שרשור WIP!

Serf SaN

New member
אאאאאאאאאאיןןןןןןןןןןןןןןןן ממממצצצצצצצצבבבבב

אין פאקינג מצב שנגמר לי כל החוט הלבן בבית!!!!!!!111111111 כרקעיחנהגכדךגדנךעדגחגשדגעדךגעךשדגגעד אוף נו. מה. אני לא יכול להתקדם לשום מקום עכשיו. ס_X

string chan

New member
לול, קורה. P:

לא לי.
לאמא יש סטוקים של חוטים מלפני איזה שלושים שנה שנאספו לה במהלך השנים. למרות שנראה לי שדווקא לבן חסר תמיד ><" וגם השאלה באיזה איכות החוטים האלה, כי לפעמים הם לא שווים כלום או נקרעים ממש מהר וזה. -.-" רגע, אמרת מה אתה עושה? או שזה סוד/הפתעה?

S.Riddle

New member
מעדכנות! (טופו + גאיה)

טוב, אז אתמול אחרי שהסתובבנו עם סבטה בנחלה (
) וקנינו בדים (ואכלנו במסעדה ממש טובה, אומג), שבנו אלי הביתה ו... נרדמנו. ואז קמנו ואכלנו, גאיה הוציאה גיזרה לחצאית... והלכנו לישון. ...והיום אנחנו הרבה יותר פרודקטיביות!: טופו: סיימתי את החצאית 100% (הוריי!), פעם ראשונה שאני מכינה מחוך (בלי עצמות אבל) ואני די גאה בתוצאה~ (תמונה מצורפת) עכשיו אני אוציא גזרה לווסט ובתקווה היום אסיים הכל. גאיה: טוב גאיה טוענת שהיא 4% כי יש לה חתיכות מפוזרות שהיא מנסה להבין איך לחבר כדי שיצא מזה שמלה.... אבל אני אומרת שיש לה כבר בסיס מעולה (הכל מחובר בסיכות ורק צריך תפירה) אז הייתי שמה אותה באיזה 30% ככה.... פלוס זה פשוט נראה מהמם בינתיים, אין מה להגיד.

S.Riddle

New member
המקדימה של השמלה של גאיה~

זה עבר המון שינויים מאז, אבל זה יראה בערך ככה... רק תפור ויפה וזה.

S.Riddle

New member
המקדימה של השמלה של גאיה~

זה עבר המון שינויים מאז, אבל זה יראה בערך ככה... רק תפור ויפה וזה.

S.Riddle

New member
.......*זורקת על גאיה קאפקייק*

איך. את מצפה שזה יראה מושלם. כשזה עדיין בסיכות?! ברגע שתתפרי את הכל זה יהיה *מהמם*. זה כבר התחיל לתפוס צורה אצלי.

innocence

New member
חוץ מהחלקים החשובים.

אני לא מאמינה שהייתי צריכה לפרק ולגזור רק כדי שאני *עדיין* לא אבין מה לעזאזל הולך שם:((

rocket

New member
תקשיבי, הבד הזה ממש יפה

את חייבת לעשות ממנו מכנס גם!!!!!

S.Riddle

New member
בואי קודם כל נסיים את 4 הקוספליים האחרים שלי,

ואז נתחיל לדבר על עוד אחד.

CibiHeart92

New member
מישהו אמר ליטופי אגו?

בתור התחלה תתכונני לצילומים מכל כיוון אפשרי XDDD רגע זה לאוז? זה אומר הכנה נפשית מצידי.

S.Riddle

New member
*מתנפנפת ברוח הליטופים*

איזה כיף לייייייי~~~ ייפ, זה ללוליטה!אוז. חכי עד שתראי מה שהכנו לגילברטליטה....

למעלה