0_0 תמונות. עכשיו.
S S.Riddle New member 3/8/10 #89 אבל ביום רביעי! ;; אני מקווה שאני ארגיש יותר טוב, ואז ניפגש אצל דפנה קודם.
C CibiHeart92 New member 2/8/10 #73 בחיי שאני מפחדת אני כבר מעדיפה לראות את סבטה בקוספליי לסבסטיאן מאשר את סבטה בשמלה. (אם זה יכניס לך רעיון חדש מסוים אני ארה בעצמי.)
בחיי שאני מפחדת אני כבר מעדיפה לראות את סבטה בקוספליי לסבסטיאן מאשר את סבטה בשמלה. (אם זה יכניס לך רעיון חדש מסוים אני ארה בעצמי.)
S S.Riddle New member 2/8/10 #79 ושוב, נאקו עומדת לבד. ../images/Emo3.gif כאשר בצד השני, שאר קהילת הקוספליירים בארץ רק מחכה כבר 10 שנים (אני אומרת מניסיון!) לראות את גברת-מנהלת בשמלה. והיא עושה איתי קורושיטסוג'י באייקון, רק מזהירה אותך מראש.~
ושוב, נאקו עומדת לבד. ../images/Emo3.gif כאשר בצד השני, שאר קהילת הקוספליירים בארץ רק מחכה כבר 10 שנים (אני אומרת מניסיון!) לראות את גברת-מנהלת בשמלה. והיא עושה איתי קורושיטסוג'י באייקון, רק מזהירה אותך מראש.~
C CibiHeart92 New member 2/8/10 #80 כשזה מגיע לאייקון אני מתנגדת לאירוע קוספליי שם באופן כללי לא רק לקוספליים מסוימים. אני רק אומרת- לראות את סבטה בשמלה יהיה שווה ערך לגבר בשמלה. העובדה שטכנית זה גבר בשמלה-למרות-שהוא-בכלל-אישה-בשמלה רק עושה לי יותר סחרחורת! אע.
כשזה מגיע לאייקון אני מתנגדת לאירוע קוספליי שם באופן כללי לא רק לקוספליים מסוימים. אני רק אומרת- לראות את סבטה בשמלה יהיה שווה ערך לגבר בשמלה. העובדה שטכנית זה גבר בשמלה-למרות-שהוא-בכלל-אישה-בשמלה רק עושה לי יותר סחרחורת! אע.
S S.Riddle New member 2/8/10 #81 איזה אירוע קוספליי XD אנחנו עושות בשביל הכיף, כתמיד. תחרויות קוספליי לא מרגשות אותנו יתר על המידה.~ לול, על זה אני מסכימה איתך לגמרי. סבטה היא כמו קרוספליי מהלך.
איזה אירוע קוספליי XD אנחנו עושות בשביל הכיף, כתמיד. תחרויות קוספליי לא מרגשות אותנו יתר על המידה.~ לול, על זה אני מסכימה איתך לגמרי. סבטה היא כמו קרוספליי מהלך.
R rocket New member 2/8/10 #86 ../images/Emo24.gif להיכנס לפורום הזה לאחרונה נהיה יותר טוב מטיפול פסיכולוגי שמגביר את הבטחון העצמי. בבקשה תמשיכו
../images/Emo24.gif להיכנס לפורום הזה לאחרונה נהיה יותר טוב מטיפול פסיכולוגי שמגביר את הבטחון העצמי. בבקשה תמשיכו
C CibiHeart92 New member 3/8/10 #94 איזה תפוז זה סבטה, מתי שוב עושים ראש השנה ביחד?! ;; (עברית או לועזית, היה כיף בשני המקרים XD )
R rocket New member 2/8/10 #85 ד"א , אנקדוטה מעניינת , אחרי האנימה-פיסט בעכו היו אנשים ששאלו אותי האם יש לי אחות שבאה בקוספליי יוקארי לכנס. לא האמינו לי שזאת הייתי אני ~_~
ד"א , אנקדוטה מעניינת , אחרי האנימה-פיסט בעכו היו אנשים ששאלו אותי האם יש לי אחות שבאה בקוספליי יוקארי לכנס. לא האמינו לי שזאת הייתי אני ~_~
R rocket New member 2/8/10 #84 נאקו, את תזכי לראות את שניהם (כפי שנאמר, אני עושה סבסטיאן לאייקון !!! )
S S.Riddle New member 3/8/10 #96 יש סיבה שאת ממשיכה לתת לי רעיונות? שלא תתפלאי אח"כ כשסבטה תבוא אליך באמצע הלילה עם זוג מספריים ומבט משוגע בעיניים.
יש סיבה שאת ממשיכה לתת לי רעיונות? שלא תתפלאי אח"כ כשסבטה תבוא אליך באמצע הלילה עם זוג מספריים ומבט משוגע בעיניים.