט ומרגש עד דמעות ביצע את השיר הליכה לקיסריה.בד ובד סיימתי את הספר יתומה לשתי אמהות כל מי שאוהב/ת לקרוא ספרים זהו סיפור אמיתי,עצוב ונוגע ללב של נערה יתומה שנמכרה להורים לא לה בעוד שאמה היחידה נספתה בשואה האיומה. מי שאוהב לקרוא זהו ספר מומלץ מאודד ולא לבעלי לב חלש.

lihi26

New member
הויי קראתי את הספר.והוא עצוב

ובכיתי שלושה לילות ושלושה ימים רצופים כמה הוא כואב יו לא רוצה לתאר מה שהבחורה עברה שם

odelia8

New member
יישר כח עמיר!

ריגשת בשירה שלך, כמו תמיד ועכשיו עוד יותר. שנזכה לימים טובים ושמחים.

ספיר 2

New member
מדהים מדהים מדהים

עמיר ריגש אותי בצורה מדהימה... וכמו שנאמר כבר.. עמיר בניון הוא האמן- זמר ויוצר הכי טוב ואיכותי שיש לנו במדינה!

lihi26

New member
הביצוע של עמיר היה מדהים

היום ראיתי את הטקס וכאשר עמיר שר הרגשתי צרמורות איזה קול מדהים לא להאמין את האמת אף פעם לא היתחברתי לשירים ולמוזיקה הזאת אבל הפעם זה היה יפה מתמיד אין לי מילים!1 ידיד שלי רוצה שנלך להופעה שלו.מתי יש הופעה הוא עדיין מופיע בזאפה? תודה רבה רבה

את האמת

אני לא רוצה להיות חזיר ובגלל זה אמרתי רק משואה אבל למה לא לשאוף ולרצות גם את הפרסים האלה? אם ראש הממשלה, שר הביטחון מ''מ נשיא המדינה וכ'ו(חבורה של מוקיונים וליצנים שמבישים את הארץ) "ראויים" להדליק משואה ו"ראויים" שהקהל יעמוד בשבלהם במשך כמה דקות עד אשר הם נכנסים ומתיישבים במקמותיהם אז עמיר ראוי ליותר ככה לפחות אני חושב.

פו פו פו

New member
חובה להשיג את הביצוע שלו ל"אלי אלי"!

חובה חובה חובה! לפי הלב שלי מדובר באחד הביצועים (שירים שהם לא שלו) הכי מרגשים שעמיר ביצע, וכמובן שהמעמד אפילו מעלה את העצמה. אני מחכה שיעלו את הוידאו של העצרת באתר של יד ושם ואז אני אנסה להקליט. אם הם באמת יעלו את הוידאו של העצרת אז ההקלטה שלי תהיה באיכות אופטימלית (תאחלו לי בהצלחה..). בכל מקרה, מישהו מאיתנו חייב להשיג הקלטה טובה של הביצוע הכל כך מרגש הזה.

למעלה